0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά κατά την γνώμη μου τα φροντιστήρια είναι μια κοροϊδία... εγώ πήγα σε δοκιμαστικό και έφυγα τρέχοντας... αφού μέχρι και η καθηγήτρια είχε ένα βιβλίο και διάβαζε από μέσα ανάγνωση... σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να μου κάνουν ανάγνωση ένα βιβλίο, κάθομαι και το διαβάζω και μόνη μου
Αυτο δεν ισχυει για τα σεμιναρια
Παράθεση από: marigoula στις Νοεμβρίου 11, 2008, 11:40:14 amπαιδιά κατά την γνώμη μου τα φροντιστήρια είναι μια κοροϊδία... εγώ πήγα σε δοκιμαστικό και έφυγα τρέχοντας... αφού μέχρι και η καθηγήτρια είχε ένα βιβλίο και διάβαζε από μέσα ανάγνωση... σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να μου κάνουν ανάγνωση ένα βιβλίο, κάθομαι και το διαβάζω και μόνη μουΑυτο δεν ισχυει για τα σεμιναρια
εγω να σου προτεινω ξενοδοχειο, στο οποιο θα μεινω και εγω, αλλα δε ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή να στο στειλω καλυτερα σε προσωπικο μνμ.Και κατι αλλο, μηπως πηρατε το τελευταιο τευχος του συγχρονου, γραφει τπτ για το σεμιναριο, οπως το προγραμμα...
ΕυχαριστώΟυσιαστικά την Παρασκευή, γινονται μονο οι εγγραφες και οι χαιρετισμοί...δε γινεται καμοια εισήγηση....και εβγαλα και νωρις εισητηριο...ισως το αλλάξω...
Παράθεση από: Rinaki στις Νοεμβρίου 11, 2008, 11:58:13 amΑυτο δεν ισχυει για τα σεμιναριαΑν εννοεις τα "σεμιναρια" που καταλαβαινω εχω να πω οτι ειναι μια κανονικοτατη φροντιστηριακη προετοιμασια για τον Ασεπ και επιπλεον τα χρηματα ειναι παρα μα παρα πολλα συγκριτικα με το τι προσφερουν. Προσφερουν ενα οργανωμενο υλικο αλλα και παλι εξαρταται σε ποιους καθηγητες θα πεσεις...γιατι φυσικα δεν κανουν μαθημα καθηγητες Πανεπιστημιου...
Παράθεση από: Rinaki στις Νοεμβρίου 11, 2008, 11:58:13 amΠαράθεση από: marigoula στις Νοεμβρίου 11, 2008, 11:40:14 amπαιδιά κατά την γνώμη μου τα φροντιστήρια είναι μια κοροϊδία... εγώ πήγα σε δοκιμαστικό και έφυγα τρέχοντας... αφού μέχρι και η καθηγήτρια είχε ένα βιβλίο και διάβαζε από μέσα ανάγνωση... σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να μου κάνουν ανάγνωση ένα βιβλίο, κάθομαι και το διαβάζω και μόνη μουΑυτο δεν ισχυει για τα σεμιναρια θα είσαι στο σεμινάριο του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου? εγω, ναι........200 ευρω αεροπορικά εισητήρια....αλίμονο αν δεν αξίζει το κόπο.....