0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexman27 στις Αυγούστου 22, 2013, 01:45:19 amΚαλησπέρα η μάλλον καλημέρα και απο εμένα. Πριν 8 μήνες ανέλαβα για πρώτη φορα ενήλικη μαθητρια(25 ετών) και κάναμε γνωστή σειρά εκδοτικού οίκου για ενήλικες επίπεδο Α1-Α2. Το θέμα είναι πως παραπονιέται πως το βιβλίο είναι βαρετό(καθε αλλο κατα την γνώμη μου) και πυκνογραμμένο. Θέλει κάτι διαφορετικό για να συνεχίσουμε ,περισσοτερο με θεματολογια teen. Εχω δουλεψει το Enterprise μονο και το Activate. Το θέμα ειναι πως συνεχιζω.....με βιβλια C class h D class. ΕΧΩ ΛΊΓΟ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ. THANKS IN ADVANCE.Ποιο είναι αυτό που δε της αρεσε;;
Καλησπέρα η μάλλον καλημέρα και απο εμένα. Πριν 8 μήνες ανέλαβα για πρώτη φορα ενήλικη μαθητρια(25 ετών) και κάναμε γνωστή σειρά εκδοτικού οίκου για ενήλικες επίπεδο Α1-Α2. Το θέμα είναι πως παραπονιέται πως το βιβλίο είναι βαρετό(καθε αλλο κατα την γνώμη μου) και πυκνογραμμένο. Θέλει κάτι διαφορετικό για να συνεχίσουμε ,περισσοτερο με θεματολογια teen. Εχω δουλεψει το Enterprise μονο και το Activate. Το θέμα ειναι πως συνεχιζω.....με βιβλια C class h D class. ΕΧΩ ΛΊΓΟ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ. THANKS IN ADVANCE.
Παράθεση από: dynamite στις Αυγούστου 22, 2013, 12:37:57 pmΠαράθεση από: alexman27 στις Αυγούστου 22, 2013, 01:45:19 amΚαλησπέρα η μάλλον καλημέρα και απο εμένα. Πριν 8 μήνες ανέλαβα για πρώτη φορα ενήλικη μαθητρια(25 ετών) και κάναμε γνωστή σειρά εκδοτικού οίκου για ενήλικες επίπεδο Α1-Α2. Το θέμα είναι πως παραπονιέται πως το βιβλίο είναι βαρετό(καθε αλλο κατα την γνώμη μου) και πυκνογραμμένο. Θέλει κάτι διαφορετικό για να συνεχίσουμε ,περισσοτερο με θεματολογια teen. Εχω δουλεψει το Enterprise μονο και το Activate. Το θέμα ειναι πως συνεχιζω.....με βιβλια C class h D class. ΕΧΩ ΛΊΓΟ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ. THANKS IN ADVANCE.Ποιο είναι αυτό που δε της αρεσε;;Το English for Adults. Γενικά υπάρχει ένα θεμα με την συγκεκριμμένη μαθήτρια, υπήρξε κακή μαθήτρια και φαίνεται πως υπολειπεται κάποιων γνώσεων βασικών.......π.χ το speaking test απαιτουσε να απαντήσει σε ερωτήσεις τυπου ''υπήρχε ηλεκτρισμος το 1610'' κτλ κτλ και δεν ήξερε αν υπηρχε ή οχι. Περιττο να αναφέρω το τι γινεται σε κεφάλαια που αφορούν έναν νέο τρόπο μάθησης, το ανοιχτό πανεπιστήμιο(δεν το είχε ακούσει στη ζωή της) ή θεατρικά έργα(σε writing που ζητούσε κριτική θεατρικού έργου επέμενε να μη το γράψει γιατι δεν εχει δει πότε, με το ζόρι την έπεισα πως πρέπει να χρησιμοποιει την φαντασία της). Απο τη μιά βλεπω πως όντως ειναι αδιάφορη με τη θεματολογία του συγκεκριμμενου, απο την άλλη επειδη δεν μου χει τυχει ξανά φοβάμαι αφενώς την μετάβαση σε κάτι νέο και μάλλον πιο απαιτητικο και αφετέρου δεν είμαι σιγουρος πως να συνεχίσω απο το συγκεκριμμένο course, κάνοντας course επιπέδου(?).....
Καλησπέρα!!!Μετά από διακοπή 5 ετών αρχίζω και πάλι τα ιδιαίτερα αγγλικών!Προσπαθώ να ενημερωθώ για τα βιβλία και να επιλέξω με ποιά θα δουλέψω!Θα ήθελα να μου πείτε με ποιες σειρές βιβλίων δουλεύετε για a,b junior και με τί συνεχίζετε για seniors?
Καλημερα!!!! τι γνωμη εχετε για το quick steps της super course? εχω παιδακι που η μητερα θελει σε μια χρονια να κανουμε c και d ταυτοχρονα και της ειπαν λεει απο το φροντιστηριο οτι με τα quick steps γινεται χωρις να υπαρξουν κενα... να το τολμησω??? τι γνωμη εχετε?
Παράθεση από: kkelly52 στις Αυγούστου 28, 2013, 10:46:20 amΚαλημερα!!!! τι γνωμη εχετε για το quick steps της super course? εχω παιδακι που η μητερα θελει σε μια χρονια να κανουμε c και d ταυτοχρονα και της ειπαν λεει απο το φροντιστηριο οτι με τα quick steps γινεται χωρις να υπαρξουν κενα... να το τολμησω??? τι γνωμη εχετε?Αφού επιμένει, να το τολμήσεις. Δε μου έρχεται στο μυαλό κάποια άλλη σειρά που να καλύπτει μια τάξη σε μόλις 24 μαθήματα. Τα βιβλία φαίνονται συμπαθητικά, αλλά απ'ο,τι θυμάμαι έχει μόνο coursebook που είναι όλα σε ένα. Δε χάνεις και τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο μήπως και έχουν κάτι άλλο να σου προτείνουν. Επίσης, μπορείς να κάνεις τη C και μετά να πας στο B1 for all (του ίδιου εκδοτικού και μου άρεσαν περισσότερο από τα quick steps) που καλύπτει τα επίπεδα