0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισως φανει παράλογο αλλά αυτό που μου ερχεται τώρα στο μυαλό είναι μήπως τα 6-7 άτομα που αναφέρει το alfavita είναι οι επιλαχόντες που κλήθηκαν εχθες ή σήμερα Μήπως τα έχει μπερδέψει λίγο το alfavita;
Το ωραίο είναι ότι στο site του Υπουργείου αυτό το "γκρουπάκι" αναπληρωτών δεν το έχουν αποκαλέσει ΣΤ΄ Φάση, αναφέρονται απλώς σε πρόσληψη αναπληρωτών... Σου λέει αν πουμε τα 10 άτομα ΣΤ΄ Φάση θα μας πάρουν με τις ντομάτες!Όπως και να 'χει συγχαρητήρια στα (ελάχιστα) παιδιά και καλό υπόλοιπο σχολικής χρονιάς.
Παράθεση από: thegreat στις Νοεμβρίου 14, 2008, 02:42:58 pmΤο ωραίο είναι ότι στο site του Υπουργείου αυτό το "γκρουπάκι" αναπληρωτών δεν το έχουν αποκαλέσει ΣΤ΄ Φάση, αναφέρονται απλώς σε πρόσληψη αναπληρωτών... Σου λέει αν πουμε τα 10 άτομα ΣΤ΄ Φάση θα μας πάρουν με τις ντομάτες!Όπως και να 'χει συγχαρητήρια στα (ελάχιστα) παιδιά και καλό υπόλοιπο σχολικής χρονιάς. Εγώ έχω σειρά 850 περίπου και ήθελα 23 άτομα για να με καλέσουν .Δεν περίμενα με τίποτα να καλέσουν τόσους λίγους.Τώρα θέλω 10 άτομα ακόμα.Αμφιβάλλω αν θα υπάρχει άλλη φάση