0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από φέτος κάθε έτος πραγματικής προυπηρεσίας θα μετράει2,5 μόρια αντί για 2. Ξέρετε αν αυτό θα ισχύσει αναδρομικά;Θα πρέπει να ξαναυπολογίσουμε τα μόρια μας από την αρχήή θα ισχύει από φέτος;
Συγνώμη knaison, αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω! Πού το διάβασες ότι θα υπολογιστούν αναδρομικά? Σε παρακαλώ παράθεσε κάτι επίσημο.
Γεια σας παιδιά και από εμένα... Περιμένω με αγωνία την εγκύκλιο των μεταθέσεων για να δω αν μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για να πάρω μετάθεση, γιατί έχω άδεια ανατροφής και δεν ξέρω αν θα συνεχίζεις να ξεχρεώνεις οργανική με αδειες 'οπως λοχείας και ανατροφής..Εχω πολύ άγχος γιατί η οργανική μου είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας και εγώ έχω μικρά παιδιά και δεν ξέρω τι θα κάνω αν δεν πάρω μετάθεση τουλάχιστον για κάποιο κοντινό μέρος από την πόλη μου. Να μπορώ να βλέπω τουλάχιστον τον άντρα μου τα Σαββατοκύριακα. Το χειρότερο είναι να χωρίζονται οικογένειες... Και δυστυχώς πολλοί από εμας αναγκαζόμαστε να αφήνουμε πίσω τους συζύγους μας και τα παιδιά μας για να δουλέψουμε.. Τι θα κάνω με 2 μικρά παιδιά και έναν άντρα που αναγκάζεται να δουλεύει σχεδόν όλη μέρα?? Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη.... Ξέρει κάποιος αν για να μονιμοποιηθεις μετά απο 2 χρόνια αν πρέπει να δουλέψεις 2 χρόνια κανονικά ή αν θα πρέπει να έχεις δουλέψει το λιγότερο 5 μήνες??? Γιατί έχω βρει και τις δύο εκδοχές στο ιντερνετ και δεν ξέρω τι ισχύει...
marvac ευχαριστώ.μόνο μια ερώτηση ακόμα.στα μόρια που συγκεντρώνουμε πώς συνυπολογίζουμε τα μόρια για γαμο ,παιδιά κλπ ;