0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για junior a, b έχω ακούσει και το the cat is back της burlington. 'Οσοι γνωρίζω που το έχουν δουλέψει δεν το αλλάζουν. Και στα συν της burlington είναι ότι δεν πληρώνεις ένα σωρό λεφτά για cd αφού τα έχουν στο internet.Τα Real English ακούγονται πολύ. Σε σχέση με τα choices είναι πιο ευχάριστα μόνο ή και πιο 'εύκολα'? Tα choices τα είχα λατρέψει και φέτος κάνω το ecpe honors που ακολουθεί το ίδιο format με τα choices και στο μαθητή που συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο η μετάβαση φάνηκε παιχνιδάκι.
Ψαχνω σειρά βιβλίων για πολύ αδύναμη μαθήτρια D class. Μέχρι στιγμής μου άρεσαν το Full Blast 4 και το Cosmic B1. Δεν έχω δουλέψει όμως κανένα από τα δύο. Μου άρεσαν γιατί έχουν πολλές εικόνες και μέτριας δυσκολίας κείμενα. Μήπως έχει κάποιος δουλέψει κάποιο από τα δύο ή εχει να προτείνει κάποιο άλλο?Ευχαριστώ!
βατα κ ευχαριστα πολυ ειναι κ τα cosmic - longman pearson αν και δεν εχω εμπειρια με μαθητες με δυσλεξια. εκανα σε ιδιαιτερα τα choices d, στο φροντιστηριο κανουμε τα τελευταια 2-3 χρονια τα cosmic και φετος που ξαναεπιασα τα choices d σε ιδιαιτερο το μετανιωσα, ειδικα σε θεμα κειμενων και λεξιλογιου.
Καλησπέρα! Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος συνάδελφος τα Smileys από Express? Ποια η γνώμη σας? Ευχαριστώ!
Καλησπέρα engedu, εγώ κάνω το Smileys (one year course) σε κοριτσάκι 3ης δημοτικού και πάμε μια χαρά ως τώρα, αρέσει και στις δυο μας πολύ! Ζωντανές ιστορίες και καλά οργανωμένη ύλη... Και το e-book είναι πολύ καλό!Έχω κι εγώ μια ερώτηση:Σε αγοράκι 6ης δημοτικού που δεν έχει ξανακάνει αγγλικά εκτός σχολείου ποιο βιβλίο θα με συμβουλεύατε να κάνω; Ξέρουμε το αλφάβητο μόνο... Να κάνω βιβλίο της senior A; Κι αν ναι, ποιο μου προτείνετε; Το our town της Burlington, το Blockbuster της Express ή το Hotshots της Hamilton είναι καλές επιλογές; Ψάχνω κάτι που να μην είναι ίσως τόσο παιδικό και να του τραβήξει το ενδιαφέρον (έχει πάρει με κακό μάτι τα αγγλικά δυστυχώς) αλλά να είναι βατό...