*

Αποστολέας Θέμα: Φροντιστήρια προετοιμασιας για τον ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 10089 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

marigoula

• Επισκέπτης
Απ: Φροντιστήρια προετοιμασιας για τον ΑΣΕΠ
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 11:40:14 am »
παιδιά κατά την γνώμη μου τα φροντιστήρια είναι μια κοροϊδία... εγώ πήγα σε δοκιμαστικό και έφυγα τρέχοντας... αφού μέχρι και η καθηγήτρια είχε ένα βιβλίο και διάβαζε από μέσα ανάγνωση... σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να μου κάνουν ανάγνωση ένα βιβλίο, κάθομαι και το διαβάζω και μόνη μου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:28:57 »

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 11:58:13 am »
παιδιά κατά την γνώμη μου τα φροντιστήρια είναι μια κοροϊδία... εγώ πήγα σε δοκιμαστικό και έφυγα τρέχοντας... αφού μέχρι και η καθηγήτρια είχε ένα βιβλίο και διάβαζε από μέσα ανάγνωση... σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να μου κάνουν ανάγνωση ένα βιβλίο, κάθομαι και το διαβάζω και μόνη μου
Αυτο δεν ισχυει για τα σεμιναρια

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 12:12:14 pm »
Αν εννοεις τα "σεμιναρια" που καταλαβαινω εχω να πω οτι ειναι μια κανονικοτατη φροντιστηριακη προετοιμασια για τον Ασεπ και επιπλεον τα χρηματα ειναι παρα μα παρα πολλα συγκριτικα με το τι προσφερουν. Προσφερουν ενα οργανωμενο υλικο αλλα και παλι εξαρταται σε ποιους καθηγητες θα πεσεις...γιατι φυσικα δεν κανουν μαθημα καθηγητες Πανεπιστημιου...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2008, 12:15:01 pm από vasilikiP »

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 12:13:16 pm »
θα είσαι στο σεμινάριο του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου? εγω, ναι........200 ευρω αεροπορικά εισητήρια....αλίμονο αν δεν αξίζει το κόπο.....
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:28:57 »

Αποσυνδεδεμένος klio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 02:27:56 pm »
όσον αφορά το σεμινάριο, πού θα μείνετε? σε ποιο ξενοδοχείο? κι εγώ θα έρθω από αλλού και ψάχνω πού να μείνω..

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 02:42:40 pm »
εγω να σου προτεινω ξενοδοχειο, στο οποιο θα μεινω και εγω, αλλα δε ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή να στο στειλω καλυτερα σε προσωπικο μνμ.
Και κατι αλλο, μηπως πηρατε το τελευταιο τευχος του συγχρονου, γραφει τπτ για το σεμιναριο, οπως το προγραμμα...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 02:56:06 pm »
εγω να σου προτεινω ξενοδοχειο, στο οποιο θα μεινω και εγω, αλλα δε ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή να στο στειλω καλυτερα σε προσωπικο μνμ.
Και κατι αλλο, μηπως πηρατε το τελευταιο τευχος του συγχρονου, γραφει τπτ για το σεμιναριο, οπως το προγραμμα...
στο τελευταίο δε γραφει τίποτα σχετικό. αν θες το πρόγραμμα υπάρχει στο www.diptyxo.gr εκει που λεει "σεμινάρια", τη Κυριακή θα τελειώσει στις 16:00 αντι για 14:00 που είχαν προαναγγείλει.
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 03:08:54 pm »
Ευχαριστώ
Ουσιαστικά την Παρασκευή, γινονται μονο οι εγγραφες και οι χαιρετισμοί...δε γινεται καμοια εισήγηση....
και εβγαλα και νωρις εισητηριο...ισως το αλλάξω...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 03:22:44 pm »
Ευχαριστώ
Ουσιαστικά την Παρασκευή, γινονται μονο οι εγγραφες και οι χαιρετισμοί...δε γινεται καμοια εισήγηση....
και εβγαλα και νωρις εισητηριο...ισως το αλλάξω...
ναι, όντως... εγω παρ'όλαυτά λέω να πάω...μιας και θα εχω ηδη φτασει Αθήνα κ δε μπορώ ν'αλλάξω το εισητήριο..anyway ας ελπίσουμε οτι τουλάχιστον θ'αξίζει το κόπο ...πραγμα που το πιστευω  καθώς τα ονόματα όπως είδες είναι πολυ δυνατά
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 03:28:32 pm »
ετσι ειναι...πολύ δυνατα!!μαλλον κατα τις 4 θα παω και οταν κανω την εγγραφη να φυγω...δε ξερω κιολας, αναλογα πως θα ειναι τα πραγματα εκει...

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 03:36:15 pm »
πολυ αργά το έμαθα......δυστυχώς έχουν κλεισει οι θέσεις
να μας πειτε κι εμας τπτ απο οσα ακουσετε κοριτσια !  :D
κριμα κριμα οντως τα ονοματα οχι απλα δυνατα ειναι ο σουπερμαν και μπατμαν μαζί ολοι οι ήρωες μαζεμένοι!
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 03:53:58 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D
θα σας πουμε....

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 03:56:54 pm »
Αν εννοεις τα "σεμιναρια" που καταλαβαινω εχω να πω οτι ειναι μια κανονικοτατη φροντιστηριακη προετοιμασια για τον Ασεπ και επιπλεον τα χρηματα ειναι παρα μα παρα πολλα συγκριτικα με το τι προσφερουν. Προσφερουν ενα οργανωμενο υλικο αλλα και παλι εξαρταται σε ποιους καθηγητες θα πεσεις...γιατι φυσικα δεν κανουν μαθημα καθηγητες Πανεπιστημιου...
Μαλλον θα καταλαβες λαθος σεμιναρια (αλλα δεν μπορω να πω ποια ειναι μη κανω διαφημιση)..τα λεφτα ειναι πολλα ναι, αλλα σε σχεση με λεφτα που δινουν σε φροντιστηρια και με το τι προσφερουν τα φροντιστηρια, εινα καλα! Ναι δινουν οργανωμενο υλικο πολυ καλο και εμενα μου εκαναν μαθημα ΜΟΝΟ καθηγητες πανεπιστημιου και σχολικοι συμβουλοι...και οχι ασχετοι και οχι μονο ενας. Φυσικα ο καθε καθηγητης εχει τον δικο του τροπο μεταδοσης αλλα τουλαχιστον απο ολους ειχες κατι να παρεις.
Δεν αναφερομαι στο συνεδριο που θα γινει το σαββατοκυριακο...θα το παρακολουθησω απλα οταν ελεγα πριν σεμιναρια δεν αναφερομουν σαυτο. Πιστευω οτι θα ειναι καλο γιατι θα μιλησουν πολλοι αξιολογοι καθηγητες.

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 04:00:25 pm »
θα είσαι στο σεμινάριο του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου? εγω, ναι........200 ευρω αεροπορικά εισητήρια....αλίμονο αν δεν αξίζει το κόπο.....
Ναι θα ειμαι...κι εγω δεν μενω Αθηνα επιτηδες θανεβω....πιστευω οτι θα αξιζει αν κρινω απο αυτους που το διοργανωνουν...τωρα τι να πω...??? Θα δειξει οταν παμε εκει!  :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)