0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ααααχχχχ!! Ιστορία μου, αμαρτία μου. Τί έχουν δει τα μάτια μας και τί άλλο θα δούμε στο μέλλον... Το πρωί περίμενα τα ρέστα στο φούρνο της γειτονιάς μου και πέφτω στην εξής αγγελία: Απόφοιτος Παντείου παραδίδει ιδιαίτερα μαθηματικών και αγγλικών. Τιμή: 7 ευρώ την ώρα... Τί να πρωτοσχολιάσω!!!!!!!
Τα έχει πρόχειρα μωρέ και τα δυο!Και θα πάει θα κάνει μια ώρα μαθηματικά και μια ώρα Αγγλικά να τα βολέψουμε όλα!Που να ψάχνουμε τώρα ξεχωριστούς καθηγητές!Τι κρίμα να μην κάνει και έκθεση...
Γεια σας! Μου ζήτησαν να αναλάβω δημιουργική απασχόληση στα αγγλικά σε δίδυμα αγοράκια ηλικίας 4 ετών. Τι τιμή να πω την ώρα;;
Το σπίτι των παιδιών είναι αρκετά μακριά δυστυχώς. Σκεφτόμουν να πω στα 10 ευρώ και μου φαίνονταν πολλά..
Εγώ θα έλεγα 12 ευρώ την ώρα minimum, κι αυτή η τιμή ΑΝ πρόκειται για 1,5 ώρα=18 ευρώ (όχι να πηγαίνεις για μονόωρο!) ΚΑΙ ΑΝ είναι πολύ κοντά στο σπίτι. Αλλιώς δε συμφέρει. Και πάλι λίγα είναι. Θες πολύ υλικό δικό σου (και είναι ακριβά να αγοράσεις), μεταφορικά έξοδα, χρόνο στα πέρα δώθε, χρόνο προετοιμασίας (ναι, έχει τύχει να προετοιμάζομαι περισσότερο για παιδιά προσχολικής απ'ό,τι για μάθημα lower!).. και απίστευτη υπομονή, ενέργεια, κτλ κτλ!!!! Δεν αξίζει τα λεφτά της η αγγλόφωνη δημιουργική απασχόληση στο σπίτι, γιατί οι γονείς πιστεύουν πως πρέπει να είναι εξευτελιστικά χαμηλή η τιμή γιατί είναι πολύ μικρό το επίπεδο της γλώσσας. Εγώ, αν και με τα 2 παιδιά που είχα τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, αποφεύγω πλέον να αναλαμβάνω τέτοιες περιπτώσεις παιδιών προσχολικής μόνο και μόνο γιατί δε με πληρώνουν αναλόγως.