0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λοιπον βανια στα θεματα που ειναι πολλαπλης(νεα-ιστορια-γεν διδακτικη) εχει ενα απαντητικο φυλλο με νουμερα κ διπλα στο καθε νουμερο κουτακια αβγδε(ε=δεν γνωριζω)μαυριζεις με μπλε η μαυρο στυλοπροσοχη ομως γιατι σ αυτο το απαντητικο φυλλο δεν σβηνει τιποτα!μην τυχει δηλ κ μπερδευτεις,περασεις ενα νουμερο,κ πανε ολα μετα λαθος....καηκες!ιδιαιτερη προσοχη χρειαζεται κ κρατησε χρονο για τη μεταφορα των απαντησεων στο απαντητικο φυλλοειναι το ιδιο με αυτο του τεστ δεξιοτητων(αν εδωσες)νομιζω επισης οτι υπαρχει οπως κ στο τεστ στην σελιδα αριστερα του απαντητικου φυλλου ενα προχειρο που κυκλωνεις τις απαντησεις για να σε βοηθησει να τις περασεις στο απαντητικο μετααν θυμαμαι καλα(αν οχι ας με διορθωσει καποιος),στα αρχαια δεν εχουμε τετοιο φυλλο(για τις 10 ερωτ πολλαπλης),αλλα απαντας κατευθειαν στο τετραδιο(πχ. 1δ)ελπιζω να σε βοηθησα
οριζεται η βαθμολογια σαφως κ γραπτα πανω στα θεματαετσι κ κατι να αλλαξε σε αριθμο ερωτησεων-τροπο βαθμολογησης η κατι αλλο θα το δεις εκειτωαρα για τα αρχαια οι αποψεις δεν συμφωνουν,δε θυμομαστε ολοι καλαπαντως εγω νομιζω οτι απαντηθηκαν στο τετραδιο κ δεν ειχαν αρνητικη..αλλα δεν ειμαι σιγουρος οπως ειπα.
Παράθεση από: DOG στις Δεκεμβρίου 11, 2008, 09:21:56 pmοριζεται η βαθμολογια σαφως κ γραπτα πανω στα θεματαετσι κ κατι να αλλαξε σε αριθμο ερωτησεων-τροπο βαθμολογησης η κατι αλλο θα το δεις εκειτωαρα για τα αρχαια οι αποψεις δεν συμφωνουν,δε θυμομαστε ολοι καλαπαντως εγω νομιζω οτι απαντηθηκαν στο τετραδιο κ δεν ειχαν αρνητικη..αλλα δεν ειμαι σιγουρος οπως ειπα. δεν ειχαν αρνητικη, το λεω με σιγουρια!