0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
catwoman μιλούσα για τα ΤΟEIC βιβλία της Ελληνοαμερικάνικης οτι δεν μου άρεσαν γιατι μου φάνηκαν πολύ δύσκολα σε σχεση με αυτά που καλούνται να γράψουν οι μαθητές...οχι γενικότερα για τα βιβλία της. Κ' εγώ για ECCE-ECPE αυτή θεωρώ πιο έγκυρη στα βιβλία της μια κ' η ιδια βάζει τα θέματα
γειά σας,είδα λίγο καθυστερημένα το ποστ αυτό. Εχω ασχοληθεί παρα πολύ με αυτό το πτυχίο TOEIC επομένως οτι θέλετε με ρωτάτε είτε με πμ είτε απο δω! Δεν ειναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται γιατι έχει αρκετή ορολογία business-finance κ' αυτό μεν για ενήλικες ειναι μια χαρά αλλά για παιδιά δεν ειναι πολύ εύκολο...ωστόσο ειναι καλό για μαθητές που δεν ειναι καλοι στα προφορικά και στα γραπτά, γενικότερα παραγωγή λόγου...επίσης δεν χρειαζεται να γράψουν τίποτα αρα δεν μπα να εισαι ανορθογραφος it doesn't matter...δεν χρειαζεται ανανέωση ή να λήγει σα πτυχίο, πως ειναι το toefl κτλ...Οσο για βιβλία προσωπικά λίγα μου άρεσαν π.χ του Longman, Oxford, Cambridge...δεν μου άρεσε καθόλου το βιβλίο της Ελληνοαμερικάνικης πολύ δυσκολο μόνο για μαθητές προφισιενσυ κ' πάλι τα βρίσκουν σκούρα...κ' τα θέματα δεν ειναι τοσο δύσκολα όσο αυτά που υπάρχουν στο βιβλίο. Εχει κ' αρκετά λάθη σα βιβλίο κ' μου τη δίνει όταν βλέπω τέτοια...Α οσο για το αν στελνουν δωρεάν δεν το ξέρω...εγώ αναγκάστηκα να τα αγοράσω κ' τα ακριβοπλήρωσα ειδικά του Longman Θα συμφωνησω απολυτα, το ΤΟΕΙC ειναι ιδανικο πχ για εναν φοιτητη, ειδικα οικονομικου τομεα, αλλα πανδυσκολο για το παιδακι της τριτης γυμνασιου γιατι εξεταζει ορολογια. Απλα εξηγησε την κατασταση - αν το παιδι δεν ενδιαφερεται καθολου, εσυ δεν εισαι μαγος να του δωσεις το διπλωμα. Το edexcel ειναι καλη λυση γιατι ειναι πιο βατο κ σαν μορφη πιο μαθητοκεντρικο, ιδιως αν τυχει καποιο θεμα που να ενδιαφερει. Αλλα αποφυγετε το TOEIC για μαθητες, δεν ειναι του επιπεδου τους