0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω ενα του Α.Κεσόπουλου "λεξιλογικες ακήσεις της νεοελληνικης γλώσσας" εκδ. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ απο εκει κανω επιλογη.
Επίσης υπαρχουν από τις εκδόσεις Σαββαλα ΄΄γλωσσικές ασκήσεις αρχ ελληνικών γραμματικής και συντακτικού΄΄και για τη γλώσσα πάλι από τις εκδόσεις Σαββάλα ΄΄ γλωσσικές ασκήσεις στη νεοελληνικη γλώσσα΄΄.Αλλά και των εκδόσεν Χατζηθωμα είναι πολύ καλά για τα αρχαία
Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.. οι σημειωσεις που δινετε για τα αρχαια γυμνασιου ( και αλλων ταξεων) ειναι πληκτρολογημενες στον υπολογιστη ή τις γραφετε με το χερι;;; Οι δικες μου σημειωσεις συνηθως ειναι γραμμενες με το χερι( μεταφραση κειμενου, σχολια, ασκησεις κτλ) καθως αποφευγω να βγαζω φωτοτυπιες απο βοηθητικα. Αναρωτιεμαι τελευταια μηπως θα ηταν καλυτερα να τις γραφω στον υπολογιστη...Εσεις ποια μεθοδο χρησιμοποιειτε;;
Mόνο υπολογιστή, γιατί αλλιώς βρίσκουν ευκαιρία οι μαθητές να μην κάνουν ασκήσεις λέγοντας τη φθηνή δικαιολογία "δεν κατάλαβα τι γράφει" ή "δεν κατάλαβα αυτό το γράμμα!!!". Με τις πληκτρολογημένες σημειώσεις όμως..
ευχαριστω για τις απαντησεις σας οσον αφορα τις σημειωσεις. Μου φαινεται μονο εγω ακολουθω τον πατροπαραδοτο τροπο bania ναι θα κανουν Αρριανο. Τουλαχιστον στα δικα μου αυτο τους ειπαν οι καθηγητες τους. Επισης τους ειπαν οτι δεν θα δωσουν ιδιαιτερη εμφαση αλλα τα μαθηματα θα γινουν