0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι να κάνω αίτηση για μετάθεση με βάση τα παρακάτω:Διορίστηκα το 2007 στη Χίο και ήμουν στη διάθεση. Την ίδια χρονιά έκανα αίτηση για μετάθεση και πήρα μετάθεση στην Κέρκυρα.Την ίδια χρονιά πάλι, το 2007 έκανα αίτηση για απόσπαση και έμεινα και δεύτερη χρονιά στη Χίο.Από τότε παίρνω κάθε χρόνο απόσπαση και δεν έχω υπηρετήσει καθόλου στην Κέρκυρα.Η πρώτη μου χρονιά σαν νεοδιόριστη στη Χίο μετράει για οργανική;Έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση; Ή έστω αμοιβαία μετάθεση;
Οk. εξήγησε μου μόνο κάτι να δω αν κατάλαβα καλά, η πρωτη χρονιά οποιουδήποτε νεοδιοριστου (ακομα κ αν ειναι στη διαθεση) είναι η οργανικη του, σωστα; Εκτος αν κανεις αιτηση για μεταθεση την ιδια χρονια, οπότε δεν ισχυει το παραπάνω;
καλησπέρα. θελω την βοηθεια σας, τα ΕΕΕΕΚ σε ποια κατηγορια σχολειων ανηκουν ;; τα μορια τους τα βρισκω απο το moriade... αλλα την κατηγορια δεν τη λεει ουτε η λιστα του ΥΠΔΒΜΘ
Παράθεση από: pizza στις Νοέμβριος 12, 2010, 08:06:15 μμκαλησπέρα. θελω την βοηθεια σας, τα ΕΕΕΕΚ σε ποια κατηγορια σχολειων ανηκουν ;; τα μορια τους τα βρισκω απο το moriade... αλλα την κατηγορια δεν τη λεει ουτε η λιστα του ΥΠΔΒΜΘ
H Προκήρυξη που βγήκε για τις μεταθέσεις και που οι αιτήσεις ξεκινάνε 3/11/2014, είναι και για βελτίωση σε άλλο σχολείο εντός του ίδιου νομού όπου έχεις διοριστεί;