0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: habanero στις Δεκεμβρίου 23, 2009, 06:18:21 pmΠαράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 22, 2009, 07:24:32 pmΕγω το παραπάνω το επμηνευω πως θα υπάρχει διαφορετος ασεπ για οσους θελουν να ασχοληθουν με την ειδικη αγωγη/τμηματα ενταξης , από τον ασεπ της γενικης εκπαιδευσηςΤο θέμα είναι:"Ποιοι θα συμμετάσχουν στον α.σ.έ.π. ειδικής αγωγής;Οποιος θέλει θα μπορεί να πάρει μέρος;Ή Μόνο όποιος έχει στην κατοχή του κάποιο "χαρτί" αποδεικτικό της΄ειδίκευσής του στην ειδική αγωγή(είτε αυτό είναι μεταπτυχιακό, είτε είναι σεμινάριο...); Όταν ενδιαφερόμουνα και εγώ για τα σεμινάρια είχα πάρει πολλά τηλέφωνα στο τμήμα της ειδικής αγωγής και μίλησα πολλές φορές με το διευθυντή του τμήματος το Σεπτέμβριο.Μου είπε ότι θα γίνει για την ειδική αγωγή ξεχωριστός ΑΣΕΠ και πως θα μπορούν όλοι να συμμετάσχουν είτε έχουν σεμινάριο ,μεταπτυχιακό είτε όχι.Όσοι έχουν επιπλέον πτυχία θα μοριοδοτούνται περισσότερο.Του διευκρίνησα επίσης ότι είμαι φιλόλογος άρα θα γίνει ΑΣΕΠ και στη δευτεροβάθμια
Παράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 22, 2009, 07:24:32 pmΕγω το παραπάνω το επμηνευω πως θα υπάρχει διαφορετος ασεπ για οσους θελουν να ασχοληθουν με την ειδικη αγωγη/τμηματα ενταξης , από τον ασεπ της γενικης εκπαιδευσηςΤο θέμα είναι:"Ποιοι θα συμμετάσχουν στον α.σ.έ.π. ειδικής αγωγής;Οποιος θέλει θα μπορεί να πάρει μέρος;Ή Μόνο όποιος έχει στην κατοχή του κάποιο "χαρτί" αποδεικτικό της΄ειδίκευσής του στην ειδική αγωγή(είτε αυτό είναι μεταπτυχιακό, είτε είναι σεμινάριο...);
Εγω το παραπάνω το επμηνευω πως θα υπάρχει διαφορετος ασεπ για οσους θελουν να ασχοληθουν με την ειδικη αγωγη/τμηματα ενταξης , από τον ασεπ της γενικης εκπαιδευσης
Στον ΑΣΕΠ ειδικης αγωγης δε μπορει να δωσει ο οποιοσδηποτε , χωρις τουλαχιστον να εχει κανει ενα μεταπτυχιακοη' ενα ετησιο σεμιναριο Ε.Α . Το θεωρω την ελαχιστη επιμορφωση που πρεπει να εχει καποιος για να ασχοληθει με τα παιδια με ειδικες εκπαιδευτικες αναγκες. Συναδελφοι μη γελιομαστε δεν ειναι ευκολος ο ρολος του ειδικου παιδαγωγου και η αποφαση να ασχοληθει καποιος πρεπει να εχει σοβαροτητα και ευθυνη. Δεν ειναι μονο τα παιδια, ειναι και οι γονεις που θελουν στηριξη. Σοβαρευτειτε λοιπον και μην αντιμετωπιζετε με ελαφροτητα το θεμα της ειδικης αγωγης σαν επαγγελματικη αποκατασταση.