0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορώ γιατί αρπάζεσαι anneta. Εγώ δε θέλω να αποδείξω τίποτα.Έγραψα κάποια πράγματα που ισχύουν, ενώ εσύ έγραψες τα αντίθετα και ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει ρόλο στην απόφαση που θα πάρει για το τι θα κάνει η irene.Δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες.
Anneta, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά.Αν δεν ήμουνα 100% σίγουρος ότι ισχύουν αυτά που έγραψα, δε θα έγραφα τίποτα. Επίσης δε θα έγραφα τίποτα αν δεν έβλεπα την irene να απογοητεύεται άδικα.
Δεν έχω βάλει ούτε αν ούτε ίσως.Επαναλαμβάνω ότι δικαιούται την προϋπηρεσία και το επίδομα. Τέλος.Φιλάκια κι`από μένα!
To σιγουρο ειναι οτι ο ωρομισθιος στην ΠΔΣ δικαιουται την αναρρωτικη αδεια των 2 βδομαδων οπως και οι ωρομισθιοι του κανονικου προγραμματος, οπότε ισως να δικαιουται και την αδεια τοκετου-λοχειας οπως οι ωρομισθιοι του κανονικου προγραμματος.
Τα μόρια τα παίρνουν κανονικά anneta, με τα ένσημα κάτι παίζει. Παίρνεις μόνο για 1 μήνα ή αναλογικά με την προϋπηρεσία σου, δεν κατάλαβα πολλά.