0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
περα απο κύρος,αναγνωριση κτλ ποιο πιστευετε οτι ειναι πιο ευκολο?να παρεις το prof michigan ή να πιασεις ποσοστο για prof στο toeic?
Παράθεση από: grooog στις Νοεμβρίου 25, 2008, 04:08:49 pmπερα απο κύρος,αναγνωριση κτλ ποιο πιστευετε οτι ειναι πιο ευκολο?να παρεις το prof michigan ή να πιασεις ποσοστο για prof στο toeic?Το prof στο toeic δεν αναγνωρίζεται...κ' μην στέλνεις κανένα μαθητή προς τα εκεί, μόνο μέχρι advance αναγνωρίζεται...εγώ πιστεύω οτι αξίζει αλλωστε οι περισσότεροι που πάνε να το παρουν ειναι συνήθως απελπισμένοι επειδή δεν πήραν το lower τότε που έπρεπε κ' το χρειαζονται τώρα για προκηρύξεις κτλ...δεν λέω τα δίδακτρα ειναι πολλά αλλά απο την άλλη θα έχουν ένα χαρτί στα χέρια τους...εχω δει ατομα να μην μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμους γιατι δεν εχουν μια πιστοποιηση καλής γνώσης ή πολύ καλής....αξίζει τον κόπο γιατι δεν έχει speaking-writing που εδώ που τα λέμε ειναι κ' τα skills που φαίνεται τι αγγλικά κατέχει κάποιος κ' τα skills που δύσκολα συνήθως ή με αρκετο χρον.διαστημα προετοιμάζονται...
επειδή δεν έχω δει καθόλου κάποιο παλιότερο test toiec, κ ένας φίλος ενδιαφέρεται να ξανασυνεχίσει τα αγγλικά, θέλω να σας ρωτήσω κτ. έχει πάρει το Lower όταν ήταν στο σχολείο κ τώρα μιας που έχει χρόνο το απόγευμα λέει να κάνει κπ μαθήματα αγγλικών. δεν το χρειάζεται άμεσα για την δουλειά του ή κπ μεταπτυχιακό. του είπα οτι θα ήταν καλύτερο να ενδιαφερθεί για το toeic. όσοι το έχετε δουλέψει τι λέτε ? είναι δύσκολο να πετύχεις την βάση του proficiency του toiec? αα επίσης λέει δεν θέλει να του πάρει πάνω απο χρόνο η προετοιμασία. να στραφεί λοιπόν προς toiec όπως του είπα ή στα γνωστά πτυχία του cambridge k michigan?
ναι αλλά δεν αναγνωρίζεται το επίπεδο του proficiency. ίσως αυτό εννοούσαν κ τα κορίτσια ποιο πάνω.