0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
zlapaki δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα αν βγαινεις απο την εξεταση και δεν ξερεις τι εχεις γραψει σημαινει η οτι εισαι πολυ αγχωμενη η οτι απαντας στην τυχη. γνωμη μου ειναι οτι η ψυχραιμια ειναι βασικος παραγοντας επιτυχιας.
Όχι φυσικά, δεν μπορούν να σου πουν τίποτα.Ξέρω κι εγώ κάποιον που διορίστηκε γράφοντας 95+ ιστορία και 90 διδακτική ιστορίας, αλλά η μάνα του (φιλόλογος) κρατούσε το βιβλίο της ιστορίας και αυτός την έλεγε απέξω (στο διαγωνισμό του 2005 που ήταν στην ύλη συγκεκριμένα σχολικά βιβλία). Κι αυτό το έκανε συνολικά 7! ναι, ναι, 7 φορές!!!
κοιταξε καλυτερα τις ερωτησεις της γλωσσας και της ιστοριας και θα το διαπιστωσεις.(δεν ξερω, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος)επειτα, το να μαθω καποια γεγονοτα, εργα κλπ δεν νομιζω οτι ειναι παπαγαλια.ετσι ειναι το μαθημα, πως να το κανω, θα το αλλαξω? (ας γινομουν...ταξιτζης να μην ειχα ουτε αρχαια ουτε νεα ουτε ιστορια)και παντως εγω δεν παπαγαλιζω ουτε ή αλλως,γιατι δεν το μπορω.κι αν αυτος ειναι ο λογος που δεν θα διοριστω ποτε, ε ας μη διοριστω! καταφερνω να ειμαι στους επιτυχοντες σε μια καλη σειρα κι απο κει κατι θα γινει.