0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάνο, επίτρεψέ μου να σου πω "μπράβο" για την πρωτοβουλία. Ως προς το n.4, εγώ είχα κενό πέρσι μεταξύ των 2 ωρών διδασκαλίας...τι να πεις???
Εγώ πάντως πέρσι, συμμετείχα σε όλες τις συνελεύσεις, άσχετα με την ημέρα που γίνονταν (είχα μόνο 4 ώρες και δούλευα 2 ημερες την εβδομάδα)Δεν το ήξερα αυτο που λες, να σου πω και την αλήθεια δε ρώτησα ποτέ, γιατί και να το ήξερα μάλλον θα δίσταζα και θα ντρεπόμουνα να αρνηθώ να πάω...Θα το ξέρω όμως φέτος (αν δουλεψω ως ωρομίσθια)
μπράβο pano δεν τα ξέραμε όλα αυτά.. Ευχαριστούμε...Μήπως υπαρχουν σε κάποια νομοθεσία να την εκτυπώσουμε να την έχουμε μαζί μας για παν ενδεχόμενο...
Επειδή έχω ακούσει για πολλά παρατράγουδα σε σχέση με τους τους ωρομίσθιους, ας δούμε τι δικαιωματα έχουν:1. Απαγορεύεται να κάνουν υπηρεσίες στα διαλείμματα2. Απαγορεύεται να είναι υπεύθυνοι τμήματος3. Απαγορεύεται να τους καλούν για να παρευρίσκονται σε εθνικές ή θρησκευτικού χαρακτήρα γιορτές4. Απαγορεύεται, σε περίπτωση που μια ημέρα έχουν πάνω από μία ώρα, να υπάρχει κενό ενδιάμεσα. Το ωράριο πρέπει να είναι συνεχόμενο5. Το διάλειμμα, σύμφωνα με επεξήγηση του υπουργείου, δεν θεωρείται μέσα στην ώρα του ωρομίσθιου.
Παράθεση από: panos01 στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 09:15:52 pmΕπειδή έχω ακούσει για πολλά παρατράγουδα σε σχέση με τους τους ωρομίσθιους, ας δούμε τι δικαιωματα έχουν:1. Απαγορεύεται να κάνουν υπηρεσίες στα διαλείμματα2. Απαγορεύεται να είναι υπεύθυνοι τμήματος3. Απαγορεύεται να τους καλούν για να παρευρίσκονται σε εθνικές ή θρησκευτικού χαρακτήρα γιορτές4. Απαγορεύεται, σε περίπτωση που μια ημέρα έχουν πάνω από μία ώρα, να υπάρχει κενό ενδιάμεσα. Το ωράριο πρέπει να είναι συνεχόμενο5. Το διάλειμμα, σύμφωνα με επεξήγηση του υπουργείου, δεν θεωρείται μέσα στην ώρα του ωρομίσθιου.Ρε παιδια τι ειναι ολα αυτα? Συμφωνω για το 1ο κ το 2ο. Αλλα για τις γιορτες που λετε "απαγορευεται να παρεβρισκονται? " τι ειναι αυτα? αν εχεις καιρο καλο ειναι να πας. Αφηστε την εκμεταλευση που γινεται σε ολους τους ωρομισθιους, για αυτη δεν φταινε σε τπτ τα παιδια. Νομιζω οτι θα χαιροταν, αν εβλεπαν τους καθηγητες τους να ειναι παροντες σε αυτες τις εκδηλωσεις. Οσων αφορα το ωραριο καλο θα ηταν να ειναι συνεχομενο αλλ α γινεται?Για το 5ο δεν ξερω....Μην μας πινουν το αιμα, αλλα σε αυτη την κοινοτητα που λεγεται σχολειο, αυτοι που συμμετεχουν λιγοτερο , οφελουνται λιγοτερο.
3. Απαγορεύεται να τους καλούν για να παρευρίσκονται σε εθνικές ή θρησκευτικού χαρακτήρα γιορτές