0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι Spark!!Παρόλο που τα 1,2,3 ήταν πολύ ενδιαφέροντα, το 4 το ρίχνει πολύ στα τερατάκια και καταντά κουραστικό!!
Γεια σας,ανελαβα δυο παιδακια Α και B senior.Το πρωτο εκανε το fairyland και το δευτερο το incredible 5(express publishing) τον προηγουμενο χρονο.Το incredible 5 ειναι καλο η να δοκιμασω καποιο αλλο βιβλιο για φετος;Τι αλλα βιβλια θα προτεινατε;
Μιλάω για τάξη παιδιών 11 ετών που θεωρητικά είναι τελείως αρχάριοι
καλησπέρα !!!για προετοιμασία της D και E senior ποια σειρά προτείνετε?Μετά από έρευνα κατέληξα στις εξής 2:
Αν οι μαθητές είναι έφηβοι και μέτριοι προς αδύναμοι και δεν έχεις σκοπό να τους στείλεις για fce, θα πρότεινα το καινούριο της supercourse I Like B1 (και αυτό για D & E), το οποίο μου άρεσε περισσότερο από το B1 for all. Αν οι μαθητές σου είναι δυνατοί, τότε On Screen B1+ και του χρόνου
@ FerdydurkeΣε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εκεί το υπολόγιζα κι εγω αλλά ήθελα τη γνώμη ενός πιο έμπειρου καθότι εγώ είμαι συνάδελφος της γαλλικής.Eίναι λίγο μπερδεμένο να σου εξηγήσω, σε γενικές γραμμές μου ζητήθηκε η γνώμη μου για ένα μικρό τμήμα παιδιών εκτός Ελλάδας που ξεκινάνε τα αγγλικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα στα 11 και μέχρι το απολυτήριο στα 18 υπολογίζεται να έχουν κάνει γύρω στις 700 ώρες Αγγλικών (3 ώρες την βδομάδα) και να έχουν φτάσει σε