0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι από τους κλάδους της δευτεροβάμιας εκπαίδευσης έχουν μεταπτυχικο ειδικής αγωγής (υποθέτω είναι πολύ λίγοι έως ελάχιστοι) και όσοι έχουν διδακτορικό (υποθέτω ελαχιστότατοι) καλώς να προηγούνται. Μετά από αυτούς θα έπρεπε να έπονται όλοι οι άλλοι που δεν έχουν καμία εξειδίκευση στην ειδική αγωγή λαμβάνοντας υπόψιν βαθμό πτυχίου έτος κτήσης και προϋπηρεσία.
Εγώ έτυχε να μην έχω την οικονομική δυνατότητα να στάξω 2.000, 3.000 δεν ξέρω και εγώ πόσα είναι στα σεμινάρια ειδικής αγωγής. Το Υπουργείο τα καταργεί μεν, αλλά πάλι θα τα υπολογίζει για τους κλάδους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι το πρώτο και τον επόμενο διαγωνισμό ΑΣΕΠ ειδική αγωγής που θα διεξαχθεί. Ο πρώτος θα διεξαχθεί φέτος κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2010-2011, ο επόμενος ίσως μετά από 2 χρόνια δηλαδή το 2013.Με λίγα λόγια θα ισχύουν τα σεμινάρια και για πρόσληψη για 3 χρόνια ακόμα. Κατάργηση μόνο "θεωρητικά" και όχι και στην πράξηΈλεος γιατί να παίρνουν μόρια για 3 και βάλε χρόνια ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ από σήμερα αυτοί που τα έσταξαν για ένα σεμινάριο και όλοι οι άλλοι ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΞΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝΤο θέμα το έχω θέσει υπόψιν του Συνηγόρου του Πολίτη για κατάφωρη αδικία και για μη ίση μεταχείριση πολιτών απέναντι στις εργασιακές ευκαιρίες στον κλάδο της ειδικής αγωγής, διακριση η οποία φτάνει στα όρια του εμπαιγμού αφού μεν καταργούνται τα σεμινάρια, αλλά θα ισχύουν ακόμα για τουλάχιστον 3 χρόνια
Αν θεωρείς τα σεμινάρια που έκανες προσόν, φαίνεται πόσο ξέρεις από ειδική αγωγή. Αλλό να μπεις με εξτάσεις κάπου, άλλο να μπεις σε μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής που θα εξετάζεσαι σε μαθήματα και θα παρουσιάσεις διατριβή και άλλο ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ή τα έχει ο μπαμπάς και η μαμά.ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ οι μεγαλύτερες αδικίες: αυτό με τα σεμινάρια και η βαθμολογική βάση στο ΑΣΕΠ των 24μηνιτών και βάλε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. Που ακούστηκε στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
Νηπιαγωγοι που εχουν δικαιωμα να δουλεψουν σε ΤΕ κτλ. βγαινουν και απο το Αριστοτελειο κατι που δεν ακουγεται απο πουθενα..Μπορουν αυτοι που εχουν ακολουθησει τον τομεα "ψυχολογια-ειδικη αγωγη".Αν ψαξετε σε παλιες εγκυκλιους επιτρεποταν να κανουν τα χαρτια τους και χωρις σεμιναριο.Καποια στιγμη θεωρησαν οτι δεν εχουν τα προσοντα (για πρακτικες και παρεμβασεις σε παιδια με εεα και πτυχιακες επισης κανοντας παρεμβαση κρινουν οτι υπαρχουν αυτα τα προσοντα...υποκριτες!).Το γιατι οποιος το ψαξει λιγο το γνωριζει...καλη επιτυχια σε ολους!