PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον
(Συντονιστής:
MARKOS
)
TOEIC αντι για ECCE
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: TOEIC αντι για ECCE (Αναγνώστηκε 26144 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
irene.a
Ιστορικό μέλος
ΠΕ06, I love my job!!
TOEIC αντι για ECCE
«
στις:
Σεπτεμβρίου 29, 2008, 01:35:39 pm »
Tweet
Προσφατα σε ενα σεμιναριο της ελληνοαμερικανικης, μας ειπε αυτη που μας μιλησε, οτι αν τα παιδια δεν περασουν το ecce, μια καλη ιδεα αντι να ξαναδινουν ecce ειναι να δωσουν toeic, γιατι λεει ετσι οπωσδηποτε εχουν ενα πτυχιο, αναλογα με το επιπεδο τους.
Εχει διδαξει καποιος toeic να με διαφωτισει;; Πιστευετε οτι ειναι καλη ιδεα να κανω αυτο που μου ειπε; Η μηπως καλυτερα να ρωτησω τα παιδια αν θελουν πριν το ecce να δωσουν;; Η ακομα καλυτερα να τα αφησω τα κακομοιρα τα μαθητουδια μου στην ησυχια τους, που ηδη αρκετο αγχος εχουν;;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: TOEIC αντι για ECCE
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:16:57 »
grooog
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 29, 2008, 11:15:39 pm »
Συμφωνω με αυτη που μιλησε.αν τα παιδια πανε για μικρο πτυχιο και δεν εχουν κανενα αλλο στη κατοχη τους ας δωσει και το toeic οποιος θελει.δεν εχουν να χασουν τιποτα....
...εεεε η αληθεια ειναι οτι κατι εξεταστρα θα χαθουν αν αποτυχουν,(και δεν ειναι και λιγα).αλλα η βασικη τους προετοιμασια θα ειναι για το ecce.τι να πω!νομιζω θα εχουν πιο πολλες πιθανοτητες για την αποκτηση ενος πτυχιου εκει
Καταγράφηκε
evi06
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 29, 2008, 11:36:43 pm »
το toeic δεν είναι αυτό που ουσιαστικά δεν αποτυγχάνεις αλλά ανάλογα με το τι έγραψες σε κατατάσει σε ένα επίπεδο κ παίρνεις το ανάλογο πιστοποιητικό?εε?? ή είπα κτ άσχετο?
γιατί αν είναι ετσι όπως το σκέφτομαι, η κύρια που σας μίλησε εννοούσε οτι μπορούν να δώσουν για ecce αλλά αν δεν περάσουν ας δώσουν κ το toeic τουλάχιστον να πιστοποιήσουν αυτές τις γνώσεις που έχουν,που μπορεί να είναι b1 ή b2 (αν κ νομίζω δεν έχει αυτούς τους χαρακτηρισμούς το toeic), αν δεν θέλουν να ξαναδώσουν για ecce.
ελπίζω αυτά που λέω τόση ώρα να είναι σωστά
Καταγράφηκε
catwoman2
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 09:17:06 am »
παιδια αυτη την σκεψη την εκανα και γω για μια μαθητρια που εχω φετος .Εδωσε παρυσι για ECCE και το εχασε και θα δωσει φετος ξανα τον Μαη. Το TOEIC ποτε το δινουν? και ποσα ειναι τα εξεταστρα? Ισχυει για καιρο ή ειναι απο αυτα που πρπει να το ξαναδωσεις μετα απο Χ χρονια? και τελος εχει την ιδια αξια για ευρεση εργασιας με το ECCE?
Καταγράφηκε
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:16:57 »
pe06
Έμπειρο μέλος
"Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 09:28:34 am »
Το TOEIC το δίνει κανείς συνέχεια, κάθε 2 εβδομάδες νομίζω. Σε Αθήνα-Θεσ/κη τυλάχιστον αυτό ισχύει. Οι ερωτήσεις είναι 1000, όλες multiple και ακριβώς γι'αυτό σκανάρονται από υπολογιστή και τ'αποτελέσματα βαγίνουν άμεσα (10 μέρες νομίζω κάνουν). Στη σελίδα της hau θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εξέτεστρα κλπ. Δεν έχει έκθεση όπως φαντάζεστε, οι ερωτήσεις του είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας για να καλύψει όλα τα επίπεδα. Απευθύνεται ως επί το πλείστον σε ενήλικες που θέλουν ένα πιστοποιητικό άμεσα και ήδη έχουν κάποιες γνώσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείτε να προετοιμάσετε τους μαθητές γι'αυτό και να συμμετέχουν κανονικά στις εξετάσεις. Μία ξαδελφή μου ήθελε για τη δουλειά της το επίπεδο Advance (νομίζω μεταξύ 800-850 σωστών επιλογών παίρνεις το Advance, αλλά δεν είμαι σίγουρη) και έδωσε 4 φορές για να πάρει τελικά 4 Lower!!!
Καταγράφηκε
irene.a
Ιστορικό μέλος
ΠΕ06, I love my job!!
«
Απάντηση #5 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 10:49:29 am »
ΟΙ εξετασεις γινονται καθε Παρασκευη, αναλογα με το εξεταστικο κεντρο βεβαια, τα εξεταστρα ειναι 150 και παιρνει μια βαθμολογια ο μαθητης, οχι με επιπεδα, αλλα υπαρχει πινακας αναγνωρισης απο το ΑΣΕΠ. Μεχρι επιπεδο advanced ομως. Δεν ειμαι σιγουρη αν οι γονεις του παιδιου ειναι διατεθειμενοι να δωσουν αλλα τοσα χρηματα για εξεταστρα, επισης αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να κανουμε εστω καποια practice tests που θα μας φανε χρονο απο την προετοιμασια του ecce. Οπως και να'χει, λεω να το πεταξω σαν ιδεα, και ο,τι γινει.
Καταγράφηκε
catwoman2
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #6 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 11:49:20 am »
και γω θα τους το πω και ας κανουν οτι θελουν. Οικονομικομ προβήμα δεν υπαρχει στην οικογενεια αλλα επιδη η μαθητρια δεν εχει σκοπο ν αδιαβασει παλι (οπως κ περυσι) θα τους πω οτι εχουν κ αυτη την επιλογη. Δεν γουσταρω να με πληρωνουν 18,5 ευτρω την ωρα και στο τελος να μ ην παρει το ECCE λογω του οτι δεν τη ς καιγεται καρφακι και περιμενει να τα μαθουμε ολα στο μαθημα. Στο περυσινο ECCE ειχε περασει speaking , writing, ειχε πιασει βαση listening και απετυχε με πολυ χαμηλο βαθμο GVR.
Καταγράφηκε
canella
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #7 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 12:40:23 pm »
Δεν ειμαι του κλάδου θα ζητησω την επαγγελματικη σας συμβουλή αν μπορείτε να μου πειτε σας παρακαλω. Εχω πτυχίο επιπεδου advance και σκεφτομαι φετος να διαβασω μόνη για το επόμενο επίπεδο. 1ον είναι εφικτο καποιος μόνος του να μπει σε αυτή τη διαδικασία και να εχει καλά αποτελεσματα;
2ον ποιο πτυχιο θα μου προτεινατε να δωσω;
να σημειωσω ότι εχω καλό επιπεδο της αγγλικης γλώσσας λόγω εργασιων που χρειαστηκε να κάνω στα πλαισια σπουδων.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Καταγράφηκε
pe06
Έμπειρο μέλος
"Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
«
Απάντηση #8 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 01:01:34 pm »
Το ότι συνειδητοποιημένα επιθυμείς να διαβάσεις για ν'αποκτήσεις το επόμενο πτυχίο, είναι σαφώς στα υπέρ του να συνεχίσεις μόνη σου. Δεν το έχω ακούσει να συμβαίνει ποτέ βέβαια, αλλά αυτό δεν αποκλείει το να πετύχεις. Αν θες την προσωπική μου άποψη, είναι μάλλον αδύνατο, αλλά χωρίς να έχω υπόψη μου άτομα που το δοκίμασαν και απέτυχαν. Πως θα καταλάβεις τα κενά σου? Πώς θα εντοπίσεις πού χρειάζεσαι μεγαλύτερη βοήθεια?? Αυτά τα κενά πώς θα τα καλύψεις?? Τις εκθέσεις σου ποιος θα τις διορθώνει (άντε για τα άλλα πες, υπάρχουν τα teacher's book με τις απαντήσεις)? Μάλλον στο όχι θα έκλινα για την 1η σου ερώτηση.
Το πτυχίο που θα δώσεις, είναι βέβαια επιπέδου Proficiency (αφού βέβαια έχεις το Advance). Μένει να αποφασίσεις πιο από τα 2 Proficiency: του Michigan ή του Cambridge? Έχουν την ίδια αναγνώριση από τους δημόσιους φορείς. Το 2ο έχει θεωρητικά μεγαλύτερο κύρος στον ιδιωτικό τομέα, αλλά είναι και πιο δύσκολο. Εγώ προσωπικά θα έδινα το πρώτο, αλλά εξαρτάται για τι το θες, πώς θα το χρησιμοποιήσεις, πόσο περισσότερο είσαι διατεθιμένη να διαβάσεις, κλπ
Καταγράφηκε
canella
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #9 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 01:28:41 pm »
Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απάντηση. όπως βλέπεις και εγω ειμαι σε δίλημμα για αυτό και μπηκα στη διαδικασία να ρωτησω.
Καταγράφηκε
HELENQ
Νέο μέλος
«
Απάντηση #10 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 01:30:49 pm »
μην ξεχνας και το Edexcel level 5! δεν εξετάζει αμεσα την γραμματική, εχει κυρίως ασκήσεις κατανόησης κειμένου και εκθέσεις. παρε ένα βιβλίο με preactice tests και ρίξτο μια ματιά. αν έχεις κάνει στο παρελθόν εργασίες στα αγγλικά τότε αυτές οι εξετάσεις ίσως είναι πιο κοντά στο στυλ σου. αναγνωρίζονται απο το δημόσιο, μόνο που δεν παίρνειις επάρκεια μ'αυτ'ο.
Καταγράφηκε
canella
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #11 στις:
Σεπτεμβρίου 30, 2008, 02:00:08 pm »
Ευχαριστω HELENQ θα το ριξω μια ματια να δω κατα ποσο μπορω να ανταπεξέλθω.
Καταγράφηκε
irene.a
Ιστορικό μέλος
ΠΕ06, I love my job!!
«
Απάντηση #12 στις:
Οκτωβρίου 03, 2008, 10:04:37 pm »
Τελικα ολοι οι φετινοι μου ecce μαθητες θελουν να δωσουν και toeic!
Ξερετε κανενα καλο βιβλιο, κατα προτιμηση απο εκδοτικο οικο που να τα στελνει δωρεαν στους καθηγητες;
Καταγράφηκε
catwoman2
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #13 στις:
Οκτωβρίου 05, 2008, 07:09:59 pm »
ναι , θα με ενδιεφερε και μενα αυτο.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση