0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο παιδαγωγικό τμήμα προσχολικής αγωγής (νηπιαγωγών) στη Ρόδο.Γνωρίζει κανείς θέματαπροηγούμενων ετών;
Αν εισαχθεις με πανελληνιες σε μια παρεμφερη σχολη με αυτη που εχεις ηδη τελειωσει υπαρχει περιπτωση να σου αναγνωριστουν μαθηματα(κοινα)?
Παράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 06, 2008, 09:04:00 pmΑν εισαχθεις με πανελληνιες σε μια παρεμφερη σχολη με αυτη που εχεις ηδη τελειωσει υπαρχει περιπτωση να σου αναγνωριστουν μαθηματα(κοινα)?Θα σε χαροποιήσω! μεταξύ βρεφονηπιοκόμων και νηπιαγωγών αναγνωρίζονται μαθήματα σίγουρα και μάλιστα πολλά.
Παράθεση από: selly στις Οκτωβρίου 25, 2009, 08:05:53 pmΚαλησπέρα!Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο παιδαγωγικό τμήμα προσχολικής αγωγής (νηπιαγωγών) στη Ρόδο.Γνωρίζει κανείς θέματαπροηγούμενων ετών;Όχι αλλά αν μου δώσεις την ύλη θα σου πω τι τους αρέσει σαν θέμα
σε μεταπτυχιακα αναγνωριζονται μαθηματα; εννοω απο ένα μεταπτυχιακό σε ένα αλλο;
Παράθεση από: grooog στις Οκτωβρίου 26, 2009, 01:08:54 amσε μεταπτυχιακα αναγνωριζονται μαθηματα; εννοω απο ένα μεταπτυχιακό σε ένα αλλο;Δεν νομίζω..δεν μου φαίνεται λογικό. Θα σου πουν αν είναι ίδια τα μαθήματα για ποιο λόγο τα κάνεις και τα 2 . Αυτό που ίσως μπορούσες να κάνεις είναι να παραδώσεις τις ίδιες εργασίες. Δεν θα το καταλάβει κανείς και είναι δική σου δουλειά, δεν κλέβεις κάποιον...