0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελένη δεν έχω κάποιο πρότυπο. Πάρε υπεύθυνες δηλώσεις (τις έτοιμες από το περίπτερο, στάνταρ υπάρχουν στο σχολείο σου) και συμπλήρωσε στο κείμενο κάτι σαν:δηλώνω υπεύθυνα ότι σήμερα (ημερομηνία) και ώρα (...) παρέλαβα με δική μου ευθύνη το παιδί μου ....... μαθητ... της .... τάξης λόγω σοβαρών οικογενειακών λόγων ή λόγω υγείας ή άστο κενό και το συμπληρώνει ο γονιός.Κάπως έτσι θα κινηθείς και για τα υπόλοιπα, ώστε να φαίνεται ότι την ευθύνη την αναλαμβάνει ο γονιός κι όχι εσύ.Limnioti έχεις απόλυτο δίκιο, μερικές φορές δεν πιάνουν οι κατάρες δεν πιάνουν οι ευχές. Γι' αυτό ό,τι πατέντες έχουμε δοκιμάσει όσοι έχουμε δοκιμαστεί, καλό είναι να τις μοιραζόμαστε, μπας και γλυτώσει κάποιος συνάδελφος την πίεση και το άγχος που περάσαμε εμείς. (μπλιαχ μπλιαχ, μερικούς γονείς ακόμη τους σκέφτομαι με αηδία).
Έχεις δίκιο Rita lamp απλώς μερικές φορές σκέφτομαι μην τρομάξω κάποιες συναδέρφους με τις απαιτήσεις και τα δεδομένα συμπεριφορών που επικρατούν στους γονείς.Αθελά μου λοιπόν είμαι συγκρατημένη
Εν ανάγκη φτιάξε μια άσκηση και με τις δυο λέξεις, να τελειώνεις, να εξσκήσεις και την παρατηρητικότητά τους.