0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους.Ξεκινάω φέτος για πρώτη φορά να κάνω ιδιαίτερα και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Ποια βιβλία θεωρείτε καλά για όλα τα επίπεδα και ποιες τάξεις αντιστοιχούν σε αυτά, καθώς και πώς μπορείς να συνδυάσεις κάποιες τάξεις κ τα βιβλία τους. Ίσως η ερώτησή μου είναι πολύ γενική αλλά επειδή τώρα αρχίζω θα ήθελα να κατατοπιστώ σε γενικές γραμμές. Διάβασα βέβαια πάρα πολλά threads ήδη και σημείωσα πολλά βιβλία αλλά τελικά μάλλον περισσότερο μπερδεύτηκα... Τέλος, μπορείτε να μου πείτε συνήθως πόσες ώρες την εβδομάδα κάνετε ιδιαίτερα σε μικρές τάξεις; Αν κάποιος γνωρίζει και για Γερμανικά, θα με βοηθούσατε πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή σχολική χρονιά!
Δεν έχω δουλέψει τα βιλία αυτά, τους έχω ρίξει μαι ματιά όμως. Νομίζω πως αυτή η σειρά κάνει αυτό που λέει ο τίτλος της. Ξεκινά να χτίζει τα skills από τα θεμέλια, γι' αυτό και είναι αρκετά απλά. Έχω κι εγώ την εντύπωση πως δε φτάνει στο απόλυτο
παρακαλώ να μεταφερθουν τα μπράβο στην μαμά
Την ιδια απορια ειχα και εγω και η μαμα μου ειπε οτι επειδη δεν εχει ιδεα απο διδασκαλια και παει σε δημοσιο δημοτικο και οχι ξενογλωσσο θελει να κανει συστηματικα μαθημα για να παρει και καποιο πτυχιο(διγλωσση και να μην μπορει να αποδειξει γλωσσομαθεια).Οποτε θα παω κατευθειαν σε B1+,θα δω και τη Macmillan.
ΥΓ. Αφού η μητέρα του είναι Αγγλίδα, γιατί κάνει ιδιαίτερο μάθημα αγγλικών; Συγγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή, αλλά είχα περίπου την ίδια απορία όταν έμαθα ότι στο φροντιστήριο είχαμε παιδιά που οι μητέρες τους ήταν καθηγήτριες Αγγλικών.