0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμβαίνει και ατη β/θμια. Το αναφέρεις στην αρχή της χρονιάς.
Έγινε σε μένα. Από την αρχή της χρονιάς.Αλλαζα τέλος Δεκέμβρη.
Συγνώμη, είστε σε ΔΔΕ που αλλάζατε ωράριο τέλος Δεκέμβρη και σας έκαναν τη μείωση άτυπα απ' το Σεπτέμβρη; Μήπως είστε σε μικρή επαρχιακή ΔΔΕ που κάνουν ό,τι γουστάρουν γενικώς σα να 'ναι φέουδο η περιοχή; Αυτά σε μεγάλες ΔΔΕ (όπως Αθήνας και Θεσσαλονίκης) θεωρούνται ανεπίτρεπτα.
Και στην μια από αυτές που ανέφερες γίνεται. Όταν αλλάζεις Νοέμβριο, το εφαρμόζουν από την αρχή της χρονιάς. Εξάλλου.με τόσους αποσπασμένους που κουβαλάνε κάθε χρόνο δεν τους λείπει κάποιος για να κάνει την μια ωρα
Σχολικό έτος 2022-2023, συνάδελφος έπεφτε στις 21 τον Ιανουάριο και από Σεπτέμβρη του έδωσαν 21 στην ΔΔΕ Γ Αθηνας, με το σκεπτικό ότι αφού θα πέσεις σε ωράριο ας πάρουν εξ αρχης αλλοι τις ωρες (είχαν κοινη Α ανάθεση), έτσι του έκαναν την μειωση από την αρχή της χρονιάς, το πως ακριβως το κανόνισε η Διευθύντρια του σχολείου δεν ξέρω.Και στην περίπτωση μου έπεφτα Δεκέμβρη και μείωση δεν μου έκαναν, απλά μετά το Δεκέμβρη τις πήρα υπερωρία, γιατί δεν τις χρειάζονταν κάποιος για συμπλήρωση σε μεγάλη ΔΔΕ πάλι.Γενικά έχω ακούσει όλων των ειδών τις περιπτώσεις.Το σωστό σαφώς ξέρουμε όλοι ποιο είναι.