0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αληθεύει ότι στη μεγάλη έκθεση ξενόγλωσσων βιβλίων στη Θεσ/νίκη δίνουν ΟΛΟΙ ή σχεδόν όλοι οι οίκοι δωρεάν βιβλία; Μέχρι και για το Γρίβα είπαν ότι δίνει κάποια. Πότε συνέβει αυτό; Όσες φορές πήγα, ο Γρίβας έχει -30% έκπτωση, άλλοι δίνουν δείγματα και μόνο ο Betsis δίνει 2-3/4, ο SuperCourse 1-2 και ο Hamilton 2-3 σειρές.
Όχι, κάνει ιδιαίτερα, αλλά είναι απόφοιτος Αγγλικής. Μήπως επειδή είναι πολλά χρόνια στο χώρο και συνεργάζεται με κάποιους οίκους, τυγχάνει άλλης μεταχείρισης, όπως γίνεται στα φροντιστήρια;
Καλησπέρα κι από μένα.Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών τα τελευταία 2 χρόνια σε μικρές τάξεις, όμως φέτος μου έτυχε μια περίπτωση που με προβληματίζει.Πρόκειται να αναλάβω μια μαθήτρια Δ' Δημοτικού, η οποία σταμάτησε το φροντιστήριο Αγγλικών γιατί οι γονείς της δεν έμειναν ικανοποιημένη από την δουλειά που γινόταν. Πέρυσι στο φροντιστήριο έκανε το Spark 1. Κάναμε 2-3 συναντήσεις και είδα πως το παιδί έχει τρομερή έλλειψη σε βασικά πράγματα γραμματικής και λεξιλογίου. Τα δε listening, writing, speaking skills είναι ανύπαρκτα. Ψάχνω λοιπόν για ένα αρκετά δυνατό βιβλίο, που να δίνει ίση σημασία στην ανάπτυξη όλων των skills, μήπως μπορέσω να την προχωρίσω κανονικά στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας ταυτόχρονα μια γερή επανάληψη στα προηγούμενα επίπεδα.Έχετε κάποια ιδέα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ποσα χρονια κανει αγγλικά;
Κάνει 3 χρόνια.
Ψάχνω λοιπόν για ένα αρκετά δυνατό βιβλίο, που να δίνει ίση σημασία στην ανάπτυξη όλων των skills, μήπως μπορέσω να την προχωρίσω κανονικά στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας ταυτόχρονα μια γερή επανάληψη στα προηγούμενα επίπεδα.
Καλημέρα!Το Σεπτέβριο θα ξεκινήσω με τη μικρή μου(Δ΄ Δημοτικού) την A΄ senior. Έχω πάρει από την express το Spark 1. Ωραίο μου φάνηκε αλλά κάπως απαιτητικό ως προς τα κείμενα του - ή ιδέα μου είναι; Θα ήθελα τη γνώμη σας αν κάποιος έχει δουλέψει αυτή τη σειρά. Επίσης, συγκριτικά με τα Cool English και Here we go της Burlington, τι θα προτείνατε; Κάθε βοήθεια πολύτιμη, γιατί έχω πελαγώσει!Η Burlington ποια πολιτική έχει με την αποστολή δωρεάν βιβλίων σε καθηγητές;