0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
emmaki,έχεις απόλυτο δίκιο!!και συμφωνώ ότι όποιοι επιλέξουν την ΕΑ οφείλουν να είναι συνειδητοποιημένοι!αλλά οι περισσοτεροι προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο για να διοριστούν οπότε οδηγούνται εκεί χωρίς να το θέλουν πραγματικά.Εαν αρχίσουν να παίρνουν απόφοιτος μόνο από τις σχολές ειδικής αγωγή,τότε θα μπουν όλα στη θέση τους.Ως τοτε....
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 12:42:54 pm............................ Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τα σεμινάρια ξαφνικά λάτρεψαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Απλά εξαγόρασαν μία θέση εργασίας. Και ανάμεσα σε αυτούς και άνθρωποι που δεν πάτησαν καν να τα παρακολουθήσουν, αλλά πήραν στο τέλος το χαρτί και τώρα είναι αναπληρωτές σε ειδικά σχολεία. Αλλά προφανώς αυτά θέλει το Ελλαδιστάν...Συνάδελφε λες πολλά που δεν συμφωνώ και έχω πει στο εαυτό μου να μην απαντώ.....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ !ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ" , αυτά που λες παραπάνω είναι συκοφαντία !!!! Σε βάζω σε εισαγωγικά γιατί κανείς εκπαιδευτικός δεν θα συκοφαντούσε ασύστολα ένα σωρό συναδέλφους του. Δώσε στοιχεία για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους που έκαναν το σεμινάριο και λες ότι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ αφού όλους τους θάβεις. ΝΤΡΟΠΗ !Αλλιώς έχε την τσίπα να ζητήσεις συγνώμη που κατηγορείς συλλήβδην τους πάντες. Το ότι εσύ μπορεί να γνωρίζεις Χ εκπαιδευτικούς με τα χαρακτηριστικά που λες εγώ γνωρίζω Υ που δεν τα έχουν και τους ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ
............................ Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τα σεμινάρια ξαφνικά λάτρεψαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Απλά εξαγόρασαν μία θέση εργασίας. Και ανάμεσα σε αυτούς και άνθρωποι που δεν πάτησαν καν να τα παρακολουθήσουν, αλλά πήραν στο τέλος το χαρτί και τώρα είναι αναπληρωτές σε ειδικά σχολεία. Αλλά προφανώς αυτά θέλει το Ελλαδιστάν...
αν με ρωτάς προσωπικά,νομίζω ότι δεν θα θυσίαζα τα πάντα για έναν διορισμό!θέλω να είμαι καλή σε αυτό που κάνω,ο,τιδήποτε είναι αυτό.Και αγαπάω πολύ τα παιδιά ώστε να θέλω το καλό τους και δεν μπορώ να γίνω καλή με ένα σεμινάριο ειδικής αγωγής ώστε να τους προσφέρω αυτό που χρειάζονται οπότε το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να αφήσω ειδικούς να ασχοληθούν ακόμη κι αν εγώ βγάζω ελάχιστα χρήματα κάνοντας κάτι που ξέρω.όλα είναι επιλογές σε αυτή τη ζωή!
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 02:26:01 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 12:42:54 pm............................ Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τα σεμινάρια ξαφνικά λάτρεψαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Απλά εξαγόρασαν μία θέση εργασίας. Και ανάμεσα σε αυτούς και άνθρωποι που δεν πάτησαν καν να τα παρακολουθήσουν, αλλά πήραν στο τέλος το χαρτί και τώρα είναι αναπληρωτές σε ειδικά σχολεία. Αλλά προφανώς αυτά θέλει το Ελλαδιστάν...Συνάδελφε λες πολλά που δεν συμφωνώ και έχω πει στο εαυτό μου να μην απαντώ.....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ !ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ" , αυτά που λες παραπάνω είναι συκοφαντία !!!! Σε βάζω σε εισαγωγικά γιατί κανείς εκπαιδευτικός δεν θα συκοφαντούσε ασύστολα ένα σωρό συναδέλφους του. Δώσε στοιχεία για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους που έκαναν το σεμινάριο και λες ότι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ αφού όλους τους θάβεις. ΝΤΡΟΠΗ !Αλλιώς έχε την τσίπα να ζητήσεις συγνώμη που κατηγορείς συλλήβδην τους πάντες. Το ότι εσύ μπορεί να γνωρίζεις Χ εκπαιδευτικούς με τα χαρακτηριστικά που λες εγώ γνωρίζω Υ που δεν τα έχουν και τους ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ. ΕΛΕΟΣΩς γνωστόν ο συνάδελφος Green διακρίνεται για το απόλυτο των απόψεων του και συνήθως για την καταστροφολογία του. Άλλοτε φταίνε τα σεμινάρια, ενίοτε τα μεταπτυχιακα, ενδεχομένως η έλλειψη επιτυχίας στον Ασεπ και κύρια θέση του οτι φέτος θα πάρουν κυρίως ΑΜΩ κ.τ.λ.Ο καθένας κρίνεται.
Εάν δεν πάψεουν να ισχύουν οι "αλλαξοκωλιές" (sorry αλλά έτσει έιναι) από είδική σε γενική, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει η κατάσταση.Κανονικά πρέπει, από τη στιγμή που κάνεις μια επιλογή να δουλέψεις σε ένα χώρο (ΕΑ) και αποκτάς κάποια επιμόρφωση (με όποια ορφή και αν είναι αυτή) να μην έχεις το δικάιωμα να μεταπηδάς σε άλλο χώρο (γενική αγωγή).Τότε να δω πόσοι θα θέλουν να κάνουν σεμινάρια και μεταπτυχιακά.Τότε να δω πόσοι θα πληρώνουν για να πάρουν ένα χαρτί χωρίς να πατάνε (γιατί υποτίθεται ότι θα κάνουν αυτό που αγαπάνε και ότι θα μαθαίνουν πώς να δουλέψουν πάνω σε αυτό).Η ΕΑ αγωγώ δεν είναι χώρος πειραματισμών. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πειραματισμούς. Πώς θα σας φαινόταν εσάς αν έιχατε ένα παιδάκι ΑΜΕΑ και κάθε χρόνο (ίσως και πιο συχνά με τισ διπλές κλήσεις αναπληρωτών και το δικάιωμα μετακίνησης) άλλαζε δάσκαλο; Μόλις δενόταν, αποκτούσε σχέση εμπιστοσύνης, άντε πάλι από την αρχή!Ένα έχω να πω. Έτσι δεν γίνεται ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ!