0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω παρα πολυ ομως με την jpapaki.."Όποιος βαριέται να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει"!!και το προγραμμα ειδικης στο Μακεδονια μια χρονια το αναγνώρισαν και μια δεν το αναγνώρισαν...μετα παλι το αναγνώρισαν!τι ψαχνετε?αφου ειμαστε ΕΛΛΑΔΑ!οποιος ομως ηθελε να παει πηγε και δεν σκεφτοταν αν και αν...και αν....Με αυτα τα μυαλα ας μην κανουμε τιποτα τελικα!Εγω θα παω και οποιος θελει ας καθετε να το ψαχνει...ας μην λεει ομως βλακειες για να μην το παρακολουθησουν και οι αλλοι. Σαμποταζ σας κανουν παιδιααααα! Άνναxxx
Επειδή μάλλον εννοείς εμένα, θα σου πω ότι δεν έχω ανάγκη να κάνω σαμποτάζ σε κανέναν. Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο ειδικής αγωγής,νοηματική και braille εδώ και τέσσερα χρόνια και ξεκίνησα να το παρακολουθώ ξέροντας τη δεδομένη στιγμή ότι το σεμινάριο αυτό δεν αναγνωριζόταν. Από πέρυσι κάνω μεταπτυχιακό. Δεν έχω να χάσω τίποτα αν παρακολουθήσεις και εσύ σεμινάριο. Τώρα ξαφνικά όμως όλοι αποκτήσατε πραγματικό ενδιαφέρον για την ειδική αγωγή .....Δέκα σεμινάρια υπάρχουν εδώ και χρόνια γιατί δεν εκδηλώσατε το ενδιαφέρον σας τόσο καιρό; Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κρίνω κανέναν όπως καλά θα κάνεις να μην κρίνεις και εσύ.
ουτε τα σεμιναρια ουτε τα μεταπτυχιακα δειχνουν οτι καποιος ξερει παραπανω απο τον αλλο.
Παράθεση από: tzenytz στις Οκτωβρίου 21, 2008, 11:38:01 amΌλοι συνάδελφοι είμαστε δυστυχώς ηταν προφανές από την αρχή ότι ή ησαστε βαλτοί ή κάτι περίεργο συνέβαινε με τους υποτιθέμενους "αμφισβητίες" του σεμιναρίου. Ασχολήσου μεκάτι άλλο κάλύτερα γιατί αποκαλύφθηκες. Το σεμινάριο μας είναι εγκυρότατο, έχει κλείσει και εμείς θα το παρακολουθήσουμε ΄διότι πρέπει όλοι να έχουμε ίσα δικαιώματα!
Και για να κλείσω τον κύκλο μου στο θέμα αυτό....δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ: Μήπως εσύ είσαι βαλτός/ή ; Εκφράσεις του τύπου "Το σεμινάριο μας είναι εγκυρότατο, έχει κλείσει και εμείς θα το παρακολουθήσουμε " αν μη τι άλλο προκαλούν βάσιμες υποψίες. Μήπως είσαι από αυτούς που μου στέλνουν μηνύματα στο κινητό από το ΚΕΑΤ;Καλή επιτυχία σε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά συνάδερφοι και σε όσους έχουν κάτι να προσφέρουν στην ειδική αγωγή!