0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μετράνε σεμινάρια που τελειώνουν μετά την 31-8-2010 ως προσόν για ένταξη σε πίνακες αναπληρωτών
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 09:06:54 pmΔεν μετράνε σεμινάρια που τελειώνουν μετά την 31-8-2010 ως προσόν για ένταξη σε πίνακες αναπληρωτώνΕγώ θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα πάνω σε αυτό1) Αν κάποιος έχει μόνο braille, με τον νόμο που ισχύει τώρα, μπορεί να μπει στους πίνακες ειδικης;;;;2) Αν κάποιος είναι ήδη στον πίνακα Α της ειδικής αγωγής και δεν έχει τίποτε άλλο(π.χ. σεμινάριο) και κάνει φέτος braiille του χρησιμεύει ή οχι για τον πίνακα Α;;;;Ευχαριστώ...
Καλησπερίζω όλους και όλες τις συναδέλφους.Ούσα καινούρια εδώ θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση σας για τυχόν λάθη και παραλείψεις.Είμαι πτυχιούχος από το 2006,από το τμήμα φιλοσοφίας,παιδαγωγικής ψυχολογίας της Αθήνας, έχω δώσει 2 φορές ασεπ και τις 2 φορές έχασα για ένα μόριο τη βάση.Τέλος πάντων είμαι στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προυπηρεσίας,στη θέση 2589.Πέρα από τα ιδιαίτερα,δεν είχα καμία τύχη για εύρεση εργασίας στο αντικείμενο μου και έχω απογοητευτεί πλήρως.Πρόσφατα κάποιος γνωστός μου είπε πως η Ενωση Ελλήνων Φυσικών διοργανώνει κάποια σεμινάρια ειδικής αγωγής,τα οποία σε βοηθούν για διορισμό.Δεδομένης της κρίσιμης,οικονομικής κατάστασης,θα ήθελα να ρωτήω αν κάποιος γνωρίζει για την αξιοπιστία αυτού του προγράμματος,γιατί δεν θα ήθελα πέρα από τα ψυχικάμου αποθέματα να χαραμίσω και λεφτά χωρίς νόημα και ουσία.Αξίζει λοιπόν το σεμινάριο?Ευχαριστώ
απο το υπουργειο παιδειας εχει ανακοινωθει οτι θα ισχυουν μονο τα σεμιναρια που εγιναν εως 30/08/2010
Σε ΚΕΔΔΥ μπορείς να πάρεις μετάθεση (νομίζω και απόσπαση) αν έχεις τα προσόντα διορισμού στην ΕΑ (μεταπτυχιακό, διδακτορικό ή σεμινάριο) + κάποια χρόνια (νομίζω 3) προϋπηρεσία στην ΕΑ.Σε ΤΕ πηγαίνεις έχοντας μόνο κάποιο από τα προσόντα διορισμού στην ΕΑΌλα αυτά εφόσον έχεις ήδη διοριστεί στη γενική αγωγή
Νόμιζα ότι αυτό που λες ισχύει για όσους θέλουν να διοριστούν και όχι για τους μόνιμους. Τελοσπάντων, πού μπορώ να το βρω; Στο νομοσχέδιο της Άννας, ε;
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 03:31:35 pmΣε ΚΕΔΔΥ μπορείς να πάρεις μετάθεση (νομίζω και απόσπαση) αν έχεις τα προσόντα διορισμού στην ΕΑ (μεταπτυχιακό, διδακτορικό ή σεμινάριο) + κάποια χρόνια (νομίζω 3) προϋπηρεσία στην ΕΑ.Σε ΤΕ πηγαίνεις έχοντας μόνο κάποιο από τα προσόντα διορισμού στην ΕΑΌλα αυτά εφόσον έχεις ήδη διοριστεί στη γενική αγωγήδεν χρειάζεται να έχεις και προσόντα και προϋπηρεσία:Σύμφωνα με την περσινή εγκύκλιο:1.1. Δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 και το άρθρο 20 παρ.1.3 του Ν.3699/2008 (ΦΕΚ 199Α/02-10-2008) έχουν οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι κατέχουν κατά σειρά προτεραιότητας τα ακόλουθα προσόντα:α) διδακτορικό δίπλωμα στην ΕΑΕ,β) τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην ΕΑΕ,γ) τίτλο διετούς μετεκπαίδευσης στην ΕΑΕ στα Διδασκαλεία της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής,δ) πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος ΕΑΕ ή Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση την εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία. Επιπλέον στη κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται οι κάτοχοι πτυχίου ΤΕΦΑΑ των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο ως αντίστοιχο και ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής με κύρια ειδικότητα την «ΕΑΕ» ή την «Ειδική Φυσική Αγωγή» ή την «Ειδική Φυσική Αγωγή-Θεραπευτική Γυμναστική» ή την «Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή» ή την «Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή» ή την «Άσκηση σε χρόνιες παθήσεις και Αναπηρία»,ε) είναι εκπαιδευτικοί με μόνιμη αναπηρία τουλάχιστον εξήντα επτά τοις εκατό (67%),στ) είναι εκπαιδευτικοί γονείς παιδιών με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, ύστερα από σχετική πιστοποίηση των αρμόδιων διαγνωστικών υπηρεσιών,ζ) είναι κάτοχοι πιστοποιητικού ότι παρακολούθησαν επιτυχώς σεμινάριο ετήσιας επιμόρφωσης - εξειδίκευσης στην ΕΑΕ από Πανεπιστήμια ή από αναγνωρισμένους κρατικούς φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας Διά