*

Αποστολέας Θέμα: τελος οι προσλήψεις αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 36055 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: τελος οι προσλήψεις αναπληρωτών
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 11:34:16 am »
Ελλάδα, η χώρα που οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου! Άξιοι της μοίρας μας λοιπόν. Άντε και σε καλό να σας βγει (η ψήφος). Αν δεν την ψηφίσετε τώρα, τότε την άλλη τετραετία σίγουρα! Μόνη λύση για τους υπόλοιπους να αλλάξουμε χώρα, όχι τόσο για να γλιτώσουμε από τη Δ. αλλά για να γλιτώσουμε από αυτούς που θα την εκλέξουν!!
Tελικά έχεις δίκιο! Η μόνη λύση είναι να φύγουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα! Και μην κοιτάξουμε ποτέ πισω! Ότι θα διάβαζα εγκώμια για την αννούλα...ποιος να μου το έλεγε! Ισως δούμε ξανά τον Γιωργάκη πρωθυπουργό!!!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:31:34 »

Αποσυνδεδεμένος miska

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 11:39:11 am »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 11:44:15 am »
H Διαμαντοπούλου τόλμησε να ασχοληθεί με θέματα τα οποία για άλλους έκαναν "τζιζ" και ποτέ ούτε καν ακούμπησαν, για να μην χάσουν ψηφαλάκια. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έφτασε στο άλλο άκρο και σε υπερβολές, δείχνοντας ότι σε κάποιες περιπτώσεις -πχ αποσπάσεις- δεν είχε επαφή με τη σχολική πραγματικότητα. Για εμένα το ότι απαίτησε την αξιολόγηση των καθηγητών πανεπιστημιών, την αποκομματικοποίηση της φοιτητικής ζωής, έβαλε φρένο στην ασυδοσία προσλήψεων στη Σιβιτανίδειο, σταμάτησε τα σεμινάρια ειδικής αγωγής, ενίσχυσε το ρόλο του ΑΣΕΠ στις προσλήψεις, έβαλε την παιδαγωγική κατάρτιση ως προαπαιτούμενο, ζήτησε μεγαλύτερη διαφάνεια στις προσλήψεις της ΑΣΠΑΙΤΕ, ενέταξε όλες τις προσλήψεις σε τεχνικές σχολές στους πίνακες του Υπουργείο Παιδείας, αναδιάρθρωσε την τεχνική εκπαίδευση, έκανε αλλαγές στις πανελλήνιες, είναι σημαντικά, γιατί πάντως κανείς προηγούμενος δεν τα έκανε.

Διαφωνώ. Κατάργησε τον τραγέλαφο να παίρνει κάποιος τα μόρια ενός δυσπρόσιτου και να είναι με βυσματική απόσπαση δίπλα στο σπίτι του. Αυτό ήταν σωστό μέτρο.
Ξέχασες και την υποχρεωτική 3ετία!!!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 11:47:20 am »
H Διαμαντοπούλου τόλμησε να ασχοληθεί με θέματα τα οποία για άλλους έκαναν "τζιζ" και ποτέ ούτε καν ακούμπησαν, για να μην χάσουν ψηφαλάκια. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έφτασε στο άλλο άκρο και σε υπερβολές, δείχνοντας ότι σε κάποιες περιπτώσεις -πχ αποσπάσεις- δεν είχε επαφή με τη σχολική πραγματικότητα. Για εμένα το ότι απαίτησε την αξιολόγηση των καθηγητών πανεπιστημιών, την αποκομματικοποίηση της φοιτητικής ζωής, έβαλε φρένο στην ασυδοσία προσλήψεων στη Σιβιτανίδειο, σταμάτησε τα σεμινάρια ειδικής αγωγής, ενίσχυσε το ρόλο του ΑΣΕΠ στις προσλήψεις, έβαλε την παιδαγωγική κατάρτιση ως προαπαιτούμενο, ζήτησε μεγαλύτερη διαφάνεια στις προσλήψεις της ΑΣΠΑΙΤΕ, ενέταξε όλες τις προσλήψεις σε τεχνικές σχολές στους πίνακες του Υπουργείο Παιδείας, αναδιάρθρωσε την τεχνική εκπαίδευση, έκανε αλλαγές στις πανελλήνιες, είναι σημαντικά, γιατί πάντως κανείς προηγούμενος δεν τα έκανε.

Διαφωνώ. Κατάργησε τον τραγέλαφο να παίρνει κάποιος τα μόρια ενός δυσπρόσιτου και να είναι με βυσματική απόσπαση δίπλα στο σπίτι του. Αυτό ήταν σωστό μέτρο.
Ξέχασες και την υποχρεωτική 3ετία!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 27, 2012, 11:49:26 am από fotini18 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:31:34 »

Αποσυνδεδεμένος miska

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 11:50:18 am »
Ένα χρόνο μακριά από την οικογένειά μου σαν αναπληρωτής και λόγω της "αναθέρμανσης" αυξήθηκαν οι πιθανότητες "απροσεξίας" και έτσι  γεννήθηκε η μικρή μου κόρη...  :)

Να ζητήσεις από την υπουργό να στη βαφτίσει βρε συ! Πού ξέρεις, τώρα που θα πέσει στην αφάνεια, μπορεί να συσφίξει τις σχέσεις της με τον καθε κακομοίρη (δεν ξέρω τι θα πει αδιόριστος) εκπαιδευτικό!

Αποσυνδεδεμένος miska

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 11:56:06 am »
Είδες λοιπόν: Ουδέν κακόν ΑΜΠΙΓΙΕΖ καλού, όπως είπε κάποτε και η Α.Δ. (Άντζελα Δημητρίου, όχι η δικά σας...μη θυμώνετε!)
1 χρόνος=1 κόρη...
3 χρόνια= τρίδυμα! Να πώς λύνεται το δημογραφικό της Ελλάδας! Λεφτά υπάρχουν εξάλλου...

Λεφτά υπάρχουν, θα την ψηφίσουμε όμως για να μπορέσει να μας σώσει; Να γιατί δεν κοιμάται τα βράδυα! Σκέφτεται η καυμένη τα παιδιά των εκπαιδευτικών! ;D ;D ;D
ΑΑΑΑΑΑχ κι ούτε ένα οσκαρ ύστερα από 2 χρόνια σκληρής δουλειάς στο υπουργείο, τη στιγμή που η Άτζελα έχει ολόκληρο τοίχο στο σαλόνι της με διακρίσεις! Τόση αδικία...

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:00:56 pm »
Ένα χρόνο μακριά από την οικογένειά μου σαν αναπληρωτής και λόγω της "αναθέρμανσης" αυξήθηκαν οι πιθανότητες "απροσεξίας" και έτσι  γεννήθηκε η μικρή μου κόρη...  :)

Να ζητήσεις από την υπουργό να στη βαφτίσει βρε συ! Πού ξέρεις, τώρα που θα πέσει στην αφάνεια, μπορεί να συσφίξει τις σχέσεις της με τον καθε κακομοίρη (δεν ξέρω τι θα πει αδιόριστος) εκπαιδευτικό!

Μια απορία είχε η γυναίκα και αντι να της εξηγήσουμε την πήραμε από τα "μούτρα"...  ::)
και για να παραμείνουμε εντός θέματος: με τη νέα κυβέρνηση και την επαναδιαπραγμάτευση  8) όλοι οι προσωρινοί αναπληρωτές θα αντικατασταθούν από μόνιμους αναπληρωτές...  ::)

albedo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:06:08 pm »
Το να εμφανίζεται ξαφνικά και να θεωρεί τον εαυτό της πρέσβειρα της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας κρατώντας ανα χείρας την σοσιαλιστική ρομφαία είναι κάτι το οποίο προσωπικά με τρομάζει... όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές οι νέοι Υπουργοί σε όλα τα επίπεδα γνώριζαν το ποσοστό διαφθοράς και κομματισμού μεταξύ των Υπαλλήλων... Λίγοι ήταν οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί υπάλληλοι οι οποίοι κατηγορήθηκαν για δωροδοκία? Λίγοι ήταν οι αστυνομικοί οι οποίοι εμπλέκονταν σε υποθέσεις διαφθοράς? Λίγοι οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί που είναι απεσπασμένοι στην διάθεση φρουράς πολιτικών και βουλευτών?  Ακούσατε όμως ποτέ τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης ή τον Υπουργό Οικονομικών να βγάζει χολή για τους Υπαλλήλους του? Ακούσατε ποτέ Υπουργό να βγεί και να δηλώσει επίσημα "θα το σκέφτεται καλά από εδώ και στο εξής όποιος θέλει να γίνει εφοριακός, δικαστικός, αστυνομικός ή δεν ξέρω γω τι άλλο?"... Ποιός άλλος Υπουργός έκανε τέτοια κοντόφθαλμη και προπαγανδιστική προσέγγιση για τους υπαλλήλους του Υπουργείου του επιρρίπτοντας ευθύνες επί δικαίων και αδίκων? ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ... τα συμπεράσματα δικά σας...

Αποσυνδεδεμένος miska

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:10:10 pm »
όλοι οι προσωρινοί αναπληρωτές θα αντικατασταθούν από μόνιμους αναπληρωτές...  ::)

Εδώ ήρθε η σειρά των ιθαγενών που εμπαίζει 2 χρόνια τώρα να την ρωτήσουν "και τι θα πει μαντάμ φωτοτυπία (που σε 2 μήνες θα πας στα τσακίδια) μόνιμος αναπληρωτής;" Αστα... άργησε να σκεφτεί τα προεκλογικά η Αννούλα και την πάτησε! Η έπαρση βλέπεις... την έφαγε το αρχηγηλίκι του πασοκ! Όπως προείπα όμως χοντρός και λιγνός τη στείλανε για βρούβες! Ο θεός να τους κόβει χρόνια όλους και να τα δίνει σε μας  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:12:26 pm από miska »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:10:52 pm »
Λυπάμαι που δεν είμαι τόσο ανοιχτόμυαλη μ' εσάς ή ίσως δεν έχω σωστό πολιτικό κριτήριο και δε βρίσκω κάτι καλό να πω γι' αυτήν! (Ούτε το όνομά της δε θέλω να λέω...)Τα (καλά) λόγια σας πάντως για την "κυρία" αυτή μου θυμίζει το "ο νεκρός δεδικαίωται"...!!! Όλα ξεχνιούνται και όλα συγχωρούνται! Εγώ όμως δε θα ξεχάσω το μένος και το γυάλισμα στο μάτι κάθε φορά που μας έβριζε, μας έβγαζε άχρηστους και τεμπελχανάδες  και όλα τα άλλα που έχει πει και κάνει αλλά δεν είναι ώρα να τα αναμασάμε...

Οκ με όσα λες..αλλά αρνείσαι ότι ο εκπαιδευτικός κλάδος είναι φουλ από κηφήνες και τεμπελχανάδες και θα έπρεπε καιρό τώρα να έχουν σταλεί σπίτια τους?? Αμόρφωτοι (το πτυχίο δεν μου λέει τίποτε), ακαλλιέργητοι, σκοταδιστές, ηθικολόγοι, τεμπέληδες, αυθεντίες, λαμόγια είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που θα προσέδιδα εγώ σαν Εύα σε αρκετούς "συναδέλφους" με τους οποίους είχα την ατυχία να συνυπάρχω στο σχολικό χώρο από τότε που πρωτοξεκίνησα τη "λαμπρή" "καριέρα" του αναπληρωτή!!!!!

Αποσυνδεδεμένος miska

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:16:08 pm »
αρνείσαι ότι ο εκπαιδευτικός κλάδος είναι φουλ από κηφήνες και τεμπελχανάδες και θα έπρεπε καιρό τώρα να έχουν σταλεί σπίτια τους?? Αμόρφωτοι (το πτυχίο δεν μου λέει τίποτε), ακαλλιέργητοι, σκοταδιστές, ηθικολόγοι, τεμπέληδες, αυθεντίες, λαμόγια είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που θα προσέδιδα εγώ σαν Εύα σε αρκετούς "συναδέλφους" με τους οποίους είχα την ατυχία να συνυπάρχω στο σχολικό χώρο από τότε που πρωτοξεκίνησα τη "λαμπρή" "καριέρα" του αναπληρωτή!!!!!

Καριερίστρια αναπληρώτρια είδες εσύ να πάει το κηφηναριό σπίτι του; Η μόνη καλή αρχή αναμένεται με τον αποκλεισμό της αρχιέρειας του κιτς με τη ρομφαία που φιλοδόξησε να γίνει τιμητής της Ελλάδας αλλά απέτυχε! Την πήραν είδηση! Ένας είναι ο Γιωργάκης ο τιμητής! Σαν αυτόν κανένας...

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:18:20 pm »
Λυπάμαι που δεν είμαι τόσο ανοιχτόμυαλη μ' εσάς ή ίσως δεν έχω σωστό πολιτικό κριτήριο και δε βρίσκω κάτι καλό να πω γι' αυτήν! (Ούτε το όνομά της δε θέλω να λέω...)Τα (καλά) λόγια σας πάντως για την "κυρία" αυτή μου θυμίζει το "ο νεκρός δεδικαίωται"...!!! Όλα ξεχνιούνται και όλα συγχωρούνται! Εγώ όμως δε θα ξεχάσω το μένος και το γυάλισμα στο μάτι κάθε φορά που μας έβριζε, μας έβγαζε άχρηστους και τεμπελχανάδες  και όλα τα άλλα που έχει πει και κάνει αλλά δεν είναι ώρα να τα αναμασάμε...

Οκ με όσα λες..αλλά αρνείσαι ότι ο εκπαιδευτικός κλάδος είναι φουλ από κηφήνες και τεμπελχανάδες και θα έπρεπε καιρό τώρα να έχουν σταλεί σπίτια τους?? Αμόρφωτοι (το πτυχίο δεν μου λέει τίποτε), ακαλλιέργητοι, σκοταδιστές, ηθικολόγοι, τεμπέληδες, αυθεντίες, λαμόγια είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που θα προσέδιδα εγώ σαν Εύα σε αρκετούς "συναδέλφους" με τους οποίους είχα την ατυχία να συνυπάρχω στο σχολικό χώρο από τότε που πρωτοξεκίνησα τη "λαμπρή" "καριέρα" του αναπληρωτή!!!!!
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου! Ναι, φυσικά και υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι, όπως σε κάθε επάγγελμα. Και;;; Αυτή κατάφερε να βάλει στα σχολεία τους καλύτερους;

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:23:29 pm »
Όσο για την πολιτική καριέρα της Διαμαντοπούλου και της κάθε Διαμαντοπούλου, ο Έλλην ανέκαθεν ξεχνούσε, συγχωρούσε (με το αζημίωτο..) και έπεφτε πάλι στα σκατά..Όσο εμείς θα παίρνουμε 600 ευρωπουλάκια,ρωτήστε την κάθε κυρία Διαμαντοπούλου πόσα χαλάει μόνο για μαλλί το μήνα..Και πού θα κάνει διακοπές το καλοκαίρι...και σε ποιές μπουτίκ ψωνίζει..και τι δώρο θα κάνει το Πάσχα στο παιδί της..Γιατί εμείς αυτά δεν θα τα δούμε ούτε ζωγραφιστά συνάδελφοι. Και κάποιοι από εμάς μοχθήσαμε για να έχουμε αυτή τη δουλειά...Όσοι βέβαια μπήκαν σφήνα και με αλεξίπτωτο από σεμινάρια, τριτεκνίες, πολυτεκνίες (χωρίς ΑΣΕΠ), επετηρίδες, πρόσθετες, ΟΑΕΔ κτλ-κτλ-κτλ ας τους ξαναψηφίσουν..Όμοιος ομοίω..

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 27, 2012, 12:28:35 pm »

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου! Ναι, φυσικά και υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι, όπως σε κάθε επάγγελμα. Και;;; Αυτή κατάφερε να βάλει στα σχολεία τους καλύτερους;

Στα σχολεία οι καλύτεροι??????Χα ας γελάσουμε!!!!!!!!!!!! ;D Ανέκαθεν τα σχολεία ήταν γεμάτα από αχρήστους. Το σκεπτικό μου είναι ότι κανείς μέχρι τώρα δεν πήρε τα πρέποντα μέτρα για την παιδεία. Οι μισοί διορισμένοι που γνωρίζω εγώ έπρεπε να είναι σπίτια τους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)