0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν κανω λάθος περσυ επιτρέποταν. Η διάταξη είναι φετινή και στην αιτηση του 2007-2008 δεν υπογράψαμε τέτοιο πράγμα. Στη φετινή όμως το λέει ξεκάθαρα.
Chania τι έγινε τελικά, σε άφησαν στην Α ή σε πήγαν στη Γ;
μπραβο που τα κατάφερες... Ήμουν στη
Η Υπουργική Απόφαση που βγήκε φέτος επαναλμβάνει σε σχέση με το "ασυμβίβαστο" αυτο που ίσχυε εδώ και πολλά χρόνια, από το 1985. Θα είδατε όταν βγήκε η ΥΑ τις διαμαρτυρίες που έστειλαν η ΟΛΜΕ, η ΠΕΑΕ, ο ΣΕΦΚ. Ποτέ δεν πρόκειται να απαντήσουν οι δευτεροβάθμες ότι δε θα εφαρμόσουν τον νόμο, αλλά τουλάχιστον στην Αττική που έμαθα, οι διευθυντές και οι υπεύθυνοι δεν έχουν σκοπό να το ψάξουν. Δυστυχώς, είναι απαράδεκτο και πράγματι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αν θέλετε πάντως την άποψή μου, δε θεωρώ ότι θα κάτσει να το ψάξει κανείς. Φυσικά στην επαρχία τα πράγματα θα είναι χειρότερα, γιατί εκεί όλα μαθαίνονται πιο εύκολα κι αν θέλει κάποιος σε "πιάνει" αμέσως. Αλλά μας προκαλώ να παρανομήσουμε...και εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα, το οποίο επίσης μου απαγορεύει να έχώ παράλληλη εργασία στο δημόσιο. Αν με καλέσουν, όμως, θα πάω και αν με καταγγείλουν θα συζητήσουμε πώς μπορεί να ζεις κανείς με 280 ευρώ (σιγά μη μου δώσουν και 10 ώρες). Στηρίζω τον drakos13
Πράγματι ως εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο δεν επιτρέπεται να εργάζεσαι κάπου αλλού. Νομίζω ότι γενικά αν είσαι δημόσιος υπάλληλος δεν επιτρέπεται να ασκείς νόμινα, δηλαδή ασφαλισμένος και κόβοντας αποδείξεις. Το τελευταίο στο λέω με επιφύλαξη, δεν ξέρω τι παραθυράκια μπορεί να υπάρχουν κι αν υπάρχουν