PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Τυπική Εκπαίδευση
Σχολικά μαθήματα
Νηπιαγωγείο
(Συντονιστής:
alexel
)
Διδασκαλία Αγγλικών στο νηπιαγωγείο
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Διδασκαλία Αγγλικών στο νηπιαγωγείο (Αναγνώστηκε 4062 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
christen
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Διδασκαλία Αγγλικών στο νηπιαγωγείο
«
στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2008, 02:13:34 pm »
Tweet
Γειά σας! Από Δευτέρα ξεκινάω να εργάζομαι σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο. Στην ενημέρωση της, η διευθύντρια, μού είπε πως
εγώ
πρέπει να τους κάνω Αγγλικά!!! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βιβλιαράκι, cd, ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να με βοηθήσει;;; Δεν ξέρω καθόλου τι πρέπει να κάνω!Πως να ξεκινήσω;; Ουφ! Αγχώθηκα! Επίσης μου είπε πως πρέπει να φτιάξω και έντυπο με φύλλα εργασίας!!!
Καταγράφηκε
~Μάθηση χωρίς σκέψη είναι χαμένος κόπος. Σκέψη χωρίς μάθηση είναι κίνδυνος. Κομφούκιος~
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Διδασκαλία Αγγλικών στο νηπιαγωγείο
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 12:30:18 »
Ritalamp
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2008, 06:40:40 pm »
Οι εκδόσεις scholastic έχουν πολλά πραγματάκια και μάλιστα και μια σειρά με τον Clifford τον κόκκινο σκύλο. Έχουν και site από το οποίο μπορίς να παραγγείλεις τα βιβλία.
Γιατί, όμως να τους κάνεις εσύ αγγλικά; Κανονικά πρέπει να υπάρχει ξεχωριστό πρόσωπο που τα παιδιά θα συνδυάσουν με την αγγλική γλώσσα.
Απ' τη μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουν οι σχολάρχες.
Καταγράφηκε
ΠΕ60
christen
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2008, 11:19:55 am »
Στο προηγούμενο σχολείο που δούλευα και ήταν εκπαιδευτήριο, ερχόταν δασκάλα αγγλικών και τους έκανε μάθημα, όπως επίσης και στη μουσικοκινητική! Τώρα έχουμε έρθει στα Χανιά λόγω μετάθεσης και τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά!!!
Ρίτα
σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Θα ψάξω στο ιντερνετ και θα πάω και σε βιβλιοπωλεία μήπως δω κάτι που θα με βοηθήσει. Το άσχημο είναι πως δεν είχα παρακολουθήσει και τη διαδασκαλία των αγγλικών στο προηγούμενο σχολείο επειδή γινόταν σε άλλη αίθουσα και κυρίως επειδή δεν ήθελε η δασκάλα των αγγλικών! Ούτε τα έντυπα που τους έδινε μας άφηνε να δούμε! Τα έδινε απευθείας στους γονείς ανά τρίμηνο! Πολύ μυστικοπάθεια!!
Καταγράφηκε
~Μάθηση χωρίς σκέψη είναι χαμένος κόπος. Σκέψη χωρίς μάθηση είναι κίνδυνος. Κομφούκιος~
Ritalamp
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2008, 12:04:07 pm »
Σιγά το απόρρητο, μην τρελαθούμε.
Φτιάξε μόνη σου φύλλα εργασίας (αν και εγώ προσωπικά έχω ενστάσεις για τα φύλλα εργασίας) με σχέδια που σου αρέσουν. Ωραίες ιδέες υπάρχουν στη σειρά Le Ballon που είναι μεν στα γαλλικά αλλά έχει πολύ ωραία σκίτσα. Το σκάνερ και το φωτοτυπικό είναι οι καλύτεροι φίλοι της νηπιαγωγού μετά τον πλαστικοποιητή και τη χαρτοταινία.
Καταγράφηκε
ΠΕ60
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 12:30:18 »
christen
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2008, 12:23:12 pm »
Ναι!!Ναι!! Σκάνερ - φωτοτυπικό - πλαστικοποιητής!! χεχεχε! Ειδικά ο πλαστικοποιητής είναι πολύ χρήσιμος!! Στο παλιό σχολείο...η γραμματέας μάς μετρούσε ότι πηγαίναμε για πλαστικοποίηση! Μέχρι 4 επιτρεπόταν το μήνα!! Φυσικά ότι πλαστικοποιούσαμε καταγραφόταν και παρέμενε στο σχολείο (ακόμη και αν ήταν δικό μας υλικό)
Καλά ήταν το κάτι άλλο!! Από ότι έχω δει στο media markt, οι πλαστικοποιητές είναι φθηνοί, τα φύλλα είναι που κοστίζουν αρκετά! Εγώ έχω σκεφτεί να πάρω έναν και απλά να κάνω κάποιες πλαστικοποιήσεις επιλεκτικά. πχ θέλω να φτιάξω καρτες της αλφαβήτου και επίσης να μεγενθύνω-πλαστικοποιήσω πίνακες ζωγραφικής (πχ κρυφό σχολειό για 25η Μαρτίου). Είχα φτιάξει αρκετούς πίνακες, αλλά μου τους κράτησε η διευθύντρια ( σημείωση: την έγχρωμη μεγέθυνση την είχα κάνει εγώ έξω...) Χωρίς σχόλια...
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Τυπική Εκπαίδευση
Σχολικά μαθήματα
Νηπιαγωγείο
(Συντονιστής: