0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
irene.a, εμένα με 72 ώρες στην πρωτοβάθμια βγάλανε 22 μέρες. Ρώτησα πώς βγήκε αυτό και μου είπανε ότι κάνανε πολλαπλασιασμό το 72 χ 0,30 = 21,6. Με αυτή τη λογική εσένα έπρεπε να σου βγάζει 14 μέρες. Τι να πω, η κάθε διεύθυνση τα βγάζει κατά πώς θέλει;
Καλημέρα. Εμένα μου είπαν για πρωτοβάθμια διαιρούμε το σύνολο των ωρών με το 100. Ο ακέραιος είναι οι μήνες και ο δεκαδικός οι μέρες. Τον δεκαδικό τον πολλαπλασιάζουμε με το 25. Αν οι μέρες είναι πολλές, το διαιρούμε με το 30.
αρα τους παμε τις προυπηρεσιες μας και εκενοι μας βγαζουν τις μερες και τους μηνες... εμεις απλα γραφουμε στο εντυπο της προυπηρεσιας, τις βεβαιωσεις που εχουμε?ετσι δεν ειναι?
Παράθεση από: posoakoma στις Νοέμβριος 08, 2008, 10:38:04 πμirene.a, εμένα με 72 ώρες στην πρωτοβάθμια βγάλανε 22 μέρες. Ρώτησα πώς βγήκε αυτό και μου είπανε ότι κάνανε πολλαπλασιασμό το 72 χ 0,30 = 21,6. Με αυτή τη λογική εσένα έπρεπε να σου βγάζει 14 μέρες. Τι να πω, η κάθε διεύθυνση τα βγάζει κατά πώς θέλει;Μιλαμε για ειδικοτητα παντα ε;Κοιτα, η γυναικα που μου τα εβγαλε ειμαι σιγουρη οτι ειναι ενημερωμενη, δουλευει ολη τη ζωη της εκει, αλλα τωρα αρχισα να εκνευριζομαι. Να δεις που τελος της χρονιας αλλα θα περιμενω κι αλλα θα ερθουν...
Θα στείλεις email στις διευθύνσεις στις οποίες δούλεψες για να σου χορηγήσουν βεβαίωση προϋπηρεσίας. Ναι, φαίνεται εκεί η αναγωγή σε μήνες και μέρες.