0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέματα κατατακτηρίων Κοινωνιολογιας Παντείου 2011 (1 ερώτημα ήταν για κάθε μάθημα)1. Κοινωνιολογία: Πώς έγινε η μετάβαση απο την προνεωτερική εποχή στη νεωτερικη και τι ειναι η βιομηχανική κοινωνία;2. Νεότερη Ευρωπαϊκη Ιστορία: Ποιος ηταν ο ρόλος των ευρωπαικών τραπεζών στην οικ. ανάπτυξη της Ευρώπης από τα μέσα του 19ου αιώνα ως την έναρξη του Α Παγκόσμιου;3. Εγκληματολογία: Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της επιστήμης της Εγκληματολογίας;
καλημερα σε ολους.........οι κατατακτηριες ειναι ενα θεμα που με απασχολει και εμενα πολυ το τελευταιο διαστημα........αλλα η σχολη που θελω ειναι με βαθμο πτυχιου......κατ'εμε ειναι αδικια γι αυτους που πιθανον τελειωσαν μια δυσκολη σχετικα σχολη και τυγχανουν να μην εχουν μεγαλο βαθμο πτυχιου.......ξερεις κανεις αν με βαθμο 6 εχεις πιθανοτητα να περασεισ σε σχολη?
καλησπέρα!!Σας παρακαλω ας με διαφωτισει καποιος σχετικα με τις κατατακτηριες γιατι απο το αλφαβητα δεν καταλαβα κ πολλα ..εχω τελειωσει επαγγελματικη σχολη βοηθων νοσηλευτων...εχω το δικαιωμα να δωσω κατατακτηριες;οποιος γνωριζει ας μου απαντησει...ευχαριστω εκ των προτερων..
Καλησπέρα συνάδελφοι,είμαι νηπιαγωγός από Καλαμάτα.Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στοπαιδαγωγικό τμήμα της Πάτρας.Έχω βρει τα βιβλία και την ύλη, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά παλαιότεραθέματα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Μπορώ να τα βρω κάπου; Περιμένωαπάντησή σας.Ευχαριστώ.