0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν πολυεμπιστεύομαι τα βιβλία του Γρίβα, και όσες φορές τα δούλεψα στο παρελθόν χρειάστηκα πολλή προσωπική δουλειά και έξτρα υλικό. Η Sylvia Kar εξειδικεύεται στο ECPE και το Words you need είναι πολύ καλο. Θα σου πρότεινα τα practice tests της ελληνοαμερικανικής ένωσης αλλά πριν απο αυτά απο τη New Editions και την Piniaris το Michigan Proficiency Final Practice Tests (το πράσινο). Τα βιβλία της Express Publishing που αναφέρεις είναι στην πλειοψηφία τους πολύ προσεγμένα, δεν είμαι σίγουρη όμως για το αν τα συγκεκριμένα είναι τα κατάλληλα για ECPE, νομίζω οτι ταιριάζουν περισσότερο σε Cambridge Proficiency προετοιμασία. Ανάλογα με το επιπέδο προτείνω και το skills builder ή ακόμα καλύτερα μια σειρά του Μπουκουβάλα που είναι πάρα πολύ καλή για το ECPE. Ελπίζω να μη σε άγχωσα...Καλή επιτυχία!!!
Καλησπέρα!!Έχω ένα παιδάκι,καλή μαθήτρια που θα πάει για ECCE τον Μαιο.Εκτός απ' το Stars and Stripes, έχετε κάποιο άλλο βιβλίο να προτείνετε??Είναι λίγο απαιτητικό κ δεν ξέρω αν θα βγει έγκαιρα..
Εύκολο?Έκανες κ το skills builder?Μου φάνηκε οτι είχε αρκετά απαιτητικό λεξιλόγιο,αν κ δεν το χα δουλέψει τελικά..Το ' χα για απαιτητικό βιβλίο γενικά..
Παράθεση από: HighViolet στις Ιουνίου 13, 2012, 03:15:55 pmΠροσωπικά στις senior τάξεις κάνω συνήθως 3 ώρες τη βδομάδα (δύο μαθήματα από 1.5 ώρα).
Προσωπικά στις senior τάξεις κάνω συνήθως 3 ώρες τη βδομάδα (δύο μαθήματα από 1.5 ώρα).