0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με 4 βιβλία practice tests, παίρνω proficiency??
Παράθεση από: daphne4 στις Νοέμβριος 06, 2012, 03:07:31 μμΜε 4 βιβλία practice tests, παίρνω proficiency??Λοιπές παράμετροι? Δε νομίζω πάντως ότι η ερώτησή σου θα βρει απάντηση! Συγνώμη κιόλας...
Παράθεση από: daphne4 στις Νοέμβριος 06, 2012, 03:07:31 μμΜε 4 βιβλία practice tests, παίρνω proficiency??έχεις κάνει προετοιμασία? τί περιείχε αυτή η προετοιμασία και πόσο καιρό? δεν νομίζω ότι κάνοντας απλά 4 βιβλία με τεστ είσαι επαρκώς προετοιμασμένη εντάξει, η εξοικείωση με το ίδιο το τεστ είναι παίζει σημαντικό ρόλο αλλα πρέπει να εχει προηγηθει και προηγούμενη συστηματική δουλειά με γραμματική και λεξιλόγιο για να πετύχεις...επίσης για ποιό πτυχίο μιλάμε?
Με δεδομένο το ότι το ECPE είναι πτυχία που εξετάζει κυρίως σε lexical level/sentence level τα 4 βιβλία practice tests θα έπρεπε να είναι αρκετά. 'Εχω όμως σοβαρές ενστάσεις στο κομμάτι του error correction της γραμματικής. Εξηγούμαι: αν δεν πάρεις ένα ένα τα items κάθε τεστ για να εξηγήσεις το γραμματικό φαινόμενο και να ξαναδιαβάσεις το κομμάτι της γραμματικής που βάσει αποτελέσματος σε δυσκολεύει δεν κάνεις τίποτε. Αν λοιπόν έχεις κάποιον να σε βοηθά να κάνεις αυτή τη δουλειά μάλλον τα 4 βιβλία είναι παραπάνω από αυτά που κάνει η πλειοψηφία των υποψηφίων.
Μήπως έχει κανείς τα class audio cds από World Wonders 3 New Editions? Ή μήπως ξέρει που μπορώ να τα βρω? Έχω τρελαθεί, γιατί εδώ και ένα μήνα τα ψάχνω και δε τα βρίσκω πουθενά, τη μια μου λεν δεν υπάρχουν την άλλη υπάρχουν περιμένετε και μετά από 20 μέρες τίποτα! Πραγματικά αν το ήξερα δε θα έκανα αυτή την επιλογή. Τώρα έχω εκτεθεί στη μαθήτρια και δε ξέρω τι να κάνω
Ποιό βιβλίο γραμματικής θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και θα έπρεπε κάθε καθηγητής να έχει στην βιβλιοθήκη του?
Παράθεση από: angiePE06 στις Οκτώβριος 30, 2012, 05:34:55 μμΜήπως έχει κανείς τα class audio cds από World Wonders 3 New Editions? Ή μήπως ξέρει που μπορώ να τα βρω? Έχω τρελαθεί, γιατί εδώ και ένα μήνα τα ψάχνω και δε τα βρίσκω πουθενά, τη μια μου λεν δεν υπάρχουν την άλλη υπάρχουν περιμένετε και μετά από 20 μέρες τίποτα! Πραγματικά αν το ήξερα δε θα έκανα αυτή την επιλογή. Τώρα έχω εκτεθεί στη μαθήτρια και δε ξέρω τι να κάνωτα έχω.... παραλίγο να πάθω το ίδιο!!!!!στειλε μηνυμα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη και δεν έχεις καταφέρει να τα βρεις!!!!!!!!!!