0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς μπορούσε να φύγεί ένας συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευτικών στην ειδικοτητά που ανήκεις απο το ΠΥΣΔΕ σου ώστε η ειδικότητα να μην γίνει ελλειματική. Ας υποθέσουμε ότι μπορούσαν να αποσπαστούν τρεις εκπαιδευτικοί. Έφυγαν λοιπόν τρεις που έιχαν παραπάνω μόρια απο σένα. Στη συνέχεια οι υπόλοιπες θέσεις για την περιοχή απόσπασης (έστω ότι έπαιρνε 5) συμπληρώθηκαν από συναδέλφους που άνηκαν σε διαφορετικό ΠΥΣΔΕ και έιχαν λιγότερα μόρια από σένα.
Παράθεση από: gioas στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:47:40 pmΠροφανώς μπορούσε να φύγεί ένας συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευτικών στην ειδικοτητά που ανήκεις απο το ΠΥΣΔΕ σου ώστε η ειδικότητα να μην γίνει ελλειματική. Ας υποθέσουμε ότι μπορούσαν να αποσπαστούν τρεις εκπαιδευτικοί. Έφυγαν λοιπόν τρεις που έιχαν παραπάνω μόρια απο σένα. Στη συνέχεια οι υπόλοιπες θέσεις για την περιοχή απόσπασης (έστω ότι έπαιρνε 5) συμπληρώθηκαν από συναδέλφους που άνηκαν σε διαφορετικό ΠΥΣΔΕ και έιχαν λιγότερα μόρια από σένα.Μα το θέμα ειναι πως από το δικό μου πύσδε δεν εφυγε ΚΑΜΙΑ ειδικότητα.
αυτος που υπογραφει απο κατω ειναι της πρωτοβαθμιας νομίζω.να ξαναρωτησω το ιδιο βρε παιδια.θελω να συμπληρωσω καποιους λογους στην αιτηση θεραπειας.τι να κανω;να ξαναστειλω αιτηση;γίνεται?
Παράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:51:46 pmΠαράθεση από: gioas στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:47:40 pmΠροφανώς μπορούσε να φύγεί ένας συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευτικών στην ειδικοτητά που ανήκεις απο το ΠΥΣΔΕ σου ώστε η ειδικότητα να μην γίνει ελλειματική. Ας υποθέσουμε ότι μπορούσαν να αποσπαστούν τρεις εκπαιδευτικοί. Έφυγαν λοιπόν τρεις που έιχαν παραπάνω μόρια απο σένα. Στη συνέχεια οι υπόλοιπες θέσεις για την περιοχή απόσπασης (έστω ότι έπαιρνε 5) συμπληρώθηκαν από συναδέλφους που άνηκαν σε διαφορετικό ΠΥΣΔΕ και έιχαν λιγότερα μόρια από σένα.Μα το θέμα ειναι πως από το δικό μου πύσδε δεν εφυγε ΚΑΜΙΑ ειδικότητα.Α!Επιπλέον στη δευτεροβάθμια που ανήκω μου είπαν πως είμαστε σαν ειδικότητα πλεονασματική!
Παράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:56:31 pmΠαράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:51:46 pmΠαράθεση από: gioas στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:47:40 pmΠροφανώς μπορούσε να φύγεί ένας συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευτικών στην ειδικοτητά που ανήκεις απο το ΠΥΣΔΕ σου ώστε η ειδικότητα να μην γίνει ελλειματική. Ας υποθέσουμε ότι μπορούσαν να αποσπαστούν τρεις εκπαιδευτικοί. Έφυγαν λοιπόν τρεις που έιχαν παραπάνω μόρια απο σένα. Στη συνέχεια οι υπόλοιπες θέσεις για την περιοχή απόσπασης (έστω ότι έπαιρνε 5) συμπληρώθηκαν από συναδέλφους που άνηκαν σε διαφορετικό ΠΥΣΔΕ και έιχαν λιγότερα μόρια από σένα.Μα το θέμα ειναι πως από το δικό μου πύσδε δεν εφυγε ΚΑΜΙΑ ειδικότητα.Α!Επιπλέον στη δευτεροβάθμια που ανήκω μου είπαν πως είμαστε σαν ειδικότητα πλεονασματική!Το θέμα είναι πως πέρασε η ειδικότητα σου για το ΠΥΣΔΕ που ανήκεις στο σύστημα των αποσπάσεων γιατί αυτοί μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Γι΄αυτό και πρέπει να δημοσιευθεί απο το υπουργείο πίνακας με τα ΠΥΣΔΕ και τον χαρακτηρισμό των ειδικοτήτων (πλεονασματικές ή ελλειματικές) για λόγους εξασφάλισης του αδιάβλητου. (Εδώ γελάμε)
Παράθεση από: gioas στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:17:21 pmΠαράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:56:31 pmΠαράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:51:46 pmΠαράθεση από: gioas στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:47:40 pmΠροφανώς μπορούσε να φύγεί ένας συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευτικών στην ειδικοτητά που ανήκεις απο το ΠΥΣΔΕ σου ώστε η ειδικότητα να μην γίνει ελλειματική. Ας υποθέσουμε ότι μπορούσαν να αποσπαστούν τρεις εκπαιδευτικοί. Έφυγαν λοιπόν τρεις που έιχαν παραπάνω μόρια απο σένα. Στη συνέχεια οι υπόλοιπες θέσεις για την περιοχή απόσπασης (έστω ότι έπαιρνε 5) συμπληρώθηκαν από συναδέλφους που άνηκαν σε διαφορετικό ΠΥΣΔΕ και έιχαν λιγότερα μόρια από σένα.Μα το θέμα ειναι πως από το δικό μου πύσδε δεν εφυγε ΚΑΜΙΑ ειδικότητα.Α!Επιπλέον στη δευτεροβάθμια που ανήκω μου είπαν πως είμαστε σαν ειδικότητα πλεονασματική!Το θέμα είναι πως πέρασε η ειδικότητα σου για το ΠΥΣΔΕ που ανήκεις στο σύστημα των αποσπάσεων γιατί αυτοί μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Γι΄αυτό και πρέπει να δημοσιευθεί απο το υπουργείο πίνακας με τα ΠΥΣΔΕ και τον χαρακτηρισμό των ειδικοτήτων (πλεονασματικές ή ελλειματικές) για λόγους εξασφάλισης του αδιάβλητου. (Εδώ γελάμε)Τι εννοείς λέγοντας:"πώς πέρασε η ειδικότητα μου για το ΠΥΣΔΕ που ανήκω στο σύστημα των αποσπάσεων "
Παράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:19:20 pmΠαράθεση από: gioas στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:17:21 pmΠαράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:56:31 pmΠαράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:51:46 pmΠαράθεση από: gioas στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:47:40 pmΠροφανώς μπορούσε να φύγεί ένας συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευτικών στην ειδικοτητά που ανήκεις απο το ΠΥΣΔΕ σου ώστε η ειδικότητα να μην γίνει ελλειματική. Ας υποθέσουμε ότι μπορούσαν να αποσπαστούν τρεις εκπαιδευτικοί. Έφυγαν λοιπόν τρεις που έιχαν παραπάνω μόρια απο σένα. Στη συνέχεια οι υπόλοιπες θέσεις για την περιοχή απόσπασης (έστω ότι έπαιρνε 5) συμπληρώθηκαν από συναδέλφους που άνηκαν σε διαφορετικό ΠΥΣΔΕ και έιχαν λιγότερα μόρια από σένα.Μα το θέμα ειναι πως από το δικό μου πύσδε δεν εφυγε ΚΑΜΙΑ ειδικότητα.Α!Επιπλέον στη δευτεροβάθμια που ανήκω μου είπαν πως είμαστε σαν ειδικότητα πλεονασματική!Το θέμα είναι πως πέρασε η ειδικότητα σου για το ΠΥΣΔΕ που ανήκεις στο σύστημα των αποσπάσεων γιατί αυτοί μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Γι΄αυτό και πρέπει να δημοσιευθεί απο το υπουργείο πίνακας με τα ΠΥΣΔΕ και τον χαρακτηρισμό των ειδικοτήτων (πλεονασματικές ή ελλειματικές) για λόγους εξασφάλισης του αδιάβλητου. (Εδώ γελάμε)Τι εννοείς λέγοντας:"πώς πέρασε η ειδικότητα μου για το ΠΥΣΔΕ που ανήκω στο σύστημα των αποσπάσεων "Αν δε πέρασε ως πλεονασματική δεν μπορούσες να πάρεις απόσπαση, άσχετα τι σου είπαν στην δευτεροβάθμια. Αυτό μπορείς να το διευκρινήσεις με ένα τηλέφωνο στο τμήμα των αποσπάσεων του υπουργείου.
Mια ενημερωση της τελευταιας στιγμης. Ο λογος για τον οποιον το υπουργειο ζητει να του αποσταλουν οι συγκεκριμενες κατηγοριες αιτησεων αποσπασης, που αναγραφονται στο e-mail των προηγουμενων σελιδων, μεσα σε ασφυκτικο χρονικο πλασιο, δηλαδη μεχρι το πρωι της Δευτερας, ειναι οτι εδοθη εντολη να συνελθουν τα ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ για την πραγματοποιηση της
Παράθεση από: Damien στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:23:40 pmMια ενημερωση της τελευταιας στιγμης. Ο λογος για τον οποιον το υπουργειο ζητει να του αποσταλουν οι συγκεκριμενες κατηγοριες αιτησεων αποσπασης, που αναγραφονται στο e-mail των προηγουμενων σελιδων, μεσα σε ασφυκτικο χρονικο πλασιο, δηλαδη μεχρι το πρωι της Δευτερας, ειναι οτι εδοθη εντολη να συνελθουν τα ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ για την πραγματοποιηση της