0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως που τηλεφώνησα στο ΠΥΣΔΕ της περιοχής μου, γιατί στο υπουργείο είτε δεν έβγαζα με τίποτα γραμμή, είτε δεν το σηκώνανε, μου είπαν πως δεν έχουν ενημερωθεί για β΄φάση αποσπάσεων και πως δεν ξέρουν αν θα γίνουν πάλι μέσω ηλεκτρ. συστήματος...Πώς σας φαίνεται αυτό;;;
επομένως, μπορεί κάποιος με λιγότερα μόρια να βρέθηκε μπροστά επειδή είχε οργανική ενώ εσύ ήσουν στη διάθεση ( βημα δεύτερο) ή να πέρασε μπροστά με μοριοδότηση που προσμετρούσε ειδική κατηγορία ( βήμα τρίτο)
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 08:25:30 pmεπομένως, μπορεί κάποιος με λιγότερα μόρια να βρέθηκε μπροστά επειδή είχε οργανική ενώ εσύ ήσουν στη διάθεση ( βημα δεύτερο) ή να πέρασε μπροστά με μοριοδότηση που προσμετρούσε ειδική κατηγορία ( βήμα τρίτο)Στο βήμα 2 δεν εξετάστηκαν με προτεραιότητα όσοι είχαν οργανική σε σχέση με αυτούς που ήταν στη διάθεση στην ίδια περιοχή. Η επιλογή έγινε μόνο βάσει μορίων που ήταν και το σωστό. Φυσικά είναι λάθος του υπουργείου που δεν το ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωση που έβγαλε με τις διευκρινήσεις.
Ρε παιδιά όποτε μάθει κάποιος πότε θα συνεδριάσουν ας μας πει γιατι η κατάσταση δεν παλεύεται.Εχθές μου είπαν στην δδε όπου υπέβαλα αίτηση θεραπείας οτι το θέμα το πολύ σε μία εβδομάδα δηλ. τη Παρασκευή 09/09 θα λήξει το θέμα. Τώρα διάβασα από εσάς για μήνα...
Παράθεση από: SOKAL στις Αυγούστου 30, 2011, 11:49:42 pmκαι ξέρεις ξανασυνεδριάζουνε η γινεται δεκτή ουτως η άλλος γιατι βλέπω όλες οι αποσπάσεις έχουν βγει στο ορθο και συμπληρώνουν ατομα ή βγαζουν καποιους και βάζουν αυτους που το δικαιούνται; σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου καταλαβαινεις οτι ειμαι σε αναμενα καρβουνα πηραν 8 ατομα αντι για εμενα αποσπαση και εγω πρεπει να παρουσιαστω ηρακλειο την πεμπτη;Δυστυχώς, οι αιτήσεις θεραπείας παραπέμπονται σε προσεχή ΚΥΣΠΕ κι -όσο να ναι- θέλει καιρό. Μπορεί κι ένα μήνα... Στην περίπτωσή σου, μιας και βλέπεις ότι μπορεί να έχει γίνει λάθος με τα μόρια, πάρε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο στο τμήμα των αποσπάσεων και ζήτα να σε καθοδηγήσουν. Η διαδικασία με τη μοριοδότηση γίνεται πρώτη φορά. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά λάθη. Μπορεί να μη σου πουν να κάνεις αίτηση θεραπείας, αλλά να ζητήσουν στοιχεία για άμεσο έλεγχο. Σίγουρα θα υπάρξει ανακοινοποίηση. Άρπα κόλλα έγινε η διαδικασία!Το Ηράκλειο, πάντως, δύσκολα το αποφεύγεις.... Καταλαβαίνω... Υπομονή... Δεν έμεινε και τίποτ' άλλο....
και ξέρεις ξανασυνεδριάζουνε η γινεται δεκτή ουτως η άλλος γιατι βλέπω όλες οι αποσπάσεις έχουν βγει στο ορθο και συμπληρώνουν ατομα ή βγαζουν καποιους και βάζουν αυτους που το δικαιούνται; σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου καταλαβαινεις οτι ειμαι σε αναμενα καρβουνα πηραν 8 ατομα αντι για εμενα αποσπαση και εγω πρεπει να παρουσιαστω ηρακλειο την πεμπτη;
Παράθεση από: gravamaria στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 02:48:06 pmΡε παιδιά όποτε μάθει κάποιος πότε θα συνεδριάσουν ας μας πει γιατι η κατάσταση δεν παλεύεται.Εχθές μου είπαν στην δδε όπου υπέβαλα αίτηση θεραπείας οτι το θέμα το πολύ σε μία εβδομάδα δηλ. τη Παρασκευή 09/09 θα λήξει το θέμα. Τώρα διάβασα από εσάς για μήνα...Σήμερα το πρωί μίλησα με το Υπουργείο. Η κυρία που ήταν εκεί μου είπε ότι πρέπει οι ενστάσεις να γίνουν το συντομότρο δυνατό, γιατί σύντομα θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ.