0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εύγε stratilo εύγε!!! νομίζω ότι οσοι περάσουν ασεπ, πρέπει να σου κάνουν το τραπέζι για μια βδομάδα ο καθένας!!κανονίστε άμα περάσετε, μην το ξεχάσετε εεε;;;
MΠΡΑ
αυτα που εχεις γραψει με κιτρινο ειναι σχολια δικα σου? (το δοκιμιο εχει διαχρονικοτητα , το αρθρο εχει επικαιροτητα). επισης τα εχεις εφαρμοσει σε καποιον ασεπ?
αυτο θελω να το ρωτησω και γενικοτερα. υπαρχει καποιος που εφαρμοσε τετοιου ειδους σχεδια μαθηματων (δηλ. απο βιβλια, οδηγιες κ.λ.π.) και τι αποτελεσμα ειχε?
Έχω ακούσει που λένε.."εγώ πήγα έτσι και τα πήγα καλά στη διδακτική"..θέλω να ρωτήσω το εξής: Άν δεν καθήσω να μάθω απ'έξω τα στάδια και αυτοσχεδιάσω λιγάκι έχω ελπίδες? Η φαντασία θεωρείται προσόν? Και κάτι άλλο..Θα γράψω τί θα έλεγα και τι θα έκανα ακριβώς αν ήμουν στην τάξη? Δηλαδή, μπάινω στην τάξη και ρωτάω τα παιδιά τί κάνουν κ.τ.λ.?
Παράθεση από: zizoulis στις Οκτωβρίου 26, 2008, 08:31:47 pmαυτο θελω να το ρωτησω και γενικοτερα. υπαρχει καποιος που εφαρμοσε τετοιου ειδους σχεδια μαθηματων (δηλ. απο βιβλια, οδηγιες κ.λ.π.) και τι αποτελεσμα ειχε?ναι έκανα σχέδια με βάση τις οδηγίες από το βιβλίο του καθηγητή και τα πήγα αρκετά καλά.Εδώ προτείνουμε κάποιους τρόπους χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει και κάποιος να τους υιοθετήσει.Δίνουμε ιδέες.Αν θέλεις μπορείς και εσύ να μας πεις τη γνώμη σου για να δούμε τί καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.Νομίζω ότι ο ΑΣΕΠ δεν έχει δώσει απαντήσεις στην ειδική διδακτική οπότε αυτοσχεδιάζουμε με βάση το βιβλίο του καθηγητή