0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ
Παιδιά σας παρακαλώ ακούστε με αν κάποιος είναι φιλόλογος δεν αξίζει να δώσει τα λεφτά του γιατί δεν θα τον πάρουν ποτέ.Το έκανα πέρυσι κι ακόμα κλαίω τα λεφτά μου τον κόπο μου και τον χρόνο που χαράμισα.Μας λένε ψέματα γιατί τα λεφτά είναι πολλά.Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.Πέρνουνε πολλοί λίγους αυτούς που είχανε πάρει από την αρχή.Αν το γνώριζα δεν θα πήγαινα.Τα γράφω μπας και γλιτώσει κάποιος άλλος από τα νύχια τους ,εγώ την πάτησα.[/quoteAMA MPOREIS ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
εδω εμεις ειμαστε 100 κ πηραν 20 (πε19-20)!! ουτε στην αθηνα μονο δεν φτανουν!! τρελη κοροιδια,τρελες ελπιδες κ απογοητευση...
Παράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 08:14:49 pmεδω εμεις ειμαστε 100 κ πηραν 20 (πε19-20)!! ουτε στην αθηνα μονο δεν φτανουν!! τρελη κοροιδια,τρελες ελπιδες κ απογοητευση...τι εννοεις 20, 20 συνολικα ή 20 απτον
Έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί που δεν υπάρχει καμία ελπίδα.