0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά εδώ και εβδομάδες έψαχνα στο ίντερνετ να βρω πληροφορίες για τις κατατακτήριες στο τμήμα της κοινωνικής ανθρωπολογίας παντείου και δεν έβρισκα τίποτα.. Σήμερα πήγε ένας φίλος στη γραμματεία και ρώτησε και του είπαν πως δεν γίνονται κατατακτήριες σε αυτή τη σχολή! Μα καλά πώς γίνεται αυτό?Λέει παίρνουν με βαθμό πτυχίου μόνο 5 άτομα Ξέρετε αν μπορώ να δώσω συστατικές ή κάτι αλλο που να με βοηθούσε?Οι αιτήσεις είναι 1-15 Νοέμβρη
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν.Θα ήθελα τα φετινά θέματα των κατατακτηρίων για το παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης.Θα είναι μεγάλη βοήθεια να έχουμε μια ιδέα όσοι προσπαθήσουμε.Σας παρακαλώ όσοι έχετε περάσει την εμπειρία να βοηθήσετε.Καλή συνέχεια.
Συνάδελφοι, έχει δικαίωμα να κάνει κανείς διδακτορικό σε ένα τμήμα Ελληνικού Παν/μίου και έχοντας περάσει κατατακτήριες να είναι παράλληλα και προπτυχιακός σε κάποιο άλλο του ίδιου Πανεπιστημίου;
Παράθεση από: phoebe1 στις Αυγούστου 25, 2011, 03:27:56 pmΣυνάδελφοι, έχει δικαίωμα να κάνει κανείς διδακτορικό σε ένα τμήμα Ελληνικού Παν/μίου και έχοντας περάσει κατατακτήριες να είναι παράλληλα και προπτυχιακός σε κάποιο άλλο του ίδιου Πανεπιστημίου;Κι εμένα θα μ΄ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάποιο σχετικό κώλυμα σε αυτή την περίπτωση. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας βοηθήσει!
Είμαι Θεολόγος και σε λίγο καιρό τελειώνω το μεταπτυχιακο μου στον τομέαπαιδαγωγικής. Αποφάσισα να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο του
Kαλημέρα σε όλους και καλό μας μήνα.Θα ήθελα επειδή είμαι αρκετά απελπισμένη, θα έλεγα, αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει και να μου δώσει πληροφορίες για κατατακτήριες στο παιδαγωγικό του