0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άμα λέω εγώ πως πάντα λες το αντίθετο μόνο και μόνο για να γίνεται τζέρτζελο.... Μια μεγάλη αλήθεια είπε ο Green....έκανα κι εγώ σεμινάριο....αλλά δεν εξαγόρασα καμία θέση,έχω επίσης έναν αξιοπρεπέστατο βαθμό στον ΑΣΕΠ και απλά πέρσι έτυχε να με καλέσει πρώτα η ειδική και γι αυτό πήγα εκεί...Από ποιους να ζητήσει συγγνώμη ο συνάδελφος......;;; Μια μεγάλη μερίδα λειτούργησε έτσι όπως είπε.....
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 02:42:27 pmΆμα λέω εγώ πως πάντα λες το αντίθετο μόνο και μόνο για να γίνεται τζέρτζελο.... Μια μεγάλη αλήθεια είπε ο Green....έκανα κι εγώ σεμινάριο....αλλά δεν εξαγόρασα καμία θέση,έχω επίσης έναν αξιοπρεπέστατο βαθμό στον ΑΣΕΠ και απλά πέρσι έτυχε να με καλέσει πρώτα η ειδική και γι αυτό πήγα εκεί...Από ποιους να ζητήσει συγγνώμη ο συνάδελφος......;;; Μια μεγάλη μερίδα λειτούργησε έτσι όπως είπε.....Ξεκόλλα ΛΩΡΑ ! ο Green λέει και για εσένα και για όλους που κάνατε το σεμινάριο !!!!! διάβαζε τι λέει και διάβαζε τι λέω ! άντε να δούμεΕΛΕΟΣ ΛΩΡΑ
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 02:26:01 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 12:42:54 pm............................ Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τα σεμινάρια ξαφνικά λάτρεψαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Απλά εξαγόρασαν μία θέση εργασίας. Και ανάμεσα σε αυτούς και άνθρωποι που δεν πάτησαν καν να τα παρακολουθήσουν, αλλά πήραν στο τέλος το χαρτί και τώρα είναι αναπληρωτές σε ειδικά σχολεία. Αλλά προφανώς αυτά θέλει το Ελλαδιστάν...Συνάδελφε λες πολλά που δεν συμφωνώ και έχω πει στο εαυτό μου να μην απαντώ.....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ !ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ" , αυτά που λες παραπάνω είναι συκοφαντία !!!! Σε βάζω σε εισαγωγικά γιατί κανείς εκπαιδευτικός δεν θα συκοφαντούσε ασύστολα ένα σωρό συναδέλφους του. Δώσε στοιχεία για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους που έκαναν το σεμινάριο και λες ότι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ αφού όλους τους θάβεις. ΝΤΡΟΠΗ !Αλλιώς έχε την τσίπα να ζητήσεις συγνώμη που κατηγορείς συλλήβδην τους πάντες. Το ότι εσύ μπορεί να γνωρίζεις Χ εκπαιδευτικούς με τα χαρακτηριστικά που λες εγώ γνωρίζω Υ που δεν τα έχουν και τους ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ. ΕΛΕΟΣΚατά ποιόν τρόπο κατηγορώ όλους, όταν λέω ότι "ανάμεσα σε όλους, κάποιοι δεν πάτησαν;". Αλήθεια είναι, οι ίδιοι που παρακολούθησαν τα σεμινάρια αναφέρουν τέτοιες περιπτώσεις συμμετεχόντων. Μήπως υπήρξε και κανένας έλεγχος ποιός πήγαινε και ποιός όχι; Με αυτούς λοιπόν τα έχω, με τους υπόλοιπους που τα έκαναν ελπίζοντας σε μία θέση εργασίας και υπήρξαν συνεπείς δεν έχω τίποτα. Και ότι το όλο θέμα ήταν μια καλά στημένη κομπίνα που είχε εξελιχθεί σε βιομηχανία, μου είναι αδιάφορο αν εσύ το δέχεσαι, μου φτάνει που το δέχτηκε η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ και το Υπουργείο και γι' αυτό τελικά τα κατήργησε. Ως εκ τούτου προφανώς και δεν είμαστε "συνάδελφοι"...
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 12:42:54 pm............................ Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τα σεμινάρια ξαφνικά λάτρεψαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Απλά εξαγόρασαν μία θέση εργασίας. Και ανάμεσα σε αυτούς και άνθρωποι που δεν πάτησαν καν να τα παρακολουθήσουν, αλλά πήραν στο τέλος το χαρτί και τώρα είναι αναπληρωτές σε ειδικά σχολεία. Αλλά προφανώς αυτά θέλει το Ελλαδιστάν...Συνάδελφε λες πολλά που δεν συμφωνώ και έχω πει στο εαυτό μου να μην απαντώ.....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ !ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ" , αυτά που λες παραπάνω είναι συκοφαντία !!!! Σε βάζω σε εισαγωγικά γιατί κανείς εκπαιδευτικός δεν θα συκοφαντούσε ασύστολα ένα σωρό συναδέλφους του. Δώσε στοιχεία για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους που έκαναν το σεμινάριο και λες ότι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ αφού όλους τους θάβεις. ΝΤΡΟΠΗ !Αλλιώς έχε την τσίπα να ζητήσεις συγνώμη που κατηγορείς συλλήβδην τους πάντες. Το ότι εσύ μπορεί να γνωρίζεις Χ εκπαιδευτικούς με τα χαρακτηριστικά που λες εγώ γνωρίζω Υ που δεν τα έχουν και τους ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ
............................ Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τα σεμινάρια ξαφνικά λάτρεψαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Απλά εξαγόρασαν μία θέση εργασίας. Και ανάμεσα σε αυτούς και άνθρωποι που δεν πάτησαν καν να τα παρακολουθήσουν, αλλά πήραν στο τέλος το χαρτί και τώρα είναι αναπληρωτές σε ειδικά σχολεία. Αλλά προφανώς αυτά θέλει το Ελλαδιστάν...
Προφανώς δεν μίλησα για όλους. Προφανώς υπήρξαν και άνθρωποι που για πολύ συγκεκριμένους και συνειδητούς λόγους επέλεξαν να εμπλακούν με την ειδική αγωγή, έστω μέσω των σεμιναρίων. Όμως προφανώς και μια σημαντική πλειοψηφία το είδε σαν σανίδα σωτηρίας στην ανεργία του, ειδικά μετά την πλύση εγκεφάλου που έγινε από τους διοργανωτές. Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτοί. Το ζητούμενο είναι το ποιά κριτήρια και διαδικασίες θέτει το "σύστημα" για την εισαγωγή ανθρώπων στο χώρο της εκπαίδευσης. Είναι εν τέλει αναγκαία και ικανή συνθήκη μόνο το να έχεις την οικονομική δυνατότητα να πληρώσεις ένα σεμινάριο για να ανακυρηχθείς "εκπαιδευτικός" και σε μερικούς μήνες να διδάσκεις ανθρώπους σε ένα σχολείο; Φαίνεται πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν. Η ενστάσεις μου λοπόν για το θέμα των σεμιναρίων έχουν να κάνουν με το πλαίσιο πιστοποίησης και αξιολόγησης των εισερχόμενων στην εκπαίδευση και όχι με τους ίδιους τους εισερχόμενους.
Όσο για το αν αγαπούσα ή όχι τα παιδιά ΑΜΕΑ...μπορεί να μην το ήξερα όταν πήγα στο σεμινάριο και το παραδέχομαι...αλλά πριν λίγες μέρες που είδα περσινό συνάδελφο μόνιμο μου είπε πως απ'τη μία ο διευθυντής του εξέφρασε πως θα θελε στην
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 08:43:55 pmΠροφανώς δεν μίλησα για όλους. Προφανώς υπήρξαν και άνθρωποι που για πολύ συγκεκριμένους και συνειδητούς λόγους επέλεξαν να εμπλακούν με την ειδική αγωγή, έστω μέσω των σεμιναρίων. Όμως προφανώς και μια σημαντική πλειοψηφία το είδε σαν σανίδα σωτηρίας στην ανεργία του, ειδικά μετά την πλύση εγκεφάλου που έγινε από τους διοργανωτές. Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτοί. Το ζητούμενο είναι το ποιά κριτήρια και διαδικασίες θέτει το "σύστημα" για την εισαγωγή ανθρώπων στο χώρο της εκπαίδευσης. Είναι εν τέλει αναγκαία και ικανή συνθήκη μόνο το να έχεις την οικονομική δυνατότητα να πληρώσεις ένα σεμινάριο για να ανακυρηχθείς "εκπαιδευτικός" και σε μερικούς μήνες να διδάσκεις ανθρώπους σε ένα σχολείο; Φαίνεται πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν. Η ενστάσεις μου λοπόν για το θέμα των σεμιναρίων έχουν να κάνουν με το πλαίσιο πιστοποίησης και αξιολόγησης των εισερχόμενων στην εκπαίδευση και όχι με τους ίδιους τους εισερχόμενους.Σε ευχαριστώ για την διόρθωση, αυτό το προφανώς που λες δεν έβγαινε από τα αρχικά λεγόμενα σου.Όσο αφορά τα υπόλοιπα που λες έχεις μόνο εν μέρει δίκιο γιατί γενικεύεις λες και μιλάς για όλα τα σεμινάρια. Υπήρχαν και σωστά οργανωμένα και μη σωστά οργανωμένα. Ο κάθε ένας κρίνετε στην δουλειά του στην τελική.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 08:44:18 pmΌσο για το αν αγαπούσα ή όχι τα παιδιά ΑΜΕΑ...μπορεί να μην το ήξερα όταν πήγα στο σεμινάριο και το παραδέχομαι...αλλά πριν λίγες μέρες που είδα περσινό συνάδελφο μόνιμο μου είπε πως απ'τη μία ο διευθυντής του εξέφρασε πως θα θελε στην