0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
11 ευρω για LOWER?? Πλάκα κάνεις? Οι τιμές αρχίζουν από 20 ! Άντε επειδή είναι συγγενείς ίσως 18 και πάλι θα μπαίνεις μέσα. Πόσο πολύ θέλει να υποτιμήσει το πτυχίο σου? Να της πεις η τιμή είναι αυτή αλλιώς να τα στείλει φροντιστήριο! Ακούς εκεί. Η καθαρίστρια που μου καθαρίζει το σπίτι θέλει 12 ευρω την ώρα!!!όσο για απόδειξη άμα θέλει να τις κόψεις και έχεισ τη δυνατότητα πες της 11+23% ΦΠΑ =13.53 αλλίως 11 και να το βουλώσει.
ρε παιδια , θα σας πω τον πονο μου...εχω 2 ξαδελφια μου και ξαδελφια μεταξυ τους που τους κανω μαθημα 6 χρονια . καθε χρονο τους κανω αυξηση μισο ευρω και φετος που κανουμε επιπεδο lower τους παιρνω 11 ευρω το καθενα 3 ωρες/εβδ. Με παιρνει τηλ η μαμα τους ενος χθες και μου λεει οτι της ηρθε 3.000 ευρω εφορια και θελει να κανει οικονομιες και τις φαινονται πολλα τα 11 ευρω . (της βγαινει 130 περιπου ο μηνας) Μου λεει οτι αφου αυξησα τις ωρες (σε 3, ενω περυσι καναμε 2,5) δεν επρεπε να αυξησω και την τιμη. Μου ειπε οτι φυσικη και γαλλικα τους παιρνουν 9 ευρω τα 2 παιδια και οτι δεν δινω και αποδειξεις κτλΕιλικρινα με εφερε σε πολυ δυσκολη θεση διοτι θεωρω οτι δεν ειναι ακριβη η τιμη! τηλεφωνησα σε 2 συναδελφους και εμαθα τιμες 14-15 ευρω και την πηρα τηλ , λεγοντας οτι δεν ειναι ακριβα και αν θελει να κανουμε 2,5 ωρες αντι 3 για να της ερχεται πιο οικονομικα! μου λεει "προτιμας να μειωσεις τις ωρες παρα να ριξεις την τιμη? λεω ναι, διοτι θελω να πληρωνωμαι για την δουλεια που κανω...."εντωμεταξυ φωτοτυπιες καθε λιγο και λιγακι για τεστ βγαζω εγω και καθε 3 unit ετοιμαζω στο υπολογιστη αναλυτικα βαθμολογια με τα ποσοστα τους. τι να πω? νοιωθω πολυ αβολα! ειχα ξεκινησει με ενθουσιασμο αυτο το ιδιιατερο καιο τωρα νοιωθω σαν να μου εκοψαν τα φτερα....
Παράθεση από: xristina_sk στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 01:03:48 pm11 ευρω για LOWER?? Πλάκα κάνεις? Οι τιμές αρχίζουν από 20 ! Άντε επειδή είναι συγγενείς ίσως 18 και πάλι θα μπαίνεις μέσα. Πόσο πολύ θέλει να υποτιμήσει το πτυχίο σου? Να της πεις η τιμή είναι αυτή αλλιώς να τα στείλει φροντιστήριο! Ακούς εκεί. Η καθαρίστρια που μου καθαρίζει το σπίτι θέλει 12 ευρω την ώρα!!!όσο για απόδειξη άμα θέλει να τις κόψεις και έχεισ τη δυνατότητα πες της 11+23% ΦΠΑ =13.53 αλλίως 11 και να το βουλώσει. Συγγνώμη είναι λίγα τα 12 ευρώ; Είναι αυτονόητη αυτή η τιμή στην επαρχία. Εξάλλου όλοι οι επαγγελματίες ρίχνουν τις τιμές λόγω κρίσης, τα ιδιαίτερα για κάποιο λόγο θα μείνουν στις προγούμενες τιμές; Αν παραμείνουν, προφανώς θα μειωθεί και η ζήτηση, αφού ο κόσμος πλέον πραγματικά ζορίζεται.
Αυτό είναι σχετικό, catwoman2. Υπάρχουν και με 8-10 ευρώ. Όπως μια παλιά μου μαθήτρια (φοιτήτρια Ελληνικής Φιλολογίας) κάνει ιδιαίτερα (με το CPE) με 10 ευρώ. Ξέρω και άλλη καθηγήτρια με περισσότερα χρόνια στη δουλειά, φυσικά, που παίρνει 40! Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας από τον καθηγητή.
Καλησπέρα συναδελφοι!Διάβασα όλη την κουβέντα για τα ιδιαίτερα και θέλω και εγώ να πώ την γνώμη μου. Δουλεύω 6 χρόνια με ιδιαίτερα, κυρίως με ενήληκες για πτυχεία, και στην αρχή δούλευα με 10 ευρώ την ώρα. Τώρα όμως το έχω κάνει 20 ευρώ και μου φαίνεται ότι θα το κάνω 30. Γιατί να υποτιμήσω τόσο τον εαυτό μου, όσο και το πτυχείο μου??? Σκεφτείτε μόνο τις ώρες προετοιμασίας και τις ώρες που χάνουμε στο δρόμο. Δεν κατεβάζω τις τιμές επ ουδενί, προτιμώ να μην έχω ιδιαίτερα παρά να τρέχω για ψύχουλα. Αλλά αφού υπαρχουν καθηγήτριες που δουλεύουν για 7 και 10 εθρώ την ώρα (και σήμερα είδα και αγγελία με 3 ευρώ) τι να πώ? Για να μας εκτιμήσουν οι γονείς, πρέπει πρώτα να εκτημήσουμε εμείς τον εαυτό μας! Εξ 'αλλου, για να αποφασίσει να κάνει κάποιος ιδιαίτερα, είναι διατεθημένος να τα σκάσει! Και τελευταίο, μου ζήτησαν να κάνω ιδιαίτερο σε μια οικογενειακή φίλη, με μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Το κοριτσακι είνα α' τζουνιορ και για αυτούς τους λόγους τους ζήτησα 10 ευρώ την ώρα, και αν το πιστεύετε τους φάνηκαν πολλα. Τσακώθηκα λοιπόν μαζί τους, γιατί δεν γίνεται να τα θέλουν όλα δικά τους. ΚΑΙ να πηγαίνω σπίτι τους, ΚΑΙ να γίνεται καλή δουλειά, ΚΑΙ τις ώρες που τους βολεύουν ΚΑΙ να δίνουν ψίχουλα! Πηγαινε σε φροντηστήριο τοτε!! Φυσικά δεν το ανελαβα, αλλα έμαθα εκ των υστερων οτι το ανέλαβε μια συνάδελφος με 7 ευρω την ωρα...... μηπώς λοιπον φταίμε και εμεις που τα θέλουν όλα δικά τους??