0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα μόρια της ΠΔΣ στο δυσπρόσιτο είναι επίσης διπλά. Οπότε υπολογίζεις Χ2. Στον πίνακα των αναπληρωτων το κουτάκι της προυπηρεσίας θα είναι γκρι και εκει θα φαίνονται τα διπλά μόρια. Τα διαιρείς δια 2 και αυτά θα είναι τα πραγματικά σου.
Παράθεση από: GRIA στις Οκτωβρίου 02, 2008, 09:12:52 amτα μόρια της ΠΔΣ στο δυσπρόσιτο είναι επίσης διπλά. Οπότε υπολογίζεις Χ2. Στον πίνακα των αναπληρωτων το κουτάκι της προυπηρεσίας θα είναι γκρι και εκει θα φαίνονται τα διπλά μόρια. Τα διαιρείς δια 2 και αυτά θα είναι τα πραγματικά σου. Αφου ειναι διπλα τα μορια (ωραια!!! ) γιατι μετα για να βρω τα πραγματικα μου πρεπει να τα διαιρεσω; Αφου τα διπλα δεν θα ισχυουν;; Κι επισης, δε θα ειμαι στον πινακα των ωρομισθιων; Στων αναπληρωτων θα ειμαι;;Ελπιζω να μη ρωταω βλακειες λογω ασχετοσυνης...!!
τα δυσπροσιτα σχολεια στο νομο ηρακλειου τα ξερει κανενας???
Ωραια. Το θεμα με τα μορια το ελυσα. (υποθετω πως και κατα τη διαρκεια της αδειας τοκετου/λοχειας παιρνω κανονικα τα μορια, αρα δεν το ρωταω καν. Ε;)
Πες μου οτι μου κανεις πλακα! Παιρνω αδεια και χανω και money και μορια;; Με παρεπεμψαν απο το υπουργειο να μελετησω την εγκυκλιο με τις αδειες των ωρομισθιων και δεν ανεφερε κατι σχετικο... Οποτε απλα ειμαι σαν απολυμενη δηλαδη;