0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφόσον η προϋπηρεσία μετράει, γιατί να μη μαζέψεις λίγα μόρια? Όσα και αν είναι αυτά.. Εκτός και αν διοριστείς με τον ΑΣΕΠ, μπροστά σου θα τα βρεις. Προσωπική μου άποψη πάντα, που έφυγα από Αθήνα, πήγα Λευκάδα για 6 ώρες ωρομισθίας, νοίκιασα σπίτι, πλήρωνα και 3ευρώ/μέρα στα διόδια της γέφυράς... Αλλά τα 2,1 μόρια που πήρα τα βρήκα μπροστά μου 4 χρόνια αργότερα.ΥΓ: Δες και την πληροφορια της anneta σχετικά με τον ΟΑΕΔ. Ίσως τελικά καταφέρεις να συνδυάσεις και τα 2! http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=174.285
Ρωτησα στον ΟΑΕΔ, τους εξηγησα την κατασταση, οτι θα δουλεψω μονο 2-4 ωρες την εβδομαδα, μου κανουν την ερωτηση τι δουλεια, τους λεω καθηγητης, και η απαντηση ηταν: Αααααα, ισχυει για ολους το να παιρνουν μειωμενο επιδομα, ΕΚΤΟΣ απο τους καθηγητες!! Αναρωτιεμαι, αν τους ελεγα σουβλατζης, θα μου ελεγαν το ιδιο; Οτι ολοι το παιρνουν εκτος απο τους σουβλατζηδες;; Για να σοβαρευτω λιγο, υπαρχει καποιος συναδελφος που πραγματι εχει παρει ο ιδιος το μειωμενο επιδομα;
Για να σοβαρευτω λιγο, υπαρχει καποιος συναδελφος που πραγματι εχει παρει ο ιδιος το μειωμενο επιδομα;