0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά, αναγνωρίζουν μαθήματα που είναι κοινά με τη σχολή προέλευσης;
Συνάδελφοι καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες στο παιδαγωγικό της Ρόδου και ψάχνω να μου πει, αν ξέρει κάποιος, πόσοι περίπου δίνουν κάθε χρόνο και τι μορφή έχουν τα θέματα. Θα με διευκόλυνε αν κάποιος μου παρουσίαζε κάποια θέματα ενδεικτικά περασμένων ετών. Ευχαριστώ πολύ!!!
Παράθεση από: vstav στις Αυγούστου 07, 2009, 03:11:01 pm Συνάδελφοι καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες στο παιδαγωγικό της Ρόδου και ψάχνω να μου πει, αν ξέρει κάποιος, πόσοι περίπου δίνουν κάθε χρόνο και τι μορφή έχουν τα θέματα. Θα με διευκόλυνε αν κάποιος μου παρουσίαζε κάποια θέματα ενδεικτικά περασμένων ετών. Ευχαριστώ πολύ!!! Την χρονιά που μας πέρασε έδωσαν πάνω απο 250 άτομα απο ΑΕΙ και λιγότερα απο ΤΕΙ και τα θέματα κληρώθηκαν, ήταν ανάπτυξης και δύσκολα. Δεν ανακοινώνονται κάπου απ όσο ξέρω.
Εβαζαν 4 θέματα ανάπτυξης αν δεν κάνω λάθος σε κάθε μάθημα. Η γλωσσολογία είχε θεωρία+ ασκήσεις. Της παιδαγωγικής μια ερώτηση ήταν για τα αναλυτικά προγράμματα τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω αλλά ήθελε ουσιαστικά παπαγαλία . Πάντως αν δώσεις θέλει καλό διάβασμα γιατί όλα όσα είναι στην ύλη είναι πιθανό να κληρωθούν δεν υπάρχους σοσ!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, οι πληροφορίες σου ήταν πολύ κατατοπιστικές, είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και σκέφτομαι να δώσω. Η γυναίκα είναι φιλόλογος και θα με βοηθήσει στην Ιστορία και στη διδακτική της. Θα κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε... Εσύ έχεις δώσει;
Παράθεση από: vstav στις Αυγούστου 07, 2009, 05:51:12 pm Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, οι πληροφορίες σου ήταν πολύ κατατοπιστικές, είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και σκέφτομαι να δώσω. Η γυναίκα είναι φιλόλογος και θα με βοηθήσει στην Ιστορία και στη διδακτική της. Θα κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε... Εσύ έχεις δώσει;Αφου είσαι απο ΤΕΙ να δώσεις...Εχεις πολλές πιθανότητες με δεδομένο οτι για σας οι θέσεις είναι περισσότερες και οι υποψήφιοι λιγότεροι ;)Οσο για τη βοήθεια της γυναίκας σου πιστεύω οτι θα τη χρειαστείς στη γλωσσολογία περισσότερο..
Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχουν κάποια από τα βιβλία των κατατακτηρίων στο Παιδαγωγικό (ψάχνω για Ρόδο και Φλώρινα) ηλεκτρονικά ή έστω τα περιεχόμενά τους, γιατί μερικά τα έχω σε παλαιότερες εκδόσεις και επείγομαι να τα βρω αν γίνεται και σήμερα...Ευχαριστώ! Ξέρω πως ζητάω πολλά, αλλά πολλές φορές με έχετε βοηθήσει και είπα τουλάχιστον να το προσπαθήσω!