0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προϋποθέσεις είναι: Το πρόγραμμα σπουδών να είναθ ίδο με αυτό που προσφέρεται στους εκέι φοιτητές και να υπάρχουν εξετάσεις προόδου.Δεν τα βρίσκω ούτε παράλογα ούτε ψιλά γράμματα
Παράθεση από: emmaki στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 07:08:16 pmΟι προϋποθέσεις είναι: Το πρόγραμμα σπουδών να είναθ ίδο με αυτό που προσφέρεται στους εκέι φοιτητές και να υπάρχουν εξετάσεις προόδου.Δεν τα βρίσκω ούτε παράλογα ούτε ψιλά γράμματαΠέρσι που έψαχνα να βρω μεταπτυχιακό στην αγγλία(στην ειδική αγωγή) δεν μπορούσα να βρω κάποιο που να πληροί όλες αυτές τις προυποθέσεις πχ αντι για εξεταστικές, υπάρχει τελική εργασία ανα ενότητα...Γνωρίζει κανείς συγκεκριμένο μεταπτυχιακό/πρόγραμμα εξ αποστάσεως που πληροί τις προυποθέσεις;;
Πάντως έψαχνα και εγώ φέτος και δεν κατάφερα να βρω κανένα στην Αγγλία που να πληροί τις προυποθέσεις.Το ένα και μοναδικό που βρήκα να τις πληροί όλες, δεν είναι απο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο!Ίσως από κάποια άλλη χώρα.
Παράθεση από: amer στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 09:45:54 pmΠάντως έψαχνα και εγώ φέτος και δεν κατάφερα να βρω κανένα στην Αγγλία που να πληροί τις προυποθέσεις.Το ένα και μοναδικό που βρήκα να τις πληροί όλες, δεν είναι απο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο!Ίσως από κάποια άλλη χώρα.Και εγω περίπου τα ίδια...Κανένα δεν πληροί τις προυποθέσεις και απο το ΔΟΑΤΑΠ δεν απαντούν ξεκάθαρα εαν αναγνωρίζεται κάποιο ή όχι
ioannar και εγω για αυτό το Πανεπιστήμιο ενδιαφερόμουν αλλά όπως είπα απάντηση ξεκάθαρη δεν έχω για το αν αναγνωρίζεται ή όχι το εξ αποστάσεως...Δείτε αυτό: Η διάρκεια των σπουδών και οι όροι αξιολόγησης, προαγωγής και αποφοίτησης των σπουδαστών πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων της ημεδαπής και ειδικότερα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π). (και όχι να είναι ίδιο το πρόγραμμα δια ζώσης και εξ αποστάσεως όπως προαναφέρθηκε(που εννοείται πως είναι ) http://www.doatap.gr/gr/distant.php
Παράθεση από: vasilikip στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 10:14:10 pmioannar και εγω για αυτό το Πανεπιστήμιο ενδιαφερόμουν αλλά όπως είπα απάντηση ξεκάθαρη δεν έχω για το αν αναγνωρίζεται ή όχι το εξ αποστάσεως...Δείτε αυτό: Η διάρκεια των σπουδών και οι όροι αξιολόγησης, προαγωγής και αποφοίτησης των σπουδαστών πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων της ημεδαπής και ειδικότερα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π). (και όχι να είναι ίδιο το πρόγραμμα δια ζώσης και εξ αποστάσεως όπως προαναφέρθηκε(που εννοείται πως είναι ) http://www.doatap.gr/gr/distant.phpΊδρυμα που προσφέρει σπουδές τακτικής παρακολούθησης και εξ αποστάσεως σπουδές θα πρέπει το εξ αποστάσεως πρόγραμμα να προσφέρεται και με συμβατικό τρόπο και με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά.Νομίζω ότι εδώ λέει αυτό που ανέφερα. Εκτός αν από το πολύ διάβασμα δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω (που δεν αποκλείεται γιατί 14 ώρες την ημέρα πολλά σου προκαλούν )
Παράθεση από: emmaki στις Δεκεμβρίου 14, 2009, 04:07:44 pmΠαράθεση από: vasilikip στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 10:14:10 pmioannar και εγω για αυτό το Πανεπιστήμιο ενδιαφερόμουν αλλά όπως είπα απάντηση ξεκάθαρη δεν έχω για το αν αναγνωρίζεται ή όχι το εξ αποστάσεως...Δείτε αυτό: Η διάρκεια των σπουδών και οι όροι αξιολόγησης, προαγωγής και αποφοίτησης των σπουδαστών πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων της ημεδαπής και ειδικότερα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π). (και όχι να είναι ίδιο το πρόγραμμα δια ζώσης και εξ αποστάσεως όπως προαναφέρθηκε(που εννοείται πως είναι ) http://www.doatap.gr/gr/distant.phpΊδρυμα που προσφέρει σπουδές τακτικής παρακολούθησης και εξ αποστάσεως σπουδές θα πρέπει το εξ αποστάσεως πρόγραμμα να προσφέρεται και με συμβατικό τρόπο και με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά.Νομίζω ότι εδώ λέει αυτό που ανέφερα. Εκτός αν από το πολύ διάβασμα δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω (που δεν αποκλείεται γιατί 14 ώρες την ημέρα πολλά σου προκαλούν )Παίζει σημαντικά να μην καταλαβαίνω και εγω τι διαβάζω(για τους ίδιους λόγους )Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι τα χαρακτηριστικά/δομή του εξ αποστάσεως προγράμματος στην αγγλία πρέπει να είναι τα ίδια με του εξ αποστάσεως στην Ελλάδα(δηλ ίδια δομή με τα μεταπτυχιακά του ΕΑΠ)Λέμε το ίδιο πράγμα;;