*

Αποστολέας Θέμα: Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής-προοπτικές  (Αναγνώστηκε 383341 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Άνναxxx

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής-προοπτικές
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 01:01:29 pm »
Λοιπον παιδια!μετα απο μια ωρα που παιρνω συνεχως τηλεφωνα το σηκωσαν απο την ειδικη αγωγη και η απαντηση ηταν οτι εμεις θα εκτελεσουμε οτι λεει ο νομος.Ας μην πω καμια κουβεντα για το τι εκτελεση κανουν στους δικους τους!τελος παντων...δεν ικανοποιηθηκα και πηρα τον κ. Κορμά τον ρωτησα σχεδον για τα παντα! :P.Η αληθεια ηταν οτι μιλουσε με επιχειρηματα και εμενα τουλαχιστον μου κερδισε την εμπιστοσυνη!τωρα για το θεμα αν αναγνωριζεται...αναγνωριζεται!δεν θα εμπαινε σε αυτη την διαδικασια ενα πανεπιστημιο ωστε να βρεθει εκτεθημενο στο τελος!αφου θα υπαρχει υπογραφη του διευθυντη του πανεπιστημιου θα υπαρχει και η σφραγιδα του πανεπιστημιου.Παρολα αυτα εγω του ειπα οτι στο Μακεδονιας το γραφουνε οτι θα υπαρχει και η σφραγιδα του πανεπιστημιου και μου λεει αφου το διοργανωνει το πανεπιστημιο εννοειτε οτι θα υπαρχει.Και κατι αλλο που οντως εχει δικιο. Το σεμιναριο ειναι απο το πανεπιστημιο καθαρα απλα εχει την επιστημονικη συνεργασια με το κεατ.
Παράθεση
Η  Μονάδα Εφηβικής Υγείας,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:27:43 »

Αποσυνδεδεμένος Iris_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 01:23:19 pm »
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παιδείας(τηλεφωνούσα όλο το πρωί!)

Μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα αναγνωριστεί, ότι υπάρχει σύγχυση και γι'αυτό το λόγο έχουν ζητήσει να τους στείλουν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία και να δουν αναλυτικά τί  περιέχει το προγραμμα. Τους είπα ότι από το σεμινάριο μου είπαν ότι αναγνωρίζεται και ότι το γράφουν μάλιστα και επίσημα στην ανακοίνωσή τους ότι αποτελεί προσόν....... και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τί λένε από το σεμινάριο και ότι αυτοί περιμένουν να τους δώσουν κάποια πράγματα πιο αναλυτικά από το σεμινάριο και μετά θα αποφασίσουν.Ρώτησα πότε μπορούμε να ενημερωθούμε γι'αυτό και μου είπαν δεν ξέρουν................

Ακούω τα συμπεράσματα σας...

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 02:54:53 pm »
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παιδείας(τηλεφωνούσα όλο το πρωί!)

Μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν θα αναγνωριστεί, ότι υπάρχει σύγχυση και γι'αυτό το λόγο έχουν ζητήσει να τους στείλουν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία και να δουν αναλυτικά τί  περιέχει το προγραμμα. Τους είπα ότι από το σεμινάριο μου είπαν ότι αναγνωρίζεται και ότι το γράφουν μάλιστα και επίσημα στην ανακοίνωσή τους ότι αποτελεί προσόν....... και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τί λένε από το σεμινάριο και ότι αυτοί περιμένουν να τους δώσουν κάποια πράγματα πιο αναλυτικά από το σεμινάριο και μετά θα αποφασίσουν.Ρώτησα πότε μπορούμε να ενημερωθούμε γι'αυτό και μου είπαν δεν ξέρουν................

Ακούω τα συμπεράσματα σας...
Λογικα αφου καλυπτει καποια κριτηρια που θετει ο νομος θα αναγνωριστει..

Αποσυνδεδεμένος tou.fas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 03:31:02 pm »
Με βάση αυτά που σας είπαν στο υπουργείο αρχίζει να επαληθεύονται αυτά τα οποία μου είπε μια φίλη που δουλεύει στο υπ παιδείας.Ότι δηλαδή ανεξάρτητα τι λένε από το σεμινάριο,στο υπεπθ είναι όλα ανοιχτά.Αυτο που σας είπαν ότι ναι μεν αναγνωρίζεται αλλά δεν ξέρουμε κιόλας, και θα δούμε κ.τ.λ.Δεν πρέπει να ξέρεις αν αναγνωρίζεται πριν σκάσεις τα 2.500?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:27:43 »

Αποσυνδεδεμένος tou.fas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 03:39:56 pm »
Από την άλλη γνωρίζει κανείς μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε αίτηση στο σεμινάριο?να το αργήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται μπας και βρούμε καμίια λύση.

Αποσυνδεδεμένος libera

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 04:14:49 pm »
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο γιατί ήδη έχει δημιουργηθεί λίστα αναμονής.

Αποσυνδεδεμένος Iris_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 04:44:49 pm »
Πραγματικά και εμένα κάτι δεν μου πάει καλά και τα λεφτά είναι πολλά για να μας πουν τελευταία στιγμή δεν αναγνωρίζεται τελικά. Από το υπουργείο το ξεκαθάρισε αυτή ...άλλο τι λένε αυτοί από το σεμινάριο και άλλο τί θα γινει.Τους έχουν ζητήσει λέει διευκρινίσεις και από το σεμινάριο ακόμα δεν τις έχουν δώσει. Γιατί?

Αποσυνδεδεμένος tou.fas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 04:49:24 pm »
Εχω και άλλη μια ερώτηση αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει.Γιατι στον πίνακα με τους ωρομίσθιους σμεα δεν υπάρχει κανεις  πε04,03  στην πελοποννησο?Δεν υπάρχουν ή δεν χρειάζονται?είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανείς σε ολόκληρη πελ/νησο????

Αποσυνδεδεμένος libera

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 06:30:34 pm »
Δεν αποκλείεται να μην υπάρχει κάποιος με ειδίκευση από αυτό το κλάδο. Αν παρατηρήσεις τους πίνακες ΣΜΕΑ θα δεις ότι και σε άλλες περφέρειες δεν υπάρχουν ωρομίσθιοι από όλες τις ειδικότητες.

Αποσυνδεδεμένος tzenytz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 09:47:59 pm »
Εγώ πάλι έμαθα μέσα από το Υπ. Παιδίας ότι υπάρχει μεγέλη συγχυση με αυτό το θέμα.Δηλαδή φέτος μπορεί να αναγνωρίζεται σε 2 χρονια όμως μπορεί και όχι.
Το ίδιο είχε συμβεί και πριν δυο χρόνια . Αρχικά το Υπουργείο αναγνώριζε τα ετήσια. Έπειτα,δεν αναγνώριζε τα σεμινάρια παρά μόνο αν ήταν ΕΠΕΑΕΚ ή πιστοποιημένα από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούσαν να κάνουν αίτηση όσοι είχαν σεμινάρια πανεπιστημίων. Πέρυσι δέχτηκε τα ετήσια που είχαν οργανωθεί από πανεπιστήμια. Πούλησαν αρκετά και πανάκριβα....και φέτος μπορεί να πει πάλι ότι δεν τα αναγνωρίζει. Όσοι πρόλαβαν τον Κύριο είδαν.......και ο νοών νοείτο.

Αποσυνδεδεμένος jpapaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 10:48:57 pm »

Εμένα από το γραφείο τπυ Διευθυντή Ειδικής Αγωγής του ΥΠΕΠΘ μου είπαν ότι το μόνο σεμινάριο που έχει καταθέσει το πρόγραμμά του στο ΥΠΕΠΘ είναι του Πανεπιστημίου Ιατρικής - ΚΕΑΤ, και ότι είναι σύμφωνο με το νόμο, και πλήρες από θεματολογία άρα αναγνωρίζεται.Η ράδιο αρβύλα για ένα τόσο σοβαρό θέμα πρέπει να σταματήσει γιατι μόνο κακό μπορεί να μας κάνει, όσους έχουμε γραφτεί στο σεμινάριο.

Υ.Γ.: Αντε να αραιώνουμε από αυτούς που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την ειδική αγωγή,......, γιατι περιμένουν και δύο φίλες μου Φιλόλογοι στη λίστα αναμονής.

Υ.Γ.: "Όποιος βαριέται να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει"..........
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2008, 10:50:50 pm από jpapaki »

Αποσυνδεδεμένος panzos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • We are a way for the Cosmos to know itself
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 11:30:11 pm »
όσοι δεν είναι στην λίστα αναμονής έχουν ειδοποιηθεί πότε θα γίνουν οι εγγραφές, πότε θα καταθέσουν χρήματα κλπ? Έχετε ενημερωθεί πότε θα γίνει αυτό?
“When Kepler found his long-cherished belief did not agree with the most precise observation, he accepted the uncomfortable fact. He preferred the hard truth to his dearest illusions; that is the heart of science.” - Carl Sagan

Αποσυνδεδεμένος Άνναxxx

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 11:44:34 pm »
Ρε παιδια ηρεμηστε!τωρα κοιτανε τα πρακτικα θεματα δηλ. ηταν να γινονται οι συναντησεις στο πανεπιστημιο αλλα δεν εχει καλη ακουστικη, παρκινγκ κτλ.Οπως βλεπετε κατι κανουν και για την ανεση μας!

Συμφωνω παρα πολυ ομως με την jpapaki.."Όποιος βαριέται να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει"!!και το προγραμμα ειδικης στο Μακεδονια μια χρονια το αναγνώρισαν και μια δεν το αναγνώρισαν...μετα παλι το αναγνώρισαν!τι ψαχνετε?αφου ειμαστε ΕΛΛΑΔΑ!οποιος ομως ηθελε να παει πηγε και δεν σκεφτοταν αν και αν...και αν....Με αυτα τα μυαλα ας μην κανουμε τιποτα τελικα!

Εγω θα παω και οποιος θελει ας καθετε να το ψαχνει...ας μην λεει ομως βλακειες για να μην το παρακολουθησουν και οι αλλοι. Σαμποταζ σας κανουν παιδιααααα! ;D

Άνναxxx

Αποσυνδεδεμένος panzos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • We are a way for the Cosmos to know itself
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:53:42 am »
Eσύ Ανναxxx που δεν είσαι σε λίστα ανομονής έχεις ειδοποιηθεί να πληρώσεις ή να υποβάλλεις αίτηση ή περιμένεις να ειδοποιηθείς;

Μπράβο που ενημερώνεις σωστά την λίστα. Αλήθεια τί ειδικότητα είσαι?
“When Kepler found his long-cherished belief did not agree with the most precise observation, he accepted the uncomfortable fact. He preferred the hard truth to his dearest illusions; that is the heart of science.” - Carl Sagan

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)