0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω ... ειναι η πρωτη φορα που αναλαμβανω μαθητη για pre-fce και θα ηθελα απο τους πιο εμπειρους να με συμβουλευσουν σχετικα με τα βιβλια.Εχω κατα νου τα βιβλια της burlinghton choices revised αλλα απο οτι βλεπω εχουν μονο coursebook-workbook-companion. Αν πουμε οτι γραμματικη δινω εγω απο δικες μου φωτοτυπιες τι θα μου προτεινατε για practise tests (δυσκολουτσικα). Θα ειμαι καλυμενη με αυτα για να δωσει το παιδι το Μαιο?Η οποιαδηποτε συμβουλη σας μου ειναι απολυτα χρησιμη...ευχαριστω!
τι βιβλιο προτεινετε για Asenior? γενικα κανω τα spark αλλα προτιμω κατι πιο ευκολο για τον μαθητη μου αυτον γιατι δυσκολευεται..
Καλησπέρα!!Πιστεύετε 4 ώρες την εβδομάδα είναι αρκετές για fce ή λίγες? Πρόκειτε για άριστη μαθήτρια που όσα και να της βάλω για το σπίτι τα κάνει. Μέχρι πέρσι κάναμε 3 ώρες την εβδομάδα για το Spark 4. Λέτε να τη συνεχίσω με On Screen B2 της Express και από Φεβρουάριο practice tests?
Καλησπέρα κ από μένα!Έχω ένα γκρουπακι 2 ατόμων που τελείωσαν τη C(spark 3).Στην αρχή δυσκολεύτηκαν αλλά μετα πήγε ικανοποιητικά.Να συνεχίσω με spark 4 ή με Connect B1?Δεν έχω δουλέψει το spark 4 k με προβληματίζει μήπως δυσκολευτούμε να το βγάλουμε.Το Connect ειναι πιο στρωτό αλλά κ πιο απλό.Τι προτείνετε?