*

Αποστολέας Θέμα: ΣΤ' Φάση  (Αναγνώστηκε 13946 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ΣΤ' Φάση
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 01:29:23 pm »
Μήπως και αυτοί διαβάζουν alfavita και απλά κάνουν εικασίες; Όσον αφορά τον αριθμό δεν νομίζω οτι χρειαζόταν οι "έγκυρες πηγές" για να μάθουμε οτι θα είναι μικρός. Οι φάσεις είναι φθίνουσες. Ο αριθμός όμως των αναπληρωτών μπορεί να κινηθεί στα περσινά επίπεδα και αυτο θα εξαρτηθεί φυσικά από το πόσες φάσεις θα έχουμε ακόμη. Πάντως παρατηρώντας τους αριθμούς σε πρωτοβάθμια(δάσκαλοι και νηπιαγωγοί)  και δευτεροβάθμια βλέπω ότι στις 3 τελευταίες οι αριθμοί βρίσκονται κοντά. θα ριψοκινδυνεύσω και θα πω(με αναλογιές και υποθέσεις) οτι θα πάρει πάνω κάτω απο 120 εως 160 άτομα...εννοείται για όλες τις ειδικότητες. Μακάρι να διαψευστώ για το επάνω όριο και όχι για το κάτω!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:38:47 »

Αποσυνδεδεμένος cowboy

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 06:30:07 pm »
Το alfavita κλασικά πετάει Μια εικασία και αμα του βγει θα λέει οτι το είχαμε πει και επιβεβαιώθηκε!Παλιό το κόλπο!Μόνο διαφημιση για το πόσα εκατομύρια επισκέπτες έχουν ξέρουν να κάνουν!!

Αποσυνδεδεμένος teiresias

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 03:31:31 pm »
Ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών ανανεώθηκε οπότε λογικά από εβδομάδα έρχεται "αισίως" και η έκτη φάση.
Ξέρω ότι το πιο πιθανό είναι να πάρουν λίγα άτομα αλλά εύχομαι να είναι τουλάχιστον ένας αξιοπρεπής αριθμός. Για ΠΕ02 ας πούμε 200 άτομα θα ήταν καλά...

Άντε ευθυμήσαμε και σήμερα!

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 06:23:17 pm »
Ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών ανανεώθηκε οπότε λογικά από εβδομάδα έρχεται "αισίως" και η έκτη φάση.
Ξέρω ότι το πιο πιθανό είναι να πάρουν λίγα άτομα αλλά εύχομαι να είναι τουλάχιστον ένας αξιοπρεπής αριθμός. Για ΠΕ02 ας πούμε 200 άτομα θα ήταν καλά...

Άντε ευθυμήσαμε και σήμερα!
Και γω θεωρώ πολύ πιθανό ότι θα καλέσουν από βδομάδα .Φοβάμαι μην αρχίσουν οι φάσεις των 10 - 20 ατόμων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:38:47 »

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 09:29:49 pm »
μπα 50 θα ειναι...

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 10:18:02 pm »
μπα 50 θα ειναι...
Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα !

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 10:21:55 pm »
μπα 50 θα ειναι...
Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα !
εννοειται...

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 06:19:11 pm »
νομιζω απο την μεθεπομενη φαση θ'αρχισουν να καλουν 10,20 ατομα!αν δηλαδη ακολουθησουν κι αλλες φασεις γιατι καπου εδω μεσα διαβασα για 6 φασεις!θα δειξει!

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 10:51:32 am »
εχει κανεις τηλ. υπουργειου να αρχισουμε να ρωταμε?

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 03:06:09 pm »
2103443345  και   2103442789

Αποσυνδεδεμένος posoakoma

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 09:06:41 am »
Παιδιά, μόλις πήρα στο υπουργείο, στο 1ο τηλέφωνο που δίνει το vikoulaki. Ρωτάω αν υπάρχει κανένα νέο σχετικά με καινούργια φάση αναπληρωτών και μου είπε: "όχι, όχι ακόμα τίποτα"...αν επικοινωνήσει κανένας άλλος και έχει νέα, ας τα γράψει, please...
...παρόλα αυτά του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα...

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 09:19:32 am »
Ρωτάω αν υπάρχει κανένα νέο σχετικά με καινούργια φάση αναπληρωτών και μου είπε: "όχι, όχι ακόμα τίποτα"...

Ε βεβαια, αφου καλυψαν ολα τα κενα αναπληρωτων με ωρομισθιους, τωρα τιποτα! >:( >:( >:( Αϊ $#@$@ επιτελους, να υπαρχουν τοσα κενα στις διευθυνσεις, το υπουργειο να μη στελνει αναπληρωτες και μετα οι διευθυνσεις να τα καλυπτουν ολα με ωρομισθιους!!! Κι εμεις καθομαστε και υπομενουμε αυτο το χαλι, αυτην την καταντια, αντι να ξεσηκωθουμε με μια μαζικη απεργια! Ας μην πατησει ουτε ενας ωρομισθιος στο σχολειο (τι εχουμε να χασουμε? Τα 70 ευρω τη βδομαδα?), να δουμε αν θα μας καλεσουν μετα αναπληρωτες με πληρη μισθο και δικαιωματα!
Θελω να παρω αιμοδοτικη αδεια και δεν μπορω, η διευθυνση περισυ μου ειπε οτι δεν προβλεπεται για ωρομισθιους, πηγαινω στο σχολειο καθε φορα εχοντας μολις χασει μισο λιτρο αιμα! Ε μα πλεον, την καταντια που ανεχομαστε!

Αποσυνδεδεμένος posoakoma

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 09:42:36 am »
Utenar, αυτό που λες το έχω σκεφτεί άπειρες φορές. Ίσως είναι, θεωρητικά, η μόνη λύση για να σταματήσει επιτέλους αυτός ο εξευτελισμός της ωρομισθίας. Δυστυχώς όμως, είναι πρακτικώς ανέφικτο να μην δεχτεί κανένας να πάει σαν ωρομίσθιος. Μας έχουν το "καρότο" των μορίων κι εμείς ακολουθούμε. Και αν το σκεφτείς, παιδιά που δεν έχουν καθόλου προϋπηρεσία και δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψουν σαν αναπληρωτές, το βλέπουν σαν το μοναδικό τρόπο να συγκεντρώσουν κάποια μόρια. Και έχουν δίκιο, τη στιγμή που το ΑΣΕΠ (με τον τρόπο που κάνει τις εξετάσεις, θέματα, βαθμολογητές κτλ) δεν δίνει καμία σιγουριά. Ίσως αν διεκδικούσαμε (οι ωρομίσθιοι) καλύτερες συνθήκες εργασίας (περισσότερα χρήματα, μηνιαία πληρωμή, άδειες και γενικά ισότιμη μεταχείριση με τους μόνιμους) με μια μαζική κινητοποίηση π.χ. την περίοδο των εξετάσεων...πάλι όμως είναι δύσκολη και επίφοβη η ομόφωνη συμμετοχή. Τι να πω; Είμαι κι εγώ απογοητευμένη στο φουλ και κουρασμένη από το όλο σύστημα.
...παρόλα αυτά του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα...

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 09:55:41 am »
Ίσως είναι, θεωρητικά, η μόνη λύση για να σταματήσει επιτέλους αυτός ο εξευτελισμός της ωρομισθίας. Δυστυχώς όμως, είναι πρακτικώς ανέφικτο να μην δεχτεί κανένας να πάει σαν ωρομίσθιος. Μας έχουν το "καρότο" των μορίων κι εμείς ακολουθούμε.

Αν χασουμε μισο μοριο για ενα μηνα, θα το κερδισουμε και με το παραπανω τους επομενους που θα μας παρουν αναπληρωτες! Εξαλλου, σε καποιες απεργιες δε χανονται μορια, δε θυμαμαι αν ειναι αυτες που κυρηττει η ΓΣΕΕ... ας την κυρηξει καποιος εγκυρα τελος παντων! Αλλά και μισο μοριο να χαθει, καλυτερα, παρα να συνεχιζεται αυτη η καταντια, με μηδεν δικαιωματα για 7 ψωροευρω την ωρα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)