0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να μην ξεχνάμε πως κατηγορήθηκαν τα σεμινάρια για εμπόριο...τη στιγμή που και τα μεταπτυχιακά πλέον εμπόριο είναι...το Πανεπιστήμιο
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 09:04:08 pmΚαι να μην ξεχνάμε πως κατηγορήθηκαν τα σεμινάρια για εμπόριο...τη στιγμή που και τα μεταπτυχιακά πλέον εμπόριο είναι...το Πανεπιστήμιο
αλλά απ'την στιγμή που μπήκαν τα δίδακτρα στη μέση....άρχισαν όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα να δέχονται περισσότερους φοιτητές...δεν σου λέει κάτι αυτό...;;
έχεις δίκιο!αλλά θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια??κάτι πρέπει να κάνουμε!να αντιδράσουμε επιτέλους!!
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 08:52:47 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 08:44:18 pmΌσο για το αν αγαπούσα ή όχι τα παιδιά ΑΜΕΑ...μπορεί να μην το ήξερα όταν πήγα στο σεμινάριο και το παραδέχομαι...αλλά πριν λίγες μέρες που είδα περσινό συνάδελφο μόνιμο μου είπε πως απ'τη μία ο διευθυντής του εξέφρασε πως θα θελε στην
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 08:44:18 pmΌσο για το αν αγαπούσα ή όχι τα παιδιά ΑΜΕΑ...μπορεί να μην το ήξερα όταν πήγα στο σεμινάριο και το παραδέχομαι...αλλά πριν λίγες μέρες που είδα περσινό συνάδελφο μόνιμο μου είπε πως απ'τη μία ο διευθυντής του εξέφρασε πως θα θελε στην
Όσο για το αν αγαπούσα ή όχι τα παιδιά ΑΜΕΑ...μπορεί να μην το ήξερα όταν πήγα στο σεμινάριο και το παραδέχομαι...αλλά πριν λίγες μέρες που είδα περσινό συνάδελφο μόνιμο μου είπε πως απ'τη μία ο διευθυντής του εξέφρασε πως θα θελε στην
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 08:56:47 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 08:52:47 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 08:44:18 pmΌσο για το αν αγαπούσα ή όχι τα παιδιά ΑΜΕΑ...μπορεί να μην το ήξερα όταν πήγα στο σεμινάριο και το παραδέχομαι...αλλά πριν λίγες μέρες που είδα περσινό συνάδελφο μόνιμο μου είπε πως απ'τη μία ο διευθυντής του εξέφρασε πως θα θελε στην