0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δική μου η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη: Η οργανική μου και του συζύγου μου είναι σε νησί. Έκανα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ με ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗ με το σύζυγό μου. Αυτό σημαίνει να μην αποσπαστεί ο ένας αν δεν αποσπαστεί και ο άλλος. Πήρε ο σύζυγός μου απόσπαση (στην περιοχή της δικής μου εντοπιότητας!!) και εγώ δεν πήρα πουθενά!! Το ίδιο ακριβώς μας είχε συμβεί και στις μεταθέσεις του 2010. Πήρα εγώ και δεν πήρε ο σύζυγος παρά τη συνεξέταση. Η "θεραπεία" της υπόθεσης τότε ήταν εις βάρος μας δηλ ακυρώθηκε η μετάθεσή μου στη στεριά και γύρισα στο νησί. Τώρα μας είπαν να κάνουμε δύο αιτήσεις ! Μία να ζητάμε να πάρω και εγώ απόσπαση κοντά στο σύζυγό μου(όπως από την αρχή έπρεπε να γίνει) και μία να ακυρωθεί η απόσπαση του συζύγου και να γυρίσει μαζί μου στο νησί. Πώς θα ξέρω ποιο από τα δύο αλληλοαναιρούμενα αιτήματα θα εξεταστεί πρώτο, ώστε να μην συμβεί το τραγελαφικό και να ικανοποιηθούν και τα δύο?Επίσης γνωρίζω ότι η εγκύκλιος λέει ότι η συνεξέταση δεν είναι δεσμευτική για το υπουργείο και ότι το σύστημα μπορεί να μας "πετάξει" σε διαφορετικά ΠΥΣΔΕ. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κάνουν αυτό. Σίγουρα δεν είναι θέμα του ηλεκτρονικού συστήματος γιατί δεν είναι δύσκολο να δεσμεύσεις δύο κωδικούς σε συνεξέταση και να μη μετακινηθεί ο ένας αν δεν μετακινηθεί και ο άλλος. Άρα γιατί το κάνουν αυτό? Γιατί αγνοούν τη συνεξέταση?
Παράθεση από: Black_Hole_Milky στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 09:18:49 pmΗ δική μου η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη: Η οργανική μου και του συζύγου μου είναι σε νησί. Έκανα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ με ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗ με το σύζυγό μου. Αυτό σημαίνει να μην αποσπαστεί ο ένας αν δεν αποσπαστεί και ο άλλος. Πήρε ο σύζυγός μου απόσπαση (στην περιοχή της δικής μου εντοπιότητας!!) και εγώ δεν πήρα πουθενά!! Το ίδιο ακριβώς μας είχε συμβεί και στις μεταθέσεις του 2010. Πήρα εγώ και δεν πήρε ο σύζυγος παρά τη συνεξέταση. Η "θεραπεία" της υπόθεσης τότε ήταν εις βάρος μας δηλ ακυρώθηκε η μετάθεσή μου στη στεριά και γύρισα στο νησί. Τώρα μας είπαν να κάνουμε δύο αιτήσεις ! Μία να ζητάμε να πάρω και εγώ απόσπαση κοντά στο σύζυγό μου(όπως από την αρχή έπρεπε να γίνει) και μία να ακυρωθεί η απόσπαση του συζύγου και να γυρίσει μαζί μου στο νησί. Πώς θα ξέρω ποιο από τα δύο αλληλοαναιρούμενα αιτήματα θα εξεταστεί πρώτο, ώστε να μην συμβεί το τραγελαφικό και να ικανοποιηθούν και τα δύο?Επίσης γνωρίζω ότι η εγκύκλιος λέει ότι η συνεξέταση δεν είναι δεσμευτική για το υπουργείο και ότι το σύστημα μπορεί να μας "πετάξει" σε διαφορετικά ΠΥΣΔΕ. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κάνουν αυτό. Σίγουρα δεν είναι θέμα του ηλεκτρονικού συστήματος γιατί δεν είναι δύσκολο να δεσμεύσεις δύο κωδικούς σε συνεξέταση και να μη μετακινηθεί ο ένας αν δεν μετακινηθεί και ο άλλος. Άρα γιατί το κάνουν αυτό? Γιατί αγνοούν τη συνεξέταση? εντάξει, αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! όντως, οι "εγκέφαλοι" του υπουργείου θα μπορουσαν απλά να προγραμματίσουν έτσι το σύστημα ώστε να πετάει τους δύο κωδικούς μαζί....Γιατί δεν το κάνουν, δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ!! Δεν έχω λόγια. στην αίτηση απόσπασης δικής σου προς τα εκεί που πήγε ο σύζυγος πάντως, φροντίσε να γράψεις με κόκκινα γράμματα ότι έχεις ταυτόχρονα υποβάλει άλλη αίτηση επιστροφής του συζύγου εκεί που είσαι εσύ με αρ. πρωτ. τάδε και εφόσον ικανοποιηθεί η μία να αγνοηθει η άλλη. Το ίδιο κάνε και στην άλλη αίτηση.... δεν ξερω αν θα ικανοποιηθεί η αίτηση αλλά τουλαχιστον θα το δουν.... πω πωωωω θα το λεω αύριο στη δουλειά! Δεν υπάρχει αυτό που μόλις έγραψεςΕυχαριστώ πολύ! Κάτι τέτοιο είχαμε κανονίσει και εμείς να κάνουμε.Μ'αρέσει που φαίνεται να εκπλήσσεσαι από την ιστορία μας γιατί γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα: Όταν πέρυσι το Πάσχα βγήκαν οι μεταθέσεις και είδαμε ότι πήρα εγώ για στεριά και όχι ο σύζυγος πήγαμε αυτοπροσώπως στο Υπουργείο να δούμε τι θα γίνει. Εκεί μας είπαν ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο, το σύστημά τους λειτουργούσε για πρώτη χρονιά και ότι ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ λίγες παρόμοιες περιπτώσεις που αγνοήθηκε η συνεξέταση. Προσπαθήσαμε να ζητήσουμε να πάρει και ο σύζυγος μετάθεση μαζί μου αλλά μας αντιμετώπισαν σαν να ζητούσαμε ρουσφέτι (!) και μας έδιωξαν αυστηρά λέγοντάς μας ότι η μετάθεσή μου ήταν άκυρη αφού δεν την πήρε και ο σύζυγός μου, σχεδόν ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα και χωρίς δικές μας ενέργειες.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 09:36:06 pmΠαράθεση από: Black_Hole_Milky στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 09:18:49 pmΗ δική μου η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη: Η οργανική μου και του συζύγου μου είναι σε νησί. Έκανα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ με ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗ με το σύζυγό μου. Αυτό σημαίνει να μην αποσπαστεί ο ένας αν δεν αποσπαστεί και ο άλλος. Πήρε ο σύζυγός μου απόσπαση (στην περιοχή της δικής μου εντοπιότητας!!) και εγώ δεν πήρα πουθενά!! Το ίδιο ακριβώς μας είχε συμβεί και στις μεταθέσεις του 2010. Πήρα εγώ και δεν πήρε ο σύζυγος παρά τη συνεξέταση. Η "θεραπεία" της υπόθεσης τότε ήταν εις βάρος μας δηλ ακυρώθηκε η μετάθεσή μου στη στεριά και γύρισα στο νησί. Τώρα μας είπαν να κάνουμε δύο αιτήσεις ! Μία να ζητάμε να πάρω και εγώ απόσπαση κοντά στο σύζυγό μου(όπως από την αρχή έπρεπε να γίνει) και μία να ακυρωθεί η απόσπαση του συζύγου και να γυρίσει μαζί μου στο νησί. Πώς θα ξέρω ποιο από τα δύο αλληλοαναιρούμενα αιτήματα θα εξεταστεί πρώτο, ώστε να μην συμβεί το τραγελαφικό και να ικανοποιηθούν και τα δύο?Επίσης γνωρίζω ότι η εγκύκλιος λέει ότι η συνεξέταση δεν είναι δεσμευτική για το υπουργείο και ότι το σύστημα μπορεί να μας "πετάξει" σε διαφορετικά ΠΥΣΔΕ. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κάνουν αυτό. Σίγουρα δεν είναι θέμα του ηλεκτρονικού συστήματος γιατί δεν είναι δύσκολο να δεσμεύσεις δύο κωδικούς σε συνεξέταση και να μη μετακινηθεί ο ένας αν δεν μετακινηθεί και ο άλλος. Άρα γιατί το κάνουν αυτό? Γιατί αγνοούν τη συνεξέταση? εντάξει, αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! όντως, οι "εγκέφαλοι" του υπουργείου θα μπορουσαν απλά να προγραμματίσουν έτσι το σύστημα ώστε να πετάει τους δύο κωδικούς μαζί....Γιατί δεν το κάνουν, δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ!! Δεν έχω λόγια. στην αίτηση απόσπασης δικής σου προς τα εκεί που πήγε ο σύζυγος πάντως, φροντίσε να γράψεις με κόκκινα γράμματα ότι έχεις ταυτόχρονα υποβάλει άλλη αίτηση επιστροφής του συζύγου εκεί που είσαι εσύ με αρ. πρωτ. τάδε και εφόσον ικανοποιηθεί η μία να αγνοηθει η άλλη. Το ίδιο κάνε και στην άλλη αίτηση.... δεν ξερω αν θα ικανοποιηθεί η αίτηση αλλά τουλαχιστον θα το δουν.... πω πωωωω θα το λεω αύριο στη δουλειά! Δεν υπάρχει αυτό που μόλις έγραψεςΕυχαριστώ πολύ! Κάτι τέτοιο είχαμε κανονίσει και εμείς να κάνουμε.Μ'αρέσει που φαίνεται να εκπλήσσεσαι από την ιστορία μας γιατί γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα: Όταν πέρυσι το Πάσχα βγήκαν οι μεταθέσεις και είδαμε ότι πήρα εγώ για στεριά και όχι ο σύζυγος πήγαμε αυτοπροσώπως στο Υπουργείο να δούμε τι θα γίνει. Εκεί μας είπαν ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο, το σύστημά τους λειτουργούσε για πρώτη χρονιά και ότι ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ λίγες παρόμοιες περιπτώσεις που αγνοήθηκε η συνεξέταση. Προσπαθήσαμε να ζητήσουμε να πάρει και ο σύζυγος μετάθεση μαζί μου αλλά μας αντιμετώπισαν σαν να ζητούσαμε ρουσφέτι (!) και μας έδιωξαν αυστηρά λέγοντάς μας ότι η μετάθεσή μου ήταν άκυρη αφού δεν την πήρε και ο σύζυγός μου, σχεδόν ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα και χωρίς δικές μας ενέργειες.
...πάντως η ανακοινωση του Υπουργειου για τις αποσπάσεις τονίζει το πόσο σωστά και ορθολογικα εγιναν φέτοςκαι δεν αναφερει τιποτα περι επανεξέτασης,θεραπειας ...κτλ....http://www.alfavita.gr/artro.php?id=43828